Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

sveikutės,
QUOTE(magistrante @ 2009 06 26, 18:49)
Monrute,sveikinu su gimtadieniu   4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 06 27, 11:03)
labas rytas, kad ir paveluotai  sveikinu monrute su gimtadieniu  4u.gif

ačiū

na ir pripliurpėt doh.gif

magistrante, dėl vyrų, vaikų, laimės ir t.t. - viskam savas laikas
aš iki kokių 25-erių viskuom buvau nusivylus, vyrais, gyvenimu, tuo, kad LT nieko negali uždirbti ir normaliai kurti gyvenimo....
jau sakiau apsiginsiu magistrą ir mausiu iš čia.....
likus trim mėn. iki gynimo sutikau MB.....viskas pasikeitė gyvenime......
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 29, 08:44)
Nebūčiau atradusi urbantribe garbanotiems, tai tikrai sakyčiau geriausias dalykas pasaulyje.
Žodžiu:
first.gif  Z.one urbantribe helix

Cia irgi formavimo priemone? Kaip atrodo ir kokia kaina? g.gif
Atsakyti
galima pasigirsiu? blush2.gif išlaikiau pirmą egzaminą thumbup.gif gera pradžia pusė darbo yahoo.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 29, 13:02)
Cia irgi formavimo priemone? Kaip atrodo ir kokia kaina?  g.gif

aha formavimo...Eleinai sakė net per silpna, bet man tai pats tas. skulptingas dar silpnesnis...o gal nesilpnesnis, tik kitoks poveikis g.gif na žodžiu, mama sako gražiau kai su ja išsidžiovinu atrodo..
Atrodo taip:
user posted image
kainuoja 35-40 lt
užtenka ilgam. bent man. nusipirkau gal vasarį o tik puse išnaudojau. tepu beveik kas plovimą (kartais visai netepu nieko) plaunu kas 3-4 dienas...

jei kas pirksite sakykite garbanotiems urban tribe helix
nes yra urban tribe ir kitokių želių...

QUOTE(magistrante @ 2009 06 29, 13:39)
galima pasigirsiu?  blush2.gif išlaikiau pirmą egzaminą  thumbup.gif gera pradžia pusė darbo  yahoo.gif  ploja.gif

Šaunuolė. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 29 birželio 2009 - 13:10
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 29, 10:44)
first.gif  Z.one urbantribe helix

Sita ir as bandzius, as po jo dar putu geras dvi tris saujas dedavau. Man vien su juo tai tik slapi plaukai graziai garbanodavosi, o kai isdziudavo tai ir vel issipusdavo
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 06 29, 11:39)
galima pasigirsiu?  blush2.gif išlaikiau pirmą egzaminą  thumbup.gif gera pradžia pusė darbo  yahoo.gif  ploja.gif

SVEIKINAM!! 4u.gif clap.gif

QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 29, 12:21)
Sita ir as bandzius, as po jo dar putu geras dvi tris saujas dedavau. Man vien su juo tai tik slapi plaukai graziai garbanodavosi, o kai isdziudavo tai ir vel issipusdavo

Oj tai gerai kad pasipucia isdziuve biggrin.gif pardavinejami irgi tik salonuose?
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 29, 14:21)

vat tai man taip su tuo sculptingu gavosi, kol tokie podrėgniai buvo tai jau džiaugiausi, sakau vat kaip gražu, išdžiūvo tai tokie pasipūtę. o nuo helix aišku nesulipę, atrodo tarsi nieko irgi nedėta kai palieti, bet gražiai suguldo plaukus į garbanas/sruogeles.
reiks nufotkinti kurią dieną kaip po sculptingo atrodo palyginimui. po helixo tai paskutinė fotkė mano, ten aliejukas ir formavimui helixas...
Šiandien tai nenusifotkinsiu ir ryt kažin ar išeis, bet įmesiu kurią dieną...
Papildyta:
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 29, 14:38)
Oj tai gerai kad pasipucia isdziuve biggrin.gif pardavinejami irgi tik salonuose?

aha salonuose arba pardėse kirpykloms.
pažiūrėk paskutinę mano nuotrauką, tai ten tas helix dėtas

3 foto su helix be aliejuko, o 4 foto helix plius aliejukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 29 birželio 2009 - 13:45
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 29, 12:41)
3 foto su helix be aliejuko, o 4 foto helix plius aliejukas

Ziauriai grazu wub.gif wub.gif tik dabar reikes ieskot to salono kur turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 06 29, 13:39)

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 29, 15:01)
Ziauriai grazu wub.gif  wub.gif tik dabar reikes ieskot to salono kur turi doh.gif

bet... yra sena taisyklė, kas tinka vienam nebūtinai tiks ir kitam...
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 29, 15:27)

tas tiesa....
bet kol visą krūvą išbandai.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 29, 13:27)

Taip drinks_cheers.gif bet juk reik atsirinkt savo priemones, o ta darai tik bandymu keliu. dabar ir sprendziu ka pirmiau pirkt - keune ar urban tribe g.gif labiau gal to tribe noreciau, tik dabar reik salona susirast blink.gif jau seniai kazko panasaus ieskojau, kad garbaneles formuotu, nes kartais isdziuve susivelia ir issipucia unsure.gif

QUOTE(Monrutė @ 2009 06 29, 13:34)
tas tiesa....
bet kol visą krūvą išbandai.... doh.gif

Ir kiek pinigu ismeti netinkancioms priemonems doh.gif
Atsakyti