Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastikos kamuolys

Patarciau dar nueiti i http://www.exercise-...-exercises.html ten tikrai labai daug geru pratimu yra ir dar su foto !!! uzsukit beto dar labai geras pratimu pilvo presui ir nugaros raumenims yra http://www.anonsas.l...x/article/18010 smile.gif
Atsakyti
niekad nemaciau vaistinej dideliu kamuoliu g.gif
jeigu jau reikia patikimumo tai yra ortopedines specializuotos prekes. bet priestrejus metus mano norimas kamuolys ten kainavo apie 100 ltl. aisku, seniuose tokio didelio skersmens ir nera. nes as norejau apie 1m. tada kudikiui labai gerai manksteles ant tokio daryti.
Atsakyti
Nesutinku - vaistinėje yra bet kokio diametro. Pamatuoja ištiestą ranką ir pasako, kokio reikia. Mano kamuolys prieš metus kainavo be kelių litų 100 LTL.
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2009 11 21, 13:35)
O paakyki prašau ar labai blogai padariau, jei aš nusipirkau per dielį kamuolį pagal savo ūgį  doh.gif , man reikia 65 cm, o as nusipirkau 75cm?

Pabandyk maziau pripust. Ir stabiliau bus.
Atsakyti
Sedziu ir as jau ant kamuolio prie kompo ir ziurineju, kokiu rasiu cia pratimu. Labiausiai tai noreciau nugarai.
Siandien pirma diena, kaip kamuolys namuose, bet jis tikrai man nebus nereikalingas. Va, netgi sedet ant jo kaip patogu. biggrin.gif
Labai dziaugiuosi gavus tokia dovana.
Cia dar tokiu pratimuku radau. Gal dar nebuvo cia tos nuorodos g.gif
Pratimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 12 balandžio 2010 - 18:21
Man dabar reikia tokio kamuolio. O ar svarbu jo skersmuo, jei noriu treniruoti kudiki? Ar tada rinktis pagal savo ugi g.gif Ir man butinai reiktu neslidaus pavirsiaus, kad vaikas nenuslystu netycia.
Sis daiktas man labai padejo. Juo istreniravau vaika, kuris atejus laikui nesedejo, neropojo, nesivarte...Tiesiog po jo tai padare mano akyse... blink.gif Sunku patiket. Gal zinote kur buna siu kamuoliu neslidaus pavirsiaus? Senukuose berods slidus g.gif
Atsakyti
Kur ieskoti pratimu kudikiui, peciams ir rankoms stiprinti??? Gal yra daugiau kokiu, nei as praktikuoju...
Atsakyti
Sveiki,o koki kamuoli reikia pirkti kudikiui? Koks skersmuo turi buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2011 01 08, 21:39)
Sveiki,o koki kamuoli reikia pirkti kudikiui? Koks skersmuo turi buti? g.gif

Perkat kamuolį ne kūdikiui, o sau. Nes jūs dirbsit su kamuoliu, tad jis turi būti jums tinkamo aukščio. Jei pirksit per mažą, tai jums bus per sunku visada stovėti susilenkus. Plius negalėsit pati atlinkti daugelio pratimų ant kamuolio.

Tad skersmenį rinkitės pagal savo ūgį. Bet kurioj sporto prekių parduotuvėj padės, patars.

O pratimai vaikučiams patys paprasčiausi. Paguldot ant pilvuko, stipriai laikot kūnelį ir siūbuojat pirmyn/atgal ir į šonus. Po to guldot ant nugarytės.
Po to gulatės pati nugara ant kamuolio. Kojos stipriai laiko jūsų kūną.
Pasiguldot leliuką ant pilvo, siūbuojat, darot įtupstus, kilnojat mažiuką.
Taip stiprinat ir savo kūną ir mažiuko.

Vėliau, kai vaikelis jau didesnis ir pripratęs prie kamuolio, jau galima ir stipriau pasiūbuoti. Aš saviškį laikau už kojų ir į priekį leidžiu tol, kol jis atsiremia savo rankutėmis, tada traukiu atgal. Labai gerai lavėja pilvo presas, šoniniai pilvo raumenukai. Labai gerai esant pilvo pūtimams. Tada galima dar ir paspyruokliuoti į kamuolį.

Žodžiu - mamos fantazija beribė, o intuicija tikrai neapgaus. mirksiukas.gif
Papildyta:
Įdedu porą rolikų, ką pavyko ant greičio rasti.

ant nugarytės ir ant pilvuko
Atsakyti
Gal patartumet kur geriau kamuoli pirkti. Ar spec parduotuvese ar Senukuose irgi geri? Kiek suprantu ju kainos labai ivairios. Ar nuo kainos priklauso kokybe? gal kokia firma rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 01 18, 20:40)
Gal patartumet kur geriau kamuoli pirkti. Ar spec parduotuvese ar Senukuose irgi geri?  Kiek suprantu ju kainos labai ivairios. Ar nuo kainos priklauso kokybe? gal kokia firma rekomenduotumet?

Manau kad priklauso kokybe. As tik uz Gymnic kamuolius (italiski). Dar priklauso nuo to kam ir kiek naudosites kamuoliu. Jei nesat tikra kiek naudosit tai pirkit pigesni (dazniausiai daikto norisi kol jo neturi). As tai ji turiu prie kompiuterio ir sedziu (ir visi namiskiai patenkinti sedi) o norint ir pasportuoju. Taigi pas mane jis isnaudojamas 100% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 01 18, 20:40)
Gal patartumet kur geriau kamuoli pirkti. Ar spec parduotuvese ar Senukuose irgi geri?  Kiek suprantu ju kainos labai ivairios. Ar nuo kainos priklauso kokybe? gal kokia firma rekomenduotumet?


su ne vienu treneriu konsultavausi, tai visi patare Reebok kamuolius, nes jie patvariausi, gera guma ir t.t. ax.gif
Atsakyti