Įkraunama...
Įkraunama...

Essex'o mamytės ir ne tik

Nu geras !!! bigsmile.gif Ir kaip tu ji radai, per skelbimus, pazystamus ? Tai gerai tau, ypac kai megsti gaminti ir uz tai dar gauni atlyginima. O tai jis pasako ko nori ar pati turi sugalvoti ka gaminsi?
Atsakyti
Ir pati labai dziaugiuos.Ryt pasakys ar priima visam,tai ir laukiu ir bijau unsure.gif bet sake "rebiatam panravilos" lotuliukas.gif Drauge man cia prirode,nes pati gamint nemoka,o gaminu is savo galvos.Zinau jau daug maz ka megsta ko ne tai ir laviruoju,ziuresiu kada fantazija issisems ir pradesiu ratu sukti blush2.gif dar savaitei meniu turiu.Kasdien po nauja sriuba,du karstus,dvi salotas/misraines,pora desertu ir pusryciai 3vyram.Savaitgali 4/5.Naminio maisto ir nieko is kiaulienos.
Siandien neisvaziavau i darba del metro streiko,bet jie suprato.O jau nesiseke tai nuo ryto:nuejau i metro-streikas,nuejau prie bus station,ten aisku su juo vaziuot belekiek nuo musu vien jau iki walthamstow,issiunte issikeist pinigu ir nepalauke,gryzau namo,vyras su masina bande vezt-ant pirmos sankryzos i sikna ikale.Gryzom namo,baigesi kelione ir dar bamperi remontuot.
Atsakyti
EgluteN,nu geras pareigas isitaisei..bet man toks darbas tai neeeeee,as daug metu vireja pradirbau,tai dar daug metu i ta puse ziuret negaliu,kasdien 4 sriubos,visos skirtingos ir t.t
Atsakyti
O man zinok labai patinka,uzsimirstu as.Gal kad niuekas nekamandavoja,ne vireja restorane ar kazkaip.Ramu man ten,gerai,esu patenkinta.Prieme su visam,2metams,kol vaikinukas univera baigs.
o tu ir nesakei kad vireja dirbai.Nors tikrai nesistebiu-moki.kaip mazyliai?
kaip visos laikotes,kaip leliai?
Atsakyti
Tai,gerai,kad tau patinka!!!mano specialybe kulinare-kasininke biggrin.gif cia per klaida taip gavosi,stojau i konditerija ir neistojau,nes piesti nemoku,ten piesimo egaminas buvo,tai nuejau i kulinarija,,,ir atsikandau to amato visiems laikams,sunkus ir nedekingas darbas,nudegintos rankos,supjaustyti pirstai mad.gif o kur dar visokie banketai simtams zmoniu,tai su siaubu pagalvoju,kas butu jei vel tektu dirbti ta darba..o va konditerija dabar uzsiimu ir piesti taip sakant i senatve ismokau lotuliukas.gif
Atsakyti
Panasiai ziurek,as siap viska gaminu,tu konditere,as payrol mokinuos,tu kasininke lotuliukas.gif
Banketai tai taip,sudetinga ir sunku.Bet seimoje,kad ir su mano dvieju karstu patiekalu su garnyrais meniu kasdien nauju sriubu galima gyventi,kaip atinka.As piesti moku,bet niekad nekilo mintis stoti i konditerija.Eisiu ieskotis kur mokintis,noriu sefu but lotuliukas.gif
Atsakyti
Sedim 6 puslapyje....................gyvu nerasta ohmy.gif
Atsakyti
O tai kur pati dingus? kazkaip net ir facebooke neuzmatau smile.gif
O gal kas girdejot apie mokykla vyturiukas? as vakar ten buvau, oho kokia mokykla, ten savaites dienom angliuku mokykla, bet labai faini, nauja, o sestadieniais lietuviukai mokynasi, tai nuo kito sestadienio maniskis lankyti prades, galvoju geriau per ziema tegu pasimokina, nei prie kompo ar teliko sedi.
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 11 07, 12:07)
O tai kur pati dingus?  kazkaip net ir facebooke neuzmatau smile.gif
O gal kas girdejot apie mokykla vyturiukas?  as vakar ten buvau, oho kokia mokykla, ten savaites dienom angliuku mokykla, bet labai faini, nauja, o sestadieniais lietuviukai mokynasi, tai nuo kito sestadienio maniskis lankyti prades, galvoju geriau per ziema tegu pasimokina, nei prie kompo ar teliko sedi.

Prasom papasakoti placiau apie ta mokykla.. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikasx @ 2010 11 08, 00:47)
Prasom papasakoti placiau apie ta mokykla..  4u.gif  blush2.gif

Tai, kad neturiu ka dar pasakoti, apart kad grazi mokykla ir fainus mokytojai pasirode, dar tik nuo ateinancio sestadienio lankyti prades, bet kiti teveliai labai gyre.
Atsakyti
O kurioj vietoj ji yra,ir kiek kainuoja??
Atsakyti
jinai tarp shadwelio ir limehouso,50£ savaitei,dviem jai brolis ir sesuo pritaiko kazkokias nuolaidas
Papildyta:
oi sorriukas ne savaitei o menesiui
Atsakyti