QUOTE(būk rami @ 2009 06 22, 07:37)
manau visoms panasiai su tom skyrybom, ypac dabar, kaip sakai, kai jau atslugo tas pyktis. musu santykiuose ne karta buvo bandyta issiskirti, ir kai draugavom, ir kai jau buvom susituoke, bet visada grizdavau pas ji. Vyras niekada nebande sulaikyti, sake "tu spresk kaip tau geriau, as susitaikysiu"

mano atveju, vyras bande kazka lipdyti praejus menesiui po issiskirymo, klause gal dar galetumem buti kartu, dave man laiko apsisprest, bet tada buvau dar labai pikta ant jo, todel negrizau...o dabar...jei taip pasielgsiu, zinau, kad padarysiu didziausia klaida savo gyvenime. jo dabartinis elgesys parodo, ka jis jaucia savo seimai, kaip ji yra jam reikalinga

ir tai matytdama suprantu, kad neverta...bet dabar isgyvenu, ta saves gailejimosi ir baime sdel ateities etapa. tikiu, kad, kai mano gyvenime ivyks pasikeitimu pasijusiu geriau. Esu laiminga vien tuo, kad issiskyrus su vyru mano gyvenimas tapo ivairesnis: i ji grizo senos drauges, galiu be jokiu konfliktu ir kaltinimu leisti savo laisvalaiki taip kaip ismanau, bendravimas su vaiku ir anksciau buves labai artimas, pasidare dar artimesnis. nzn, tikiuosi viskas tik i gera, tik i gera...
na del tu issiskyrimu man irgi panasiai budavo , kas mane ziauriai nervuodavo ir gal net budavo nesiryzimo palikti vyra priezastimi....... kai mes.....tiksliau as kalbedavausi apie issiskyrima, kaipgeriausia tokiu nenormaliu santykiu baigti, jis pastoviai budavo galima sakyti be nuomones

sakydavo "spresk pati....", kai klausdavau ar nori skirtis, sakydavo nezinau arba net sugebedavo sukonkretinti prispaustas, kad nenori, bet kai del to nenorejimo bandydavau aiskintis, ka darom, kad spresti problemas, jau vel budavo nezinau nezinau nezinau

zodziu pastoviai jis nesusigaudo ir nezino ko nori

kad tau i gera ir i nauja viskas eina sprendziant is tavo dabartinio gyvenimo tai as net neabejoju

geriausias dalykas, ka besiskirianti ar issiskyrusi moteris gali tureti, mano manymu, tai aktyvus gyvenimas uz namu sienu

o tu, kaip matau nesnaudi

darbas, draugai, bendravimas....na o man kazkaip protas nenesa, kaip man sau dienas praskaidrint

dirbt dar nedirbu....draugu irgi cia, kur gyvenu, neturiu, bent jau tokiu su kuriais noreciau ir galeciau atsipalaiduot ir pasilinksmint, neskaitant besilaukiancia ir neseniai istekejusia drauge, kuria savo nuomone apie vyrus pastoviai sokiruoju

aisku suprantu, kad is dalies ir as pati kalta del tokios situacijos......turbut pasidariau per daug isranki, nepatikli, uzdara ir galima sakyti pati nepalaikiau ir nepuoseledavau tu draugisku rysiu, kad ir per atstuma...pati neskubejau ir neskubu megzti nauju draugysciu.. kazkaip man iskreiptai atrodydavo, kad pora laisvalaiki turi leisti tik kartu...ir man daugiau nieko nereikedavo..

....

na bent jau zinau, kad anksciau tokia tikrai nebuvau, vadinasi, jei dar pakentesiu, nesigreziosiu atgal ir sugrisiu "i save" viskas turi susitvarkyti ir but taip, kaip noriu ir susikursiu as, kaip turi buti