Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų nuogumas vaikų atžvilgiu

QUOTE(Shatura @ 2009 06 28, 19:12)
net 2 metu, ar ne? biggrin.gif rukyt vaikai pradeda ir 14. o dar veliau prasideda sokiai pokiai, diskotekos. 18 metu jau galima pirktis alkoholi ir cigaretes nesislapstant. tada ir pasimato viskas smile.gif Ir as, beje, dabar pastebiu savo vyro elgesyje tam tikrus auklejimo trukumus. o jam greit 30

tu manai, kad jei tavo vaikas nematys tėvų persirenginėjant, žindant ar kitaip apsinuoginus, tai jis rūkyt nepradės? lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tai tegul ir guli tada nereik demesio kreipti
Atsakyti
QUOTE(neringaal @ 2009 06 28, 19:19)
nu tai tegul ir guli tada nereik demesio kreipti

tai aš irgi taip manau. kaip ir tai, kad nereikia imt į galvą, kad vaikas pamatys atsitiktinai tėvus pusnuogius.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 28, 20:34)
man rodos tu būtent tai ir sakei

tai tu manai. tai tik tavo nuomonė. ir ji nebūtinai teisinga. beje, jis ir nežiūrėdavo kažkaip specialiai. tiesiog gyveno kartu, o ne būdavo uždarytas atskiram kambary per žindymus biggrin.gif

aš gyvenime daug kuo remiuosi. beje, mama esu jau 12 metų. ir manau daugiau nei tu apie vaiko raidą iš praktinės pusės numanau.

nes galbūt nesi teisi. tiesiog taip MANAI. bet va argumentų nelabai turi, todėl ką jau čia be argumentų įrodysi  lotuliukas.gif

o kas čia kur rašė apie nuogumo rodymą visur ir visada???? skaičiau visą temą, bet kažkaip nemačiau kad bent 1 nudistas būtų apsireiškęs biggrin.gif
ir dar kartoju klausimą visoms besislapstančioms nuo vaikų - ką darysit, kai nuėję visa šeim į pliažą, aplinkui pamatysit moteriškes besideginančias be liemenukų?

Na ponia,jus ka norite girdeti,ta girdite doh.gif ,ir nieko cia jau nepakeisi! mirksiukas.gif Is kur jus zinote kas as,is kur turiu praktikos g.gif O pagal jusu mandaguma galima spresti apie jus!!! doh.gif
Jeigu jus tokia apsiskaiciusi , ir kaip sakote PATYRUSI mama, tai ka cia as su savo argumentais doh.gif
O ka,as kalbejau apie nudistus? g.gif
Mes ir neiname i moteru pliaza( nebent as viena ,ar su draugemis!),ar i nudistu pliaza! doh.gif
Ir nieks cia nesislapsto, ( nuo vaiku!) schmoll.gif is kur tai istraukete!? schmoll.gif g.gif Nesikartosiu,nes nusibodo!!!

wacko.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 28, 20:17)
tu manai, kad jei tavo vaikas nematys tėvų persirenginėjant, žindant ar kitaip apsinuoginus, tai jis rūkyt nepradės? lotuliukas.gif

neiseikit is konteksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2009 06 28, 19:25)
Is kur jus zinote kas as,is kur turiu praktikos g.gif 

Mes ir neiname i moteru pliaza( nebent as viena ,ar su draugemis!),ar i nudistu pliaza! doh.gif 

Ir nieks cia nesislapsto, ( nuo vaiku!)  schmoll.gif is kur tai istraukete!? schmoll.gif  g.gif Nesikartosiu,nes nusibodo!!!

iš komentarų matosi.

ir nereikia ten eit. pakankamai nuogų krūtinių ir bendruose pliažuose

tai gerai, kad nesislapstot. tai kame tada problema, kad temos autorės vyras matant 3 m dukrai eina nuogas miegot? kame tada problema, kad kūdikis žindomas matant vyresniems vaikams? taigi nesislapstot.

QUOTE(Shatura @ 2009 06 28, 19:25)
neiseikit is konteksto smile.gif

tai kad tu iš to konteksto ir išėjai pradėdama nesąmones apie rūkymą, šokius, prostituciją. kaip tai susiję su tuo, kad vaikas mato žindančią mamą? kaip tai susiję su tuo, kad vaikas mato pirty nuogus tėvus?
Atsakyti
[quote=*GAILĖ*,2009 06 28, 21:44]
iš komentarų matosi.

ir nereikia ten eit. pakankamai nuogų krūtinių ir bendruose pliažuose

tai gerai, kad nesislapstot. tai kame tada problema, kad temos autorės vyras matant 3 m dukrai eina nuogas miegot? kame tada problema, kad kūdikis žindomas matant vyresniems vaikams? taigi nesislapstot.

Na man irgi matosi "kokia" esate,bet ... geriau kulturingai patylesiu! ax.gif
Na kiek buvau prie juros,ar net uzsienyje,nemaciau plikais p.... vaikstant,tam skirtos atatinkamos vietos mirksiukas.gif
O jus ka ,savo vaikui matant nuoga vaikstote,ar jusu vyras? g.gif Tai va cia ir problema,kad yra kultura,etiketas,jei jums tai girdeti zodziai! rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Tevai savo vaikams turi buti siek tiek sventi, paslaptis. Nuogo kuno dabar tiek rodama per tv, kompiuteriuose, galu gale pleze, kad vaikai i tai jau demesio nekreipia ir paauge visai nekompleksuoja irnesakyk.gif Taciau tevu nuogumas vaikams PRIVALO buti tabu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2009 06 28, 20:59)

Na kiek buvau prie juros,ar net uzsienyje,nemaciau plikais p.... vaikstant,tam skirtos atatinkamos  vietos mirksiukas.gif

manes nematet reiskia prie juros
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2009 06 28, 19:59)
  Na kiek buvau prie juros,ar net uzsienyje,nemaciau plikais p.... vaikstant,tam skirtos atatinkamos  vietos mirksiukas.gif

O jus ka ,savo vaikui matant nuoga vaikstote,ar jusu vyras? g.gif Tai va cia ir problema,kad yra kultura,etiketas,jei jums tai girdeti zodziai! rolleyes.gif  g.gif

va čia tai naujiena bigsmile.gif . kur jūs buvot prie jūros? saudo arabijoje????? lotuliukas.gif plikom krūtinėm moterys deginasi visoj europoj, turkijoj, net musulmoniškam egipte tokių turisčių pilna. BENDRUOSE PLIAŽUOSE mirksiukas.gif

specialiai nevaikštau. bet jei įlekia vaikas į vonią tikrai nenualpstu iš siaubo. vyras visą gyvenimą miega nuogas. pirtin visa šeima einam be maudymukų. nu tik aš su rankšluosčiu prisidengiu. žindžiau irgi nesislapstydama nuo vyro ir vaikų mirksiukas.gif . prašom argumentuotai pagrįsti kuom toks elgesys prasilenkia su kultūra ir etiketu?
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 28, 22:33)
va čia tai naujiena  bigsmile.gif . kur jūs buvot prie jūros? saudo arabijoje?????  lotuliukas.gif plikom krūtinėm moterys deginasi visoj europoj, turkijoj, net musulmoniškam egipte tokių turisčių pilna. BENDRUOSE PLIAŽUOSE mirksiukas.gif

specialiai nevaikštau. bet jei įlekia vaikas į vonią tikrai nenualpstu iš siaubo. vyras visą gyvenimą miega nuogas. pirtin visa šeima einam be maudymukų. nu tik aš su rankšluosčiu prisidengiu. žindžiau irgi nesislapstydama nuo vyro ir vaikų mirksiukas.gif . prašom argumentuotai pagrįsti kuom toks elgesys prasilenkia su kultūra ir etiketu?

Tai va ,kad ir as Europoje mirksiukas.gif ,bet nuogais p...... ten tikrai nebuvo!!!! doh.gif
Ir tai jus rasote apie savo beveik paaugli vaika? g.gif Ir tai jus ugdote pagarba mamai,moteriai? g.gif Siaubas! doh.gif
Ar jus nezinote kas yra etiketas,kultura? g.gif O prie stalo jus valgote be sakutes ,peilio...? Taip ir su nuogumu,nejau jus manote,kad nereikia tureti kazkiek privatumo,net ir tarp savu? g.gif
Va todel mes ir suprantame skirtingai ,ir mastome skirtingai! mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 28, 21:33)

O kodel prisidengiat?
Atsakyti