Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

a vat žiūrint kuo juodini.
Jei jau apie juodinimą prabilom- kur gaut K2S (liver of sulfur)?
Atsakyti
Sveiki visi,

Labai džiaugiuosi radus tokią temelę, visų jūsų darbeliai puikūs!
Ar priimsit į kompaniją?
Atsakyti
sveikute, Cezi. kuo daugiau-tuo geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek suprantu čia yra ir savamokslių juvelyrų kurių mokytojas internetas. Labai sužavėta tokiais pasiekimais thumbup.gif jūs tikri šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
zalvario su sidabru maisyti reikia lydemetaliui, as is akies dedu zalvario jei darbas tamsesnis tai daugiau idedu zalvario ir tiek.
Atsakyti
Sveika prisijungus, cezi!

Aš tai noriu pasigirt, kad pagaliau gavau savo valcus, kur siunčiausi iš Indijos! Atsiprašant, tiek prasikrušau su jais, pusę metų man jie ėjo, tai užtat dabar laiminga iki ausų biggrin.gif

Žodžiu, tai rašau čia, nes vienas man, du - kitiem. Tai jeigu ką iš čia esančių domina, rašykit man až, tada atsiųsiu smulkesnį aprašymą, kad čia jau nevaryt reklamos ax.gif

Einu džiaugtis toliau clap.gif
Atsakyti
Gėlėta jurė
Aš seniai tavęs norėjau paklausti kaip tavo valcai, kiek tau kainavo atsiuntimas?
Gal galėtumei parašyti nuorodą kur būtų galima pažiūrėti ką indai siūlo
Papildyta:
Duzgai parašyk ko aš tavęs prašiau
Atsakyti
Dita, atsiuntimas tai kosmosas. Ta prasme su gamintojais tai viskas ok, bet paskui su siuntėjais, tiek Indijoj, tiek Europoj turėjau žiauriai daug problemų. Pusę metų man tie valcai ėjo. Aišku pati kalta, pirmą kartą konteineriu siunčiausi, tai daug klaidų padariau iš nežinojimo.

O už siuntimą iš pradžių sumokėjau 300 su virš dolerių, o paskui per kelis kartus dar 450 eurų... Apgavo ir išdūrė mane kaip reikalas. Žodžiu nieko gero iš šito plano chuligano man neišėjo doh.gif Na tik tiek, kad valcą ir visokių įrankių už visai neblogą kainą nusipirkau. Bet nu garbės žodis, nebuvo jis vertas tiek nervų. Ir dar liko darbelis anuos du parduot.
Atsakyti
nu tikrai ziauriai cia su tais valcais blink.gif

gal kas galit paaiskinti, kaip pratempti (padidinti) ziedeli. ir ar tai manoma be spec irankiu/
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 11 24, 21:29)
nu tikrai ziauriai cia su tais valcais blink.gif

gal kas galit paaiskinti, kaip pratempti (padidinti) ziedeli. ir ar tai manoma be spec irankiu/

Neaiski situacija, ar yra akmenu? Jei nera, gal ant rigelio pabandyk pakalti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo subtiliai: 24 lapkričio 2009 - 22:35
Sveiki,
Paskaitineju vis, tik nesireiskiu.
Bet dabar prisireike jusu pagalbos blush2.gif
Noriu nusipirkti miniatiurini koki irenginuka, kad galeciau lydyti sidabra, gal stikla palydyti truputi ax.gif Bet neisivaizduoju nei kiek kainuoja, nei kur ieskoti tokiu geriu... Gal galit ka patarti? blush2.gif
Atsakyti
lydyti ar lieti sidabrą nori?
Darbui su stiklu yra specialūs degikliai, kiek žinau, skiriasi jie nuo naudojamų litavimui,lydymui.
Atsakyti