Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 28, 19:14)
tai manau beweijk visu esanciu cia nepaklusnus plaukai  biggrin.gif mano pvz ir pasisiause plaukai, dar plius stovi tukstantis antenu ir t.t. bet tam ir yra sukurta galybe plauku modeliavimo priemoniu..

man panasu kad tavo plaukuciai toje fotkeje yra issukuoti, (kas yra lb blogai) ir dar nenaudota jokios styling priemones .
ka naudoji savo plaukams .? kada juos sukuoji.?  ax.gif

nešukuoti nuo miegojimo.. jie pas mane tokie ir yra cray.gif cray.gif cray.gif

Šukuoju 1 kart į dieną, nes nelabai laio turiu ir mano šukos blogos(reiks pirkti naujas ir nešiotis kartu)
O plaukams nieko nenaudoju.

Žinot,nusipirkau ta shouma šapmūną kur tipo tiesina, ir balsama NĖ VELNIO netiesina, nebent šaknis biškį.

Ir beto man gėda vaikčiot palaiddais plaukai tai visada vaikštau taip mieste ir kitur.

user posted image

į miestą
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 28, 19:22)
tam kad piestu nesistotu reijkia sutepti kuom nors , ka tu tepi ar nieko nenaudoji..?

Tepu želė, bet inai irgi nelabai padeda, sutvarkogal kokiai 1 h mažiau gal ir vėl pasišiaušia, dieve, jau geriau plikai būt,negu čia gankintis, ir jus savo kančiom kankint..
Atsakyti
QUOTE(Walle @ 2009 06 28, 18:29)
nešukuoti nuo miegojimo.. jie pas mane tokie ir yra  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Šukuoju 1  kart į dieną, nes nelabai laio turiu ir mano šukos blogos(reiks pirkti naujas ir nešiotis kartu)
O  plaukams nieko nenaudoju.

Žinot,nusipirkau ta shouma šapmūną kur tipo tiesina, ir  balsama NĖ VELNIO netiesina, nebent šaknis biškį.

Ir beto man gėda vaikčiot palaiddais plaukai tai visada vaikštau taip  mieste ir kitur.
user posted image

į miestą
Papildyta:

Tepu želė, bet inai irgi nelabai padeda, sutvarkogal kokiai 1 h mažiau gal ir vėl pasišiaušia, dieve, jau geriau plikai būt,negu čia gankintis, ir jus savo kančiom  kankint..

vistiek man atrodo, kad tyretum sukuoti po plovimo kol slapi tik syki, o ne i diena syki, ir tepti priemone, reiskias tau zele netinka reikia kitos priemones nes nesimato kad ten butu zele tepta .. ir po nakties kitos panos supurskia vandeniu tada plaukai sugrizta i savo vezias . wat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 28, 19:47)
vistiek man atrodo, kad tyretum sukuoti po plovimo kol slapi tik syki, o ne i diena syki, ir tepti priemone, reiskias tau zele netinka reikia kitos priemones nes nesimato kad ten butu zele tepta .. ir po nakties kitos panos supurskia vandeniu tada plaukai sugrizta i savo vezias . wat  ax.gif

Ok, tai man reikėtų išsiplauti galvą, ir susišukuoti, ir tada viskas? blink.gif nes aš nelabai pratus taip...

Ir beto verysiu kirptis, taip biškutį, gal žinot kokiums stilium kad neatrodyčiau baisiau negu dabar.
Atsakyti
QUOTE(Walle @ 2009 06 28, 19:55)
Ok, tai man  reikėtų išsiplauti galvą, ir susišukuoti, ir tada viskas?  blink.gif  nes aš nelabai pratus taip...

Ir beto  verysiu  kirptis, taip biškutį, gal žinot kokiums stilium kad neatrodyčiau baisiau negu dabar.

As asmeniskai sukuoju tik pries plaudama plaukus smile.gif po plovimo nesukuoju, nes jei sukuociau, tai ir priemones nepadetu, issipustu plaukai ojojoj. o sukuot kasdien tikrai nereik, nes garbanos issidrasko ir plaukai tik pasisiausia. dazniausiai atsikelusi pirstais pakedenu nuo saknu ir kaltunus praeinu, labai nedraskau, o taip papurinu, o pasisiausima ant virsugalvio mazinu su dregna ranka perbraukus... darbe tik einu pro wc ir visad uzsuku styranciu antenu apmazinti smile.gif
putu nenaudoju, man sausina plauka... naudoju nenuplaunama kondicionieriu, purskiu dregme palaikanti purskala ir purskala garbanu formavimui... uzpurskus to purskalo palenkus galva su rankom paformuoju garbanas maigydama plaukus, su dziovintuvu nedziovinu, o jei dziovinu (extra reik isbegt) tai dziovinu tik su difuzoriumi, nes paprastas dziovintumas irgi siausia plauka... o kai dziusta plaukai tai irgi su pirstai nuo saknu pakedenu, kad pasikeltu ir neisdziutu prie virsugalvio pridziuve... viskas smile.gif
anksciau ir as savo plauku nekenciau, nejo susitvarkyti, o pasirodo reikejo tik NESUKUOTI... nors kai ir sukuodavau, tai mama sakydavo, ka cia sukuoji, vistiek nesiskiria sukuoji ar nesukuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Walle @ 2009 06 28, 18:55)
Ok, tai man  reikėtų išsiplauti galvą, ir susišukuoti, ir tada viskas?  blink.gif  nes aš nelabai pratus taip...

Ir beto  verysiu  kirptis, taip biškutį, gal žinot kokiums stilium kad neatrodyčiau baisiau negu dabar.

niu vienos pries plovima sukuoja kitos po . niu atrasti reijkia kaip tau geriausia, o atrasi tik bandymo keliu , niu bet esme kad taip, po to reikia nebesukuoti, daugiau .padek tas ramiai sukas , juk tu issukuodama tik ispurini plaukus.

o kirptis tiesiog issikarpyti ir tiek, nereikia jokiu ten imantriu kirpimu. mirksiukas.gif
Atsakyti
laba vakara merginos 4u.gif atsitiktinai radau sia temele wub.gif as irgi turiu naturalias garbanas rolleyes.gif kad jos gerai atrodytu naudoju zele putas, o geriausia plauku guma blush2.gif kai nenoriu garbanu tiesiog tiesinu znyplemis, bet siais metais garbanos madoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 28, 20:05)
As asmeniskai sukuoju tik pries plaudama plaukus smile.gif po plovimo nesukuoju, nes jei sukuociau, tai ir priemones nepadetu, issipustu plaukai ojojoj. o sukuot kasdien tikrai nereik, nes garbanos issidrasko ir plaukai tik pasisiausia. dazniausiai atsikelusi pirstais pakedenu nuo saknu ir kaltunus praeinu, labai nedraskau, o taip papurinu, o pasisiausima ant virsugalvio mazinu su dregna ranka perbraukus... darbe tik einu pro wc ir visad uzsuku styranciu antenu apmazinti smile.gif
putu nenaudoju, man sausina plauka... naudoju nenuplaunama kondicionieriu, purskiu dregme palaikanti purskala ir purskala garbanu formavimui... uzpurskus to purskalo palenkus galva su rankom paformuoju garbanas maigydama plaukus, su dziovintuvu nedziovinu, o jei dziovinu (extra reik isbegt) tai dziovinu tik su difuzoriumi, nes paprastas dziovintumas irgi siausia plauka... o kai dziusta plaukai tai irgi su pirstai nuo saknu pakedenu, kad pasikeltu ir neisdziutu prie virsugalvio pridziuve... viskas smile.gif
anksciau ir as savo plauku nekenciau, nejo susitvarkyti, o pasirodo reikejo tik NESUKUOTI... nors kai ir sukuodavau, tai mama sakydavo, ka cia sukuoji, vistiek nesiskiria sukuoji ar nesukuoji biggrin.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 28, 20:10)
niu vienos pries plovima sukuoja kitos po . niu atrasti reijkia kaip tau geriausia, o atrasi tik bandymo keliu , niu bet esme kad taip, po to reikia nebesukuoti, daugiau .padek tas ramiai sukas , juk tu issukuodama tik ispurini  plaukus.

o kirptis tiesiog issikarpyti ir tiek, nereikia jokiu ten imantriu kirpimu.  mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif
tai reiks tik koltūnus man praait bet pa sman jū bus labai daug cray.gif
ir žinot man po plovimo bus tas pats šūdas, patikėkit, dabar nueisiu išsiplausiu plaukus ir pažėsim..
Pamatysit, kad tas pats šūdas bus... cray.gif
Papildyta:
QUOTE(Walle @ 2009 06 28, 20:29)
dėkui  4u.gif 
tai reiks tik  koltūnus man praait bet pa sman jū bus labai daug cray.gif
ir  žinot  man po plovimo bus tas pats šūdas, patikėkit, dabar nueisiu išsiplausiu plaukus ir pažėsim..

blem, kažkas name vandenį užsuko negaliu nueit galvos plaut..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Walle: 28 birželio 2009 - 19:31
QUOTE(Walle @ 2009 06 28, 20:36)
dėkui  4u.gif 
ir  žinot  man po plovimo bus tas pats šūdas, patikėkit, dabar nueisiu išsiplausiu plaukus ir pažėsim..
Papildyta:

blem, kažkas name vandenį užsuko negaliu  nueit galvos plaut..

nenusiteik neisbandzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Walle @ 2009 06 28, 19:36)
dėkui  4u.gif 
Papildyta:

blem, kažkas name vandenį užsuko negaliu  nueit galvos plaut..

bet butinai aijsq sutepk juos , nors ta zele kuria turi..
Papildyta:
chardonnay , keune sculptinge ieijna UV apsauga . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yours @ 2009 06 28, 18:13)
siais metais garbanos madoj blush2.gif

Garbanos visada madoj biggrin.gif o jei ir nebutu, niekada del to nesitiesinciau schmoll.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 28, 19:24)
chardonnay , keune sculptinge ieijna UV apsauga . mirksiukas.gif

Kad ner nuo ko saugot - arba lija, arba dirbu doh.gif pliaza tik pavasario gale maciau, dabar - be sansu unsure.gif po algos sakiau pirksiu ax.gif
Atsakyti
Na merginos jusu ir tempai. Vos savaitele nebuvau, o jau puse temos pripliurpet doh.gif lotuliukas.gif
Matau garbaneliu dar padaugejo, kaip smagu thumbup.gif
Truputi akim permeciau paskutinius puslapius, matau kad Walle rasai kad tepi zele, man kirpeja grieztai uzdraude zele tepti, sake labai sausina plauka. Jei jau labai norisi naudoti zele, tai ji rekomendavo tik purskiama.
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 27, 23:03)
laba, taip as tai  is savop varpines rekomenduoju keune sculptinga  thumbup.gif man  nr 1 jau daug metu..  smile.gif

Tai vat ir aš susigundžiau ant skulptingo. jau išbandžiau. na šiaip gal neblogas dalykas, nesulipina ir pan., bet...Bet ir aš pastebėjau ir mama sakė, jog kai su urban tribe (z.one) tepu atrodo geriau garbanos. Taip pat nesulipina plaukų..
Na kadangi jau nusipirkusi tą skulptingą tai ir sunaudosiu. kas dienai gerai..o gal vėliau patiks g.gif
Nebūčiau atradusi urbantribe garbanotiems, tai tikrai sakyčiau geriausias dalykas pasaulyje.
Žodžiu:
first.gif Z.one urbantribe helix
second.gif Keune Sculpting
third.gif dar tokia netrasta formavimo priemonė...
Atsakyti