Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Sveikutes visos,siandien taip pat buvau pas gyd.Skika klinikose,balandzio menesi operuos viena koja,gal kas operavotes pas ji tai kaip su atsiskaitymu,kiek ir kam mokejota/Labai aciu is anksto biggrin.gif
Atsakyti
sveika, as daviau 50 lt kinezioterapeutui ir 200 lt daktarui, bet gal ir mazokai ax.gif
Papildyta:
oi sumaisiau blush2.gif ne kinezioterapeutui, o anesteziologui biggrin.gif
Atsakyti
O gal ir normaliai net neisivaizduoju kokios ten pas juos "stavkes" tongue.gif O sakyk kaip ten tas nuskausminimas i kur duria ir ar nieko nesijaucia jau kai operuoja?
Atsakyti
O tai be operacijos neimanoma niekaip kaulo issikisimo proceso pristabdyti?
Gydytojai nesiulo kokiu nors idekliuku i batus ar pan?

As is interneto nuspirkau tokius itvarus, kuriuos nakciai reikia uzsideti, tik kazi, kiek naudos is ju... Pas mane kaulai ne tik ties nyksciu issikise, bet ir ties mazuoju pirsteliu, ypac ant desines kojo sprastai, abu pirstukai i vidu palinke. Tai ta peda labiausiai ir skauda... Idomu, jei tvarkyti tik isorine puse, ar irgi pooperacinis laikotarpis tok spat sudetingas?..
Atsakyti
man dūrė šiek tiek aukščiau čiurnos 5 dūrius į 5kis nervus, bet gali užšaldyt ir visą koją. pradžioj kai pradejo pjaustyt šiek tiek jaučiau, bet suleido kažko ir nieko nebejaučiau, beveik visą operaciją prmiegojau biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat apie operacija svarstau... man vienareiksmiskai pasake, kad del tos problemos yra kalti genai. Nu gal ir tiesa... tecio, mamos, krikstamotes pedos baisios.. tai ir mano tokios pacios. Beja del ideklu, ortopedas-chirurgas seke, kad nemesciau del tokiu nieku pinigu i bala, nes ideklai nepades. O visa ta beda, tai savotiskas ploksciapedyste vadinama.. jau pasidariau nuotraukas, jas pakomentavo, beliko apsispresti.. bet dirbanciam zmogui sudetinga kelis menesius is gyvenimo isbraukti.
Atsakyti
Tai nera isbraukimas... Tiesiog gali skaityti namie, piesti ar dar ka....
Irgi galvoju apie sia operacija... Nera dar taip tragiska... bet nenoriu laukti, kol bus... Bet va, laiko tikrai sunku rasti.... Nors ir zinau, ka veikciau.... Bet vis su tais darbais... visokie planai ir t.t.... ex...
Atsakyti
Mano mamai ta pati beda su kauliukais. Baisiniai skausmai. Ypac suaktyvejo kai pakeite batus i truputi aukstesnius. Reikes raginti, kad tvarkytusi ir vasara operuotusi, nes kiek paskaitinejau, tai gydimas gan ilgokai uzsitesia. Gal yra kokiu kitokiu budu (be operacijos) kad kancios sumazetu? unsure.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą. Turiu ir aš genetiškai paveldėtą kauliuko problemą. Tik va aš gyvenu ne Vilniuje ir ne Kaune, kažin ar galima operacijai užsiregistruoti, jei esi iš provincijos g.gif .O gal kas darėtės operaciją Šiauliuose. Jei taip tai pas ką ir kaip pavyko ax.gif
Atsakyti
manau užsiregistruoti galima, tik turi šeimos gydytojo siuntimo reikia smile.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos,

Perskaičiau visą temą, nes seniai bręstu šiai operacijai 4u.gif
Kadangi esu kaunietė, tad logiškiausia, turbūt, būtų darytis ją Kaune rolleyes.gif Kaip supratau, tai gali būt atlikta KMUK pas chirurgą Škiką arba Kauno ortopedijos klinikoje pas Juozą Belicką? Apie pastarąjį išsamiai rašė Vorita. Vorita, gal dar galėtum parašyti tos klinikos telefoną ar gal tinklalapį ji kokį turi? 4u.gif
Ir dar norėjau paklausti, ar visose privačiose klinikose kompensuoja šią operaciją ligonių kasos. Ir ar būdama kaunietė galėčiau operuotis Vilniuj (Northway suintrigavo mane) ir ar aopmokėtų ligonių kasos. Žodžiu, gaudau bet kokią informaciją, nes pasiryžau išsioperuoti jau šuiemet 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labutis, norėjau pasiteirauti, kaip sekasi po operacijos išmankštinti piršta? Man jau 2,5 mėn. praėjo po operacijos, bet nykštys lankstosi tik puse tiek, kiek turėtu verysad.gif
Atsakyti