QUOTE(laponka @ 2009 11 01, 20:41)
sveikos merginos.Padariau trieciadieni vienos kojos operacija, kietvirtadieni dar perriso ir isvaziavau namo. Kaip suprantu po 2 dienu reikejo dar karta perrist, o iseigines iseina. Labai reikia jusu patarimo

Kaip galvojat ar kas nors atsitiks jei as ne po 2, o po 6 dienu perrisima padarysiu? Tik trieciadieni vyras gris is keliones. O kai siulus trauks nuskausminamuju duos ar paciai reiketu prisiryt?
Sveikinu, kad nepabėgai
Man irgi perrišo koją kitą dieną po operacijos ir daugiau nei karto. Klausiau, ar reik perrišinėt, tai man sakė, kad nereikia, tik po 10 dienų išimt siūlus. Tai buvusį penktadienį išėmė man siūlus, dezinfekavo ir užklijavo. Koja mėlyna, sutinusi. Jokio nuskausminimo nebuvo, bet kentėt galima

Šiandien išpakavau koją, nes jau galima ją šlapinti, tai ką aš žinau... siūlė truputį prasižiojusi, šlapiuoja vietomis, įdomu, kada normaliai užgis

Dabar pati tepu Betadine tepalu.
O kas tave operavo? Ir kada galima bus minti koją?
Papildyta:
QUOTE(smėlė @ 2009 10 31, 16:00)
Labas

Jau trys savaitės po operacijos. Koja graži, mankštinu pirštuką, po savaitės jau galėsiu minti ant kulno. Girdėjau, kad galima daryti voneles kojai, tik nežinau kokias, nes daktarėlis apie tai neužsiminė. Kažką noriu daryti, nes randą traukia, o ir pėdos oda sudžiuvusi. Gal patartumėte ką nors?
O nuo kada jau ta koja graži pasidarė? Pas mane dvi savaitės po operacijos, o koja baisi - mėlyna, ištinusi (dviguba, jei ne triguba

). Randams gal reikia kokį tepaliuką bandyt minkštinantį. Aš kol kas Betadine tepalu tepu, nes mano pjūvis nesuaugęs iki galo, šlapiuoja truputį, tai šis tepaliukas su jodu