Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Sveikos merginos,prasau atsiliepkit,kam dar nesenai operuotas sitas kaulas!!!Reik informacijos unsure.gif
Papildyta:
Sveikos merginos,prasau atsiliepkit,kam dar nesenai operuotas sitas kaulas!!!Reik informacijos unsure.gif
Atsakyti
Norejau paklausti -
pas mane irgi issokes kauliukas, bet ne prie kojos nykscio, o prie mazijo pirstelio. Ar taip pat daro operacijas jam sumazint/pasalint? Gal kas galetu pasidalint info apie tokias operacijas? ax.gif
Atsakyti
Labas,mamytes.
Kadangi man pries pora dienu 2008.06.20 padare operacija,apie kuria jus taip daug diskutuojat,tai noriu visus nuraminti:
operavo gyd.Makulavičius,Vilniuje,greitosios pagalbos ligonine Lazdynuose(dabar jis atostogauja,bus po men) smile.gif Malacius,nes dare daug tokiu operaciju
kadangi pas mane sita problema buvo daugiau,kaip 20metu,galu gale nusprendziau susitvarkyti savo koja,nes musu seimoje tai visos moteriskes turi sita problema.
1,reikejo gauti nukreipyma is seimos gyd.pas chirurga.Tada kaip tik ir budejo ortopedas Seskines pol.Uzrase mane operacijai,laukti reiketu 2-3 men
2.padaryti nuotraukos,analizus,gauti israsa ir nukreipyma operacijai. Pasa ir sodros knygute reikia tureti
3,pagulde mane ryte penktadieni,operavo kazkur tai apie 1val.Paruosymas dar,viska uzime 1,5 val.Israse kt.diena namo.
4,apie operacija:narkoze dare tik piedai,ivare apie 6 vaistus,sita procedura tai skaudejo ir dar uzriso koja su guma,kad nebutu kraujo.Jauciau ta guma iki operacijos galo. schmoll.gif Pati operacija neskausminga.
5,paskui padare nuotrauka,labai koja graziai atrodo.Ta pacia diena atejo ortopede technike ir padare man itvara nemokamai,tai toks batukas ilgas,su juo labai patogu vaikscuoti,net be ramintu
6,po 2 sav isims siulus,tada galima bus ir plauti koja.Kol kas kuo maziau vaikscuoti,koja pastoviai turi buti pakelta,dazniau reiketu koja kelti i virsu,kad kraujas neuzsistovetu
7,kadangi man dar ir pirstas ant pirsto gulejo,tai islaisvino ir pirstuka,sausgisles sutvarke.Dabar abeju pirstu reikia daryti manksta
8,del skausmo:ligon.tai dare nuskausminima,gal daugiau 1d.jauciau,o name turiu nimesila,dolmen ir zibor(reikia 1k.dienoje leisti injekcija i pilva,kad ne butu kresuliu)
9,laikas ilgokas,2men reikes pailset,bet paskui... biggrin.gif Tai kad nebijokit ir turesit grazios kojos.Skaito,kad vasara geriau daryti operacija,nors ziema greiciau uzgija,bet reiketu tada rengti siltus drabuzius
10,del batu raset-gydytojas pasake,kad nelabai jis reikalingas,bet galima nupirkti Vilniuje laisves pr.77 uab"pirmas žingsnis" tel 852473030 www.pirmaszingsnis.lt
Atsakyti
QUOTE(mamyte49 @ 2008 06 26, 00:31)
Labas,mamytes.
Kadangi man pries  pora dienu 2008.06.20 padare operacija,apie kuria jus taip daug diskutuojat,tai noriu visus nuraminti:
operavo gyd.Makulavičius,Vilniuje,greitosios pagalbos ligonine Lazdynuose(dabar jis atostogauja,bus po men) smile.gif Malacius,nes dare daug tokiu operaciju
kadangi pas mane sita problema buvo daugiau,kaip 20metu,galu gale nusprendziau susitvarkyti savo koja,nes musu seimoje  tai visos moteriskes turi sita problema.
1,reikejo gauti nukreipyma is seimos gyd.pas chirurga.Tada kaip tik ir budejo ortopedas Seskines pol.Uzrase mane operacijai,laukti reiketu 2-3 men
2.padaryti nuotraukos,analizus,gauti israsa ir nukreipyma operacijai. Pasa ir sodros knygute reikia tureti
3,pagulde mane ryte penktadieni,operavo kazkur tai apie 1val.Paruosymas dar,viska uzime 1,5 val.Israse kt.diena namo.
4,apie operacija:narkoze dare tik piedai,ivare apie 6 vaistus,sita procedura tai skaudejo ir dar uzriso koja su guma,kad nebutu kraujo.Jauciau ta guma  iki operacijos galo. schmoll.gif Pati operacija neskausminga.
5,paskui padare nuotrauka,labai koja graziai atrodo.Ta pacia diena atejo ortopede technike ir padare man itvara nemokamai,tai toks batukas ilgas,su juo labai patogu vaikscuoti,net be ramintu
6,po 2 sav isims siulus,tada galima bus ir plauti koja.Kol kas kuo maziau vaikscuoti,koja pastoviai turi buti pakelta,dazniau reiketu koja kelti i virsu,kad kraujas neuzsistovetu
7,kadangi man dar ir pirstas ant pirsto gulejo,tai islaisvino ir pirstuka,sausgisles sutvarke.Dabar abeju pirstu reikia daryti manksta
8,del skausmo:ligon.tai dare nuskausminima,gal daugiau 1d.jauciau,o name turiu nimesila,dolmen ir zibor(reikia 1k.dienoje leisti injekcija i pilva,kad ne butu kresuliu)
9,laikas ilgokas,2men reikes pailset,bet paskui... biggrin.gif Tai kad nebijokit ir turesit grazios kojos.Skaito,kad vasara geriau daryti operacija,nors ziema greiciau uzgija,bet reiketu tada rengti siltus drabuzius
10,del batu raset-gydytojas pasake,kad nelabai jis reikalingas,bet galima nupirkti Vilniuje laisves pr.77 uab"pirmas žingsnis" tel 852473030  www.pirmaszingsnis.lt

Papildyta:
[quote=mamyte49,2008 06 26, 00:31]
Labas,mamytes.
Kadangi man pries pora dienu 2008.06.20 padare operacija,apie kuria jus taip daug diskutuojat,tai noriu visus nuraminti:
kadangi pas mane sita problema buvo daugiau,kaip 20metu,galu gale nusprendziau susitvarkyti savo koja,nes musu seimoje tai visos moteriskes turi sita problema.

Aciu, uz toki informatyvu aprasyma, jau kelis men seku informacija apie sia operacija.
Labai prasau mane pakonsultuoti, kiek kainavo pas Makulaviciu operacija? ir kitas klausimelis : Ar Seskines poliklinikoje, jus prieme Makulavicius ar kitas gydytojas? Kiap pas ji pakliuti operuotis? 4u.gif
Atsakyti
aš tik prieš 11 dienų išsioperavau, bet abi, tačiau jokiu įtvaru, jokiu spec. batų, gumyčių ant kojų ir pakėlimų nebuvo smile.gif pati operacija kiek supratau iš išrašų yra kelių metodų, tai gal nuo to priklausė smile.gif

linkiu sėkmės, ketinančiom operuotis ir pasiryžimo, nes tik pirmos dienos būna sunkesnės, o po operacijos pasijusit palengvėjimą smile.gif tad pasiryžkit, negalvojusios per daug wink.gif
Atsakyti
Labulis visoms,
rengiuosi eiti konsultacijai pas Makulaviciu, tuo paciu kauliuku klausimu.
Rupi stai toks klausimukas javascript:emoticon(':geda2:')
Kaip atsidekojote siam gydytojui, kiek kainavo konsultacija ir operacija?
Lauksiu jusu atsakymu ir pagalbos.
Apie piniginius reikalus galite rasyti ir e-mail ultrav666@gmail.com jei forume nepatogu

Atsakyti
As kadangi operavausi Klaipedoje, pati operacija man nekainavo smile.gif tik gydytojams smile.gif sesutes visas apdalinom smile.gif kad tik svelniau perrisinetu ir vaistu iskart duotu smile.gif daktarui daviau uz dvi kojytes 400, o anestiziologei 100 ar 200, db nebepamenu smile.gif sekmes! 4u.gif
Atsakyti
[quote=mamyte49,2008 06 26, 00:31]
Labas,mamytes.
operavo gyd.Makulavičius,Vilniuje,greitosios pagalbos ligonine Lazdynuose(dabar jis atostogauja,bus po men) :)

Dziaugiuosi del visu laimingu mamyciu kurioms si operacija pasisekejavascript:emoticon(':4u:')

Man dar viskas pries akis, labai prasau padeti issiaiskinti kai kuriuos klausimukus..
Rengiuosi eiti konsultacijai pas Makulaviciu, tuo paciu kauliuku klausimu.
Rupi stai toks klausimukas javascript:emoticon(':geda2:')
Kaip atsidekojote siam gydytojui, kiek kainavo konsultacija ir operacija?
Lauksiu jusu atsakymu ir pagalbos.
Apie piniginius reikalus galite rasyti ir e-mail ultrav666@gmail.com jei forume nepatogu
Atsakyti
QUOTE(adgjl @ 2008 07 08, 14:54)
aš tik prieš 11 dienų išsioperavau, bet abi, tačiau jokiu įtvaru, jokiu spec. batų, gumyčių ant kojų ir pakėlimų nebuvo smile.gif pati operacija kiek supratau iš išrašų yra kelių metodų, tai gal nuo to priklausė smile.gif

linkiu sėkmės, ketinančiom operuotis ir pasiryžimo, nes tik pirmos dienos būna sunkesnės, o po operacijos pasijusit palengvėjimą smile.gif tad pasiryžkit, negalvojusios per daug wink.gif

kazko gal as cia nesupratau, pati operavausi pries 3 svaiates, tai gavau itvara (na tokia basute), kuri liepe nesiot 1,5 men, o kaip cia taip galima be nieko g.gif
Atsakyti
Pati taip pat turiu išsikišusį kauliuką kairėje kojoje prie didžiojo piršto, na kaip suprantu kaip ir pas daugumas. Na iškilimas nėra labai didelis, eilę metų kaip matau nesikeičia, tai labai ir neimu į galvą.Aukštakulnių nenešioju, tad kojo labai ir nepavargsta.Perskiau Jūsų pasisakymus dėlto ir galvoju, ar tikrai verta operuoti kauliuką.Sakykite tos, kurios operavotės ar didelis buvo jūsų kauliukas?
Dėkoju.
Atsakyti
kaip ne keista mano kauliukas tik vienai kojai buvo didokas, kitai irgi bet dar ne taip smarkiai, be to paskutiniais metais labai skaudejo blink.gif , tai nusprendziau kad geriau vis tiek nebebus, tai ir apsisprendziau ax.gif

operavausi kauno klinikose, pas superini gydydtoja skika, tik labai jau populiaru, didziules eiles prie kabineto ir paskui operacijai ir t.t. g.gif
taigi dabar net nebeturiu kantrybes pas ji laukti, kad bent jau paziuretu ar ten viskas gerai, taip kad lankausi tik pas seimos gydytoja prasitesiu biulteni ir pasyviai gyju 4u.gif bet vaizdelis pasakysiu jums jau dabar dziugina, jei dar ir neskaudes tai bus super biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergikes,

Pasiemiau rentgeno nuotraukas ir man nustate ne tik kojos pirsto iskrypima bet ir sanario artroze. Alsiliepkit ar yra su tokiom diagnozem.
javascript:emoticon(':unsure:')
Atsakyti