Nu tai mano mama irgi nelabai ten suprato, tai kazka esminio as jai isversdavau, o siaip tai sou labai fainas ir aisku tos dainos queen nerealios , kurias visi zino. Mamai labai patiko, man irgi labai labai, dabar noriu visus tuos garsius miuziklus perziureti

Sveikos,kas veikos,nes as tai sergu ir vakar vakare is darboi anksciau gryzau,siandien is vis nejau :(faina ten visumoj,bet kai tu pasirodo ne tik butler bet dar ir full time supervisor po aukstus ,tai...uz tokia alga as galiu rast part time darba ir man viskas maziau kainuos bei maziau valandu.galvoju dabar ka cia daryti.
QUOTE(EgluteN @ 2010 09 21, 17:02)
Sveikos,kas veikos,nes as tai sergu ir vakar vakare is darboi anksciau gryzau,siandien is vis nejau :(faina ten visumoj,bet kai tu pasirodo ne tik butler bet dar ir full time supervisor po aukstus ,tai...uz tokia alga as galiu rast part time darba ir man viskas maziau kainuos bei maziau valandu.galvoju dabar ka cia daryti.
ieskokis naujo darbo,as esu tos nuomones,jei neapsimoka dirbt,tai geriau is viso nedirbt...

Ir mano tokia nuomone.Norisi su mazyliu pabuti,o as arba jegu neturiu arba laiko
namuose bardakas,alga ne fontanai,pareigos dvigubos.Ryt nesu laiska,kad aciu,bet ne.
Ka siaip veikiat brangiosios?

QUOTE(EgluteN @ 2010 09 22, 12:14)
Ir mano tokia nuomone.Norisi su mazyliu pabuti,o as arba jegu neturiu arba laiko
namuose bardakas,alga ne fontanai,pareigos dvigubos.Ryt nesu laiska,kad aciu,bet ne.

Nu va greitai tu cia apsisukai

Na bet 4skirtingi siftai situacija tikrai pablogina nei siaip part time'as ar normalios valandos ar pora dienu per savcaite.Labai nenorejo,kad iseiciau,paliko open option,jei noriu galiu gryzt kad ir part time,ziuresim.Kol kas busiu namie su mazu,nes tiesa pasakius jam manes tikrai truko ir niekas dorai su juo nesusitvarko.Kaip jums oras siendien?

Jooo orelis tai siaubas kazkoks.
O cia ziuriu visai ne kas
temele vos kvepuoja,dar kiek ir renimacinis
Kur dingot visos?!As va bandau suneliui tortuka sulipdyti,du metukai ryt
Laiko-0,nes dirbu.Ai,isejaui nauja darba,esu labai patenkinta

QUOTE(EgluteN @ 2010 09 30, 23:19)
O cia ziuriu visai ne kas
temele vos kvepuoja,dar kiek ir renimacinis
Kur dingot visos?!As va bandau suneliui tortuka sulipdyti,du metukai ryt
Laiko-0,nes dirbu.Ai,isejaui nauja darba,esu labai patenkinta 

O kaip fainiai! tai kur dabar pradejai? Gal part time dabar?
TAVO SUNELIUI DIDELIAUSI DIDELIAUSI SVEIKINIMAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nezinau kodel cia niekas nebeuzsuka, visos senbuves issilakste.
Eglute tavo suneli su gimtadieniu!!!!

Ir saunuole,kad taip greitai i nauja darba isejai
Visos ismire,as labai nerandu laiko,i facebook'a dar ilendu,o cia jau retai kada beuzsuku

Ir saunuole,kad taip greitai i nauja darba isejai

Visos ismire,as labai nerandu laiko,i facebook'a dar ilendu,o cia jau retai kada beuzsuku

EgluteN Su tortadieniu tavo suneli!!!

Labas mergaites,kaip aciu uz sveikinimus visoms,taip smagu
atsventem penktadieni po darbo seimoje,krikstatevis atvaziavo su dovanelem,o vakar drauges su vaikuciais,padfariau,kad jam vaikiskas party butu.O darbas mano naujas vireja
Dirbu kazakstaneiciu politiko anukui,verdu jam,jo driver ir security.siandeien nenuejau i darba,bet pagrindinis bosas,kai skambinau dave suprasti,kad turbut as likeu visam laikui,nes patiko mano maistelis.dirbu monday-saturday nuo 9 iki 3/4,sestadieni nuo 10/11.Moka man taksyus,ni,legaliai apiforminta kaip administratore berods
,o i rankas gaunu tikrai grazia sumele,be to ziema menesi atostogu apmoka,o vasara visus du .Taip sake moteris,kuri ten jau du metai tvarko namus.Tai va
tikiuosi likti,butu silta vietele ir taip kaip pati norejau.
Nepykit,kad tyaip retai pbepasirodau,as ir fb daznai ojungus,tad ten mane visad rasit

Nepykit,kad tyaip retai pbepasirodau,as ir fb daznai ojungus,tad ten mane visad rasit