Įkraunama...
Įkraunama...

Pribuvėja Jurga

QUOTE(gluosnis @ 2009 07 02, 10:45)
turi  pribuvejos ten visokius budus, pacius ivairiausius  smile.gif
del Jurgos truputi kitaip, kiek teko ja stebeti, ji ar tai nuotaikos zmogus ar kaip... nori - daro (kai jai zmogus patinka, viskas tinka, rankas isbuciuoja-isplauna, namine duona pavaisina, tinkama jai aplinka..... ir t.t.), kai kazkas netiko/nepatiko, eina ne ta linkme... ima ir pasiplauna, palikusi zmogu ant ledo  g.gif  mazai konkretumo, dalykiskumo,  kas manau butina. Po to per kitus klausineja, kaip gi ten viskas baigesi  rolleyes.gif

Kraupiai skamba: noriu - padedu, nenoriu - palieku likimo valioje... unsure.gif
Atsakyti
apie ką aš ir kalbu, kad tai nesąžiningas, nemalonus žmogus, neprisiimantis atsakomybės už savo žalingus veiksmus.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 07 02, 10:49)
Kraupiai skamba: noriu - padedu, nenoriu - palieku likimo valioje... unsure.gif

gal...
ji apsiima priimti daug gimdymu, kaip ir zada, bet konkreciai nesako, gal tuo metu prades gimdyti kita gimdyve, kuriai ji teikia pirmenybe. Nakti vaziuoti nenori, sako vaikai nakti negimsta smile.gif jei zmogus reikalauja, atvaziuoja jos pats - tada...dar nesibaigiancios jos keliones, turi sedeti ir melstis, kad spetum pagimdyti iki keliones, ar po jos ... dar tvarkarastis jos doh.gif ir kursai, ir joga, ir baseinai, ir konsultacijos jau pagimdziusiu ir vaikiuku... bet siaip ji labai svelni, tiesiog per daug ant saves uzkrove. Pavargo, nepanesa, tai ir meta ... jos gi dar simtai kitu laukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 02 liepos 2009 - 10:23
čia nepasiteisinimas
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 02, 11:11)
čia nepasiteisinimas

aisku, kad ne.... pati supranti.
Atsakyti
be to kas liečia jos švelnumą, tai aš kaip tik girdėjau, kad labai agresyvi moteriškė ir nevengia parėkauti ir pasikeikti. beje, tai girdėjau iš daugybės žmonių.
kaip ir sumas, kurias gauna už gimdymus, bei galybę kraupiai pasibaigusių gimdymų.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 02, 11:12)
be to kas liečia jos švelnumą, tai aš kaip tik girdėjau, kad labai agresyvi moteriškė ir nevengia parėkauti ir pasikeikti. beje, tai girdėjau iš daugybės žmonių.
kaip ir sumas, kurias gauna už gimdymus, bei galybę kraupiai pasibaigusių gimdymų.

ji svelni, stengiasi nesuteikti moteriai papildamo fizinio skausmo ir maciau kaip ji laiko, elgiasi su naujagimiu. Tikrai ji nera agresyvi.
Atsakyti
tikrai ne su visom. bet aš čia ne apie gimdymą kalbu, o apie bendravimą iki gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 07 02, 10:45)
turi  pribuvejos ten visokius budus, pacius ivairiausius  smile.gif
del Jurgos truputi kitaip, kiek teko ja stebeti, ji ar tai nuotaikos zmogus ar kaip... nori - daro (kai jai zmogus patinka, viskas tinka, rankas isbuciuoja-isplauna, namine duona pavaisina, tinkama jai aplinka..... ir t.t.), kai kazkas netiko/nepatiko, eina ne ta linkme... ima ir pasiplauna, palikusi zmogu ant ledo  g.gif  mazai konkretumo, dalykiskumo, aiskumo, patikimumo...  kas manau butina jos darbe. Po to per kitus klausineja, kaip gi ten viskas baigesi  rolleyes.gif

Ir kokie gi tie būdai? blink.gif Smilkymas žolelėmis ar mantrų giedojimas lotuliukas.gif Manau, jog gydytojai ne veltui mano mamos atveju pasirinko chirurginį isikišimą. Matyt, buvo būtina..
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2009 07 02, 11:09)
gal...
ji apsiima priimti daug gimdymu, kaip ir zada, bet konkreciai nesako, gal tuo metu prades gimdyti kita gimdyve, kuriai ji teikia pirmenybe. Nakti vaziuoti nenori, sako vaikai nakti negimsta smile.gif jei zmogus reikalauja, atvaziuoja jos pats - tada...dar nesibaigiancios jos keliones, turi sedeti ir melstis, kad spetum pagimdyti iki keliones, ar po jos ... dar tvarkarastis jos  doh.gif  ir kursai, ir joga, ir baseinai, ir konsultacijos jau pagimdziusiu ir vaikiuku... bet siaip ji labai svelni, tiesiog per daug ant saves uzkrove. Pavargo, nepanesa, tai ir meta ... jos gi dar simtai kitu laukia.

Va čia tai daugiau negu kraupu g.gif Negi moteriškė nesupranta, jog ne sienas tapetuoti apsiėmė gun_bandana.gif gun_bandana.gif Juk šiuo atveju ji atsako už dvi gyvybes:motinos ir kūdikio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2009 07 02, 11:28)
Va čia tai daugiau negu kraupu g.gif  Negi moteriškė nesupranta, jog ne sienas tapetuoti apsiėmė gun_bandana.gif  gun_bandana.gif Juk šiuo atveju ji atsako už dvi gyvybes:motinos ir kūdikio doh.gif

nepykit taip smile.gif cia tik mano nuomone, as taip pamaciau... kaip ji pati galetu paaiskinti ir kaip yra is tikruju kas gi zino. Mes visi vertinam viska is savo boksto...
Atsakyti
Man labai keista skaityti piktus atsiliepimus žmonių,kurie net negimdė pas ją 4u.gif Kažkur kažką nugirdo,kažkas sakė,nedasakė 4u.gif
Nereikia taip jau baisiai peikti žmogaus,kai nesi arba esi labai minimaliai su juo bendravęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 02, 13:56)
Man labai keista skaityti piktus atsiliepimus žmonių,kurie net negimdė pas ją 4u.gif Kažkur kažką nugirdo,kažkas sakė,nedasakė 4u.gif
Nereikia taip jau baisiai peikti žmogaus,kai nesi arba esi labai minimaliai su juo bendravęs 4u.gif

O tu gimdei pas gerbiamą ponią Jurga blink.gif ? Ar esi jos advokatė? O gal vadybininkė lotuliukas.gif ?
Atsakyti