QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 28, 18:12)
Sakei toms pesiotojoms ka nors?

ataugs, tik reik kantryves, patepliok ricina. as irgi eidavau profilaktiskai (dar kai lt gyvenau) kad forma padarytu, o po to pati. uzsidazyk dazais (kad ir ant odos, tik aisku ne storus), ne taip greit atsiplaus kaip piestukas
Papildyta:
Maciau tavo nuotrauka - tau reikia tik gero kirpimo ir kokios zele. net pati nustebtum pamacius ka tavo plaukai gali. mes irgi vargstam, priziurim, iesko geru priemoniu. koks pas tave kirpimas ir kada kirpaisi?
nesakiau, parode veidrodi atsistojau ir isejau,aijsq dar susimokejau

ka jau ten padarys , dar po to prades taisyti, iseiciau visai plika.
galvojau ar dazyti, ar piestuka pirkti, bet man rudi dazai bliam nors ir trumpai palaikius gaunasi taip israiskingai, tai reijk po to akis ryskiai dazyti tada nieko atrodo, bet jei be make up tai nlb . tai nusprenziau gal nedazyti. plius dazus lt palikus , o ce pirkti nlb noriu, del to kad po to nenaudoti galvoju, geriau investavau i piestuka geresni. kuri ir toliau ruosiuosi naudoti. tiesiog nenoriu svaistytis , sakau isvis pirksiu ta ko reikia o nebiliaka , as megeja shudelioku prisipirkti.
va va pritariu chardonnay kirpimas irgi vaizda keicia . lb .
Papildyta:
QUOTE(Walle @ 2009 06 28, 18:16)
Nu paprastas kirpimas, viena kartą sesuo nesėkmyngai nukirpo mano grifką tai atauginėju ir nešioju grifką taip kaip foto

O kirpausi gal žiemą dar

va niekaip neprisiruošiu kirptis, ir esmė nežinau net koks kirpimas man tiktų nes kaip nusikerpu man tie plaukai piestu stojas
tam kad piestu nesistotu reijkia sutepti kuom nors , ka tu tepi ar nieko nenaudoji..?