Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

Jo, jei galit idekit daugiau savo akiu nuotrauku. Tiesiog noriu tvirtai nuspresti kokiu tiksliai lesiu noriu. wink.gif
Atsakyti
šiandien mieste pamačiau tokią merginą, kuri buvo akivaizdžiai su lęšiais. Tai tokia ruda spalva, bet ne šiaip ruda, o tokia kaštoninė. gal kuri žino, kuriuos čia reiktų pirkti norint tokią išgauti? ir kur galima gauti juodus, padidinančius akį lęšius?
Atsakyti
Sveikos, niekada nenesiojau kontaktiniu lesiu,o dabar nauja uzgaida susiradau spalvoti lesiai. Noriu ryskiai melynu, arba siaip paryskint savo pacios spalvyte. Norejau paklausti kiek vidutiniskai lesiai laiko ? zinau, kad priklauso yra savaites, menesio ir pan. bet man idomu jeigu retai devesiu tai vistiek laikys tik menesi?

aciu.
Atsakyti
QUOTE(Monika* @ 2010 08 29, 23:11)
Sveikos, niekada nenesiojau kontaktiniu lesiu,o dabar nauja uzgaida susiradau spalvoti lesiai. Noriu ryskiai melynu, arba siaip paryskint savo pacios spalvyte. Norejau paklausti kiek vidutiniskai lesiai laiko ? zinau, kad priklauso yra savaites, menesio ir pan. bet man idomu jeigu retai devesiu tai vistiek laikys tik menesi?

aciu.

Laba. Priklauso kaip devesi. Siaip menesinius lesius kiti isnesioja ir pusmeti, kiti ir dar ilgiau. bet tai kenkia akims, nors to ne nejauti. As asmeniskai lesius menesinius naudoju pora menesiu, kasdien nesiodama. Bet jeigu tu nusipirksi savaitinius ir nesiosi tik kas antra diena, tai nesiok dvi savaites, jeigu kas trecia - tris. Nes jie nesidevi kol tu ju nesi isidejusi i aki ;]

Prasom. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beeeprotiskai noriu tamsiu akiu, juodu ar rudu. Mano pacios akys sviesiai melynos - pilkos(lietuviskos). Taigi butu idomu gauti patarimu is merginu, kurios yra susidurusios su sia problema ir zino gera sprendima ar zino ko geriau vengti biggrin.gif .

Domina Freshkon Alluring Eyes Mystical Black. Ir FreshLook ColorBlends Brown spalvyte.

Ar esat isbandziusios?
Ir ar neislenda sava spalva akiu is po lesio prie vyzdzio? Nes man tai labai negraziai atrodo kai matosi puse melynu puse rudu akiu doh.gif

Dekinga;] 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegė @ 2010 08 31, 02:10)
Beeeprotiskai noriu tamsiu akiu, juodu ar rudu. Mano pacios akys sviesiai melynos - pilkos(lietuviskos). Taigi butu idomu gauti patarimu is merginu, kurios yra susidurusios su sia problema ir zino gera sprendima ar zino ko geriau vengti  biggrin.gif .

Man irgi įdomu, bet aš kaip tik noriu ryškių mėlynų, nes turiu tokias pilksvas~melsvas akis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 08 31, 12:02)
nusipirkau ir aš Mystical Black. mano akys rudos. taip, padidina, bet kad būtų labai juoda - tai ne  schmoll.gif nežinau, kas ką sakys, nes tik namie dar pabandžiau, niekam nerodžiau  biggrin.gif ko gero, man panaši ir išėjo. pirkau Optikos pasauly, su nuolaidų kortele 46 Lt plius tirpalo dar gavau dovanų

noriu ir as isbandyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelija Masalskytė @ 2010 08 31, 17:26)
noriu ir as isbandyti  tongue.gif

man ant lietuvisku melsvai pilku akiu atrode juodos, daugumai artimu aplinkiniu nepatiko, tad dabar noreciau pabandyt rudas, gal kas rekomenduotumet kokias? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 08 31, 03:19)
Man irgi įdomu, bet aš kaip tik noriu ryškių mėlynų, nes turiu tokias pilksvas~melsvas akis.  doh.gif

As kad isgauti melyna grazu atspalvi naudoju paryskinancius spalva Focus Royal Blue. Labai graziai ziurisi. ;]]
Tamsesnes akys, ziema isvis tampa taaaaamsiai melynos. ;]

Pabandyk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 31, 19:15)
http://www.optikospasaulis.lt/optikos
man ant lietuvisku melsvai pilku akiu atrode juodos, daugumai artimu aplinkiniu nepatiko, tad dabar noreciau pabandyt rudas, gal kas rekomenduotumet kokias?  rolleyes.gif

O gal galetumet ideti akyciu foto kaip atrodo ant jusu akiu, nes man labai smalsu. blush2.gif
Butu daug lengviau apsispresti. jeigu nelabai sunku blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal žinot, kur būtų galima įsigyti tų vadinamų crazy lęšių su minusinėmis dioptrijomis? Kažkur čia temoj kažkuri rašė, kad lyg būna tokių. g.gif
Atsakyti
merginos jiai atsimenate rasiau cia seniau, kai man daktare pasake kad negalesiu nesioti lesiu, nes man nera tokio stiprumo dar sukurtu lesiu...
atnesu jos atsakyma.
gal galite isversti kuriai ten akiai kokiu stiprumo lesiu reiktu ?
nes as niekaip nesigaudau... paziureciau interneta ar tikrai jau man nera tokio stiprumo lesiu... Jiai nebus teks akinius sakytis naujus.
user posted image
labai buciau jums dekinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 07 rugsėjo 2010 - 10:25
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 07, 11:24)
merginos jiai atsimenate rasiau cia seniau, kai man daktare pasake kad negalesiu nesioti lesiu, nes man nera tokio stiprumo dar sukurtu lesiu...
atnesu jos atsakyma.
gal galite isversti kuriai ten akiai kokiu stiprumo lesiu reiktu ?
nes as niekaip nesigaudau... paziureciau interneta ar tikrai jau man nera tokio stiprumo lesiu... Jiai nebus teks akinius sakytis naujus.
labai buciau jums dekinga

paziurejau savo recepta, pas mane parasyta sph -5.0 cyl -1.0 , todel sumoje gaunasi -6.0, ir tokio stiprumo lesius as ir nesioju...
kodel pas jus cilindrai parasyti su + zenklu, jeigu jus trumparege g.gif
jeigu butu su - zenklu, tai pasakyciau kad jums reikia vienai akytei -9.00, o kitai -8.75 stiprumo lesiu g.gif o tokiu tikrai buna pirkti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 07 rugsėjo 2010 - 11:20