Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Gėlėta jūrė man atrodo, kad tu ne nuo to galo pradedi mokytis.Tu iškarto labai sudetingų dalykų nori išmokti reikėtų pirmiausiai papjaustinėti metalą, palituoti įvairius gaminukus, o paskui tik granuliavimas ir t.t.Aišku šaunu, kad tau viskas įdomu, bet temų yra labai daug ir kaip pradedi gilintis vis toliau tada pradeda atrodyti, kad dar daug ko nežinai ir atrodo, kad galo nesimato. Linkiu tau sekmės smile.gif .
Aš pati esu tokia todėl tave suprantu smile.gif .
Atsakyti
Jau papjausčiau biggrin.gif Ir palitavau. Tiesa, ne tiek ir daug, nes tada įdomesnių dalykų radau biggrin.gif Dabar jų mokausi ir meldžiuosi, kad dar įdomesnių artimiausiu metu nerasčiau, nes vėl viską mesiu ir ten nersiu... Man viskas taip įdomu, kad nežinau kaip čia nuosekliai prisiverst mokytis... rolleyes.gif

O tu kiek kartų per savaitę eini pas tą juvelyrą kur mokaisi? Darai ir namie, ar tik ten pas jį?
Atsakyti
Jau beveik metus nuo pirmadienio iki penktadienio kaip į darbą 9-16val.
Dirbu ir namuose , nes man viskas įdomu.
Geriau mokytis nuosekliai pagal programą.
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 07 11, 17:29)
Pabandyk dar Ūloj pažiūrėt, Lvovo gatvėj. O šiaip, mano manymu, geriausias replyčių pasirinkimas Santime Šiauliuose. Ir kainos jų ten normalios. Pasiskaičiuok, gal net apsimokės siųstis tau iš Šiaulių.

aciu, Santime keistas isdestymas... kainu beveik ner... inete nekokiu straipsniu apie ta firma..
Ula reiks aplankyt gyvai thumbup.gif

QUOTE(dita0506 @ 2009 07 12, 23:36)

Pabandyk dar pavaikčioti po parduotuves kurios prekiauja koroliukais  kai kurios prekiauja ir replytėmis(mačiau Trakų g-vėje).

reiks dar prasilekt per senamiestim kaip tik dar uzsake mano ''Vysnaiciu'' , reiks medziagyciu papirkt rolleyes.gif

user posted image

QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 07 13, 19:24)
Nea biggrin.gif Nueini, sakai: "Man duokit litrą sieros rūgšties, šimtą gramų vario nitrato, šimtą gramų amonio chlorido ir t.t." Ir jie ramiu veidu nueina ir atneša. Be jokių klausimų. Man tai keista buvo, kad taip paprasta... biggrin.gif O man pačiai vis dar rankos kalatojasi, laikant grynos sieros butelį... Dar kažkada pas juos ir natrio šarmą kilogramais muilui pirkau, tai vienodai smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
super thumbup.gif

QUOTE(Happyendless @ 2009 07 13, 21:32)
lotuliukas.gif
Mano manymu tai puikus bandymai,ypač vario dešiniausia  wub.gif  ;]

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Santime internete kainos netikslios, ir prekės ne visos ką jie turi jie sakė, kad nespėja tvarkyti, todėl reikia skambinti ir tiksliai klausti.
Gal kas užsisakinėjote prekes iš ruta.ru?
Atsakyti
gal kas patarsit, kur galima nebrangios vielutes sidabrines gaut ?
gal kas galetu ja pagamint rolleyes.gif
tokiems kurinukams, pvz...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 07 14, 19:19)
Tai kas pasakys kur gaut plonos (0.2-0.6mm), niekuo nepadengtos vario vielos, būsiu be galo dėkinga biggrin.gif

As turiu ~0.4 niekuo nedengtos vario vielos karpytos gabalais mazdau 50-90cm ax.gif Ji pokiete, daugiau lankstant luzta, bet siaip wirewrap man su ja gana gerai gaunasi blush2.gif Tik kad as Kaune.. Jei tai ne problema - brukstelk AZ

O man reikia storesnes niekuo nedengtos vario vielos, 0.8 -1.2mm ax.gif

P.S. bandymas nudeginti padengima ir man nepasiteisino schmoll.gif rezultatai tokie patys kaip tavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Feja_: 20 liepos 2009 - 21:54
Dita,
gal galetum pasakyti, kaip issprendi, kai prilitavus, pvz., auseles prie auskarų, ar strypelius, padarai juos kietus? Nes nori ar nenori jie atkaitinami ir suminksteja.
Atsakyti
Dita,
gal galetum pasakyti, kaip issprendi, kai prilitavus, pvz., auseles prie auskarų, ar strypelius, padarai juos kietus? Nes nori ar nenori jie atkaitinami ir suminksteja.

Truputėlį reikia pakalti tada šiek tie sukietėja, storis vielutės turi būti 0,8
Atsakyti
Aciu dita,
as irgi taip darau, bet maniau, kad gal yra dar koks budas. Kartais buna tokių vietų, kad sunku prieiti su plaktuku.
Atsakyti
QUOTE(_Feja_ @ 2009 07 20, 22:48)
As turiu ~0.4 niekuo nedengtos vario vielos karpytos gabalais mazdau 50-90cm  ax.gif Ji pokiete, daugiau lankstant luzta, bet siaip wirewrap man su ja gana gerai gaunasi  blush2.gif Tik kad as Kaune.. Jei tai ne problema - brukstelk AZ

O man reikia storesnes niekuo nedengtos vario vielos, 0.8 -1.2mm  ax.gif

P.S. bandymas nudeginti padengima ir man nepasiteisino  schmoll.gif  rezultatai tokie patys kaip tavo

Fėja, super biggrin.gif Rašau až smile.gif
Atsakyti
Aprimom kazkaip mes...As jau antras menuo nieko nedarau,kazko rankos nekyla,metosi keli pradeti darbai,teks laukti ikvepimo biggrin.gif
Atsakyti