[quote=klaara,2009 07 13, 00:35]
[quote=Natuke,2009 07 11, 11:15]
aš manau, kad tikrai pasirodys kas nors - ne viena sm mamyte gimdė su Jurga
mano išvados - ji priima gimdymus pas ką nori kada nori, o jeigu nenori - na nepriversi

gal nuotaikos žmogus

O gal dvasiškumas jau pasiekė to lygio, kai ji jaučia "dvasinį įkvėpimą, vedimą" pas ką važiuoti, o pas ką ne? Vis gi meditacijos jogos, kiti rytietiški "dvasingi" dalykai su laiku palieka savo antspaudą

.
Mano antrą gimdymą priėmė ši pribuvėja,labai jai esu dėkinga iki šiol

.Nenoriu išsamiai pradėti dėstyti "kas kaip buvo,kokia yra Jurga" ,nes tema nepalanki tam ir iš viso nemanau ,kad internete galima apie tai normaliai "susišnekėti" tik galiu pasakyti,kad mano manymu gimdymo sėkmė labiausiai priklauso nuo pačios mamos-ar ji tam IKI GALO pasiruošusi ,SUBRENDUSI ir apsisprendusi,jei NE,tada ir prasideda visi KABLIUKAI,nuo kurių pradeda vyniotis siūlas ir nesueiti galai,atsiranda ir "nesėkmingų" gimdymų,kita vertus-ir ligoninėje visko atsitinka ir ne taip jau retai(turiu ir savo patirties ,kai dėl medikų kaltės normalus gimdymas virto totaliu košmaru,baigėsi CP),tik tai kažkodėl "nurašoma"kitiems dalykams,medikai sėkmingai ir OFICIALIAI " nusiplauna rankas",o namuose viskas tenka pribuvėjai.Ir dar-gimdymas namuose tikrai ne visoms-nežinau nuo ko čia priklauso,galbūt net pats vaikas pasirenka kur jam gimti..bet ,kurioms tai skirta,tos ir pagimdo ten, ir puikiai,o ne šaltai mediciniškai,kurioms ne-tenka važiuot į ligoninę. Plius manau, kad gimdymo metu dalyvauja ir LIKIMAS,kuris irgi gali pakreipti jį viena ar kita linkme-ar niekada nesusimąstėte apie tai,kad ne viskas jau taip vien nuo nuo mūsų(ar nuo pribuvėjos,medikų) priklauso?Ir-NIEKAS neverčia gimdyti su pribuvėja,ji NIEKO nežada,puikiai visi lankantys kursus supranta,kad pagrindinę atsakomybę ir teks ,jei ką ,prisiimti patiems taip kad...
Tiek trumpai,gražių gimdymų
[/quote]
Kazkaip idomiai visos pas Jurga gimdziusios mamos keistai kartoja zodi "likimas" ir pan. Skaitant Jusu posta, gautusi, kad jei gimdymas nesekmingas gimdymo namuose, tai "kalti medikai", o jei nesekmingas dalyvaujant Jurgai - tai "LIKIMAS". Brr...
Papildyta:
[quote=KYM,2009 08 19, 23:16]Labuka,
Net ir dabar, po gimdymo praėjus daugiau nei 1,5 m., giminaitė pasiskambina Jurgitai dėl vaiko ligelių, gydo tik jos rekomenduotais natūraliais būdais, vyniojo į avies kailį nedarė nei vieno skiepo ir pan. Na, vaikiukas labai žvalus ir sveikas
.
[/quote]
Liudna skaityti, ir gaila vaikelio. Kartais is to naturalizmo mamos per daug paciuozia. Yra toks serialas "daktaras Hausas". Jis ten labai gera fraze pasake vienai mamai "naturalistei", kuri gyresi, kad neskiepija vaiko, nes skiepai - farmacijos pramones pramanas ir budas istresti pinigus, o ji net nesiruosia palaikineti farmacijos verslo. I tai gydytojas atsake, kad uztat ji palaiko kita - mazu graziu karsteliu versla. Skamba ziauriai, bet tai tiesa. Skiepai ne veltui daromi. Galima atsisakyti papildomu, kuriu poveikis iki galo neistirtas (nuo roto viruso ir pan.)...Bet atsisakyti tu baziniu, kuriu poreikis, veiksmingumas ir butinumas jau irodytas

Tokioms naturalistiniu paziuriu besilaikancioms mamoms reiketu islikti nuoseklioms ir nepamirsti, kad taip elgiantis naturalumas islaikomas visur - t.y. vaikas atiduodamas i "naturalios antrankos" rankas ir turi 6-7 kartus daugiau sansu nesulaukti pilnametystes

. Pasiskaitykit koks buvo kudikiu mirtingumas, kai jie nebuvo skiepijami, ir gal pasikeis poziuris...