Įkraunama...
Įkraunama...

Essex'o mamytės ir ne tik

Aurute, iskur pas tave tiek tu uodu? gal ten tave taip kas nors sukandziojo?
EgluteN, tai nuo kada pradesi dirbti?
Mano vyras irgi i interviu eina rytoj, bet labai tikiuosi, kad negaus, nes reiktu mums issikraustyti toli i vakarus, visas mokyklas keisti, tai tikiuosi, kad ne, nors jis ir nori verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2010 09 07, 09:06)
Labas rytas 4u.gif
Grazus ruduo uz lango,labai myliu toki ora ir si metu laika ax.gif
aurute,izjauciu,sveik greiciau ir issimusinek uodus 4u.gif
o as tai ruosisuosi moraliskai darbui,mazylio davimui draugei,paskui darzeliui.stangiuos pabut su seima,nes jau greit gerokai maziau laiko turesiu.
Verdu sriuba :)ir toliau mucinu nauja telefona,o tai tiek visko daug ,kad net nieko gaut neina ko nori doh.gif isitaisiau galvos skausmas lotuliukas.gif

su telefonais taip ir yra, prigrusti visko, lengviau prisidirbti gali,o ko reikia, visad niekaip surasti negali tongue.gif

QUOTE(veba @ 2010 09 07, 14:01)
Aurute, iskur pas tave tiek tu uodu?  gal ten tave taip kas nors sukandziojo?
Mano vyras irgi i  interviu eina rytoj, bet labai tikiuosi, kad negaus, nes reiktu mums issikraustyti toli i vakarus, visas mokyklas keisti, tai tikiuosi, kad ne, nors jis ir nori  verysad.gif

bet tai gal geryn po trupti viskas butu, nereikia bijot permainu mirksiukas.gif gal po to kaip tik sakysi,kad gerai,kad gavo, kitaip nebutume ka keite mirksiukas.gif nors ....... papasakok kaip sekes tb?

Uodu pas mane trys tik doh.gif bet vienas taip persisunkes kraujo buvo, mb net juokavo,kad dnr padarius, mano kraujas ten vien. Smirdi namai ligonine, bet vis man geriau, tik neduok D uzkliuni uz kokio, tada su malonumu su tarka pratarkuociau ta viena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 09 07, 16:01)
Mano vyras irgi i  interviu eina rytoj, bet labai tikiuosi, kad negaus, nes reiktu mums issikraustyti toli i vakarus, visas mokyklas keisti, tai tikiuosi, kad ne, nors jis ir nori  verysad.gif

As nuo 14-tos,kaip priklauso,pirma diena -induction smile.gif tai gal ir ramiai dirbti bus galima,o ne griudamai lekti per kambarius ir svecius sutikineti issidraikiusiais kaltunais lotuliukas.gif
Matai,toliau arciau,o juk is pacio Londono tai neisvaziuojat,pati vairuoji,tai niekas ir neprapuls.O jei vyras tures mylima darba,gera alga-visiems nuo to tik geriau.Aisku del mokyklu tai as sutinku,kvaraba tau dabar butu greit viska susitvarkyti,bet...

[quote=_Aurute_,2010 09 07, 16:39]
su telefonais taip ir yra, prigrusti visko, lengviau prisidirbti gali,o ko reikia, visad niekaip surasti negali tongue.gif

Patikek,jau beveik valanad aeinu per app ir jos dar nesibaigia,o vat adobe flash player ir neduoda instaliuot doh.gif
Papildyta:
Uzejau i tema ir pilnas puslapis ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2010 09 07, 17:15)

Matai,toliau arciau,o juk is pacio Londono tai neisvaziuojat,pati vairuoji,tai niekas ir neprapuls.O jei vyras tures mylima darba,gera alga-visiems nuo to tik geriau.Aisku del mokyklu tai as sutinku,kvaraba tau dabar butu greit viska susitvarkyti,bet...

Vat butent tas ir baugina, kad butumem toli nuo Londono, nu ne taip ziauriai, bet valanda dar nuo vakaru londono. O draugai visi rytu londone, tai nebeprivazinesi bet kada. Nu siaip ar taip dar anksti bijoti, buvo siandien interviu, bet paskambins gal per 2 dienas, pasakyti ar reikia i 2-ji interviu ateiti, tai mazai cia sansu.
Ka jus veikinejat? mano vyras sumaste mane i restorana siandien vakare nusivesti, tai sakau pasiimam ir vyresneli, vaikui bus ale rugsejo 1-ji, (nes siandien jam buvo pirma diena mokykloj) o dabar sedziu ir galvoju, kad ten vaikam tikriausia negalima.( Reikia skambinti pasiklausti) Siaip tai negalvokit, kad mano vyras auksinis ir zmona bele kada i restorana veda lotuliukas.gif , jis tam restoranui websita kure, tai savininkas labai kviecia mus uzdyka pavalgyti thumbup.gif
Atsakyti
As uzsiknisau uzsiknisau uzsiknisau karsta.gif
Atsakyti
Daug tortu kepti reikia?
Atsakyti
Jo,as turbut durna,dabar nei laiko turiu nei vietos,zmones irgi prisimena is vakaro,kad ryt vestuves,torto reikia bash.gif
Atsakyti
veba,bet kokiu atveju faina i restorana nueiti smile.gif
daividija,jooooo,tokie klientai tai tikrai gali is proto isvest,nulupk dvigubai mirksiukas.gif
Atsakyti
Va ir as mastau, pakeltu Daividija kaina, vis maziau nervai imtu tongue.gif
Atsakyti
Baigiat tema numarinti doh.gif Kur dinge visos?as pati tai au nauju darbu nerandu laiko,gryzus-puodai,siurblys ,mopas doh.gif vyras visa diena remontuoja,maziuka priziuri i tarpus,nes vezam pas drauge/aukle,o ryt turesim viena namuose,ziuresim kaip patiks.Kas pas jsu naujo?
Atsakyti
Tai kaip tau naujas darbas sekasi? ar patinka, kaip kolektyvas?
Pas mane mama yra atvaziavus, vakar buvom miuzikle "We will rock you" labai patiko, daugiau tai nieko naujo, kazkur persalau, nosis bega, gerkle truputi skauda.
Atsakyti
Veba, pasakok daugiau apie muzikla, mastau ir as svecius spalio gale i ji vesti, bet jie anglu nelabai supranta,tad va ir galvoju kaip ten. Kurioj vietoj ten geriau sedet ax.gif o tu kur persalai? saugot save reikia smile.gif nors kai vasaros nebuvo, vis dar tikisi,kad gali su megztuku lakstyt ar trumpom rankovem tongue.gif
Atsakyti