Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam plaukus

cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif ką tik bendradarbės pareiškė, kad iš mano ežiuko kasų iki naujų metų nebus cry.gifcry.gifcry.gifcry.gifcry.gifcry.gif

man rodos, jos tik pavydi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šią savaitę Eurovaistinėje 20 proc. nuolaidos savitarnos prekėms - tarp jų ir plaukų priežiūros priemonėms - Rene Futherer, Alfa part, Lakme ir pan.

Bėgsiu pirkti išgirtojo Alfa part Semi di lino biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Ir as kaip tik siandien issiruosiau, nes buvau pabaigus.
Proga pigiau isigyti thumbup.gif .
Atsakyti
Aš plaunu plaukus šampūnu Fitoval. Jaučiu pagerėjimą.
Atsakyti
na, prieš porą metų bandžiau Fitoval nuo pleiskanų. Užteko poros kartų ir vietoj smulkučių pleiskanėlių atsirado tokios stambios ir riebios, brrr... fear.gif man jis labai netiko.
Atsakyti
O man FITOVAL irgi labai tiko smile.gif
Plaukai kad pradejo po kokio menesio zelti... doh.gif Dar niekad taip neaugo... thumbup.gif
Atsakyti
klausimelis..
kaip greiciau atsiauginti plaukus?gal kuri naudojote kokius maisto papildus ar ypatingas ampules? pasidalinkit patirtim...
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 09 14, 13:30)
klausimelis..
kaip greiciau atsiauginti plaukus?gal kuri naudojote kokius maisto papildus ar ypatingas ampules? pasidalinkit patirtim...

Pirmas patarimas butu nedazyti, nedziovinti dziovintuvu ir kitokiais budais nestekenti savo plaukuciu smile.gif O kaip maisto papilda as naudoju Harmony linijos "Plauku prieziuros kapsules", geriu jau ketvirtas menuo ir rezultatai jau pradeda matytis clap.gif Dar cia kazkas patare valgyti kasdien avizu kose, sako irgi plauku, nagu augima skaitina doh.gif Bet man tos avizos tokiais kiekiais nelenda, tai efekto negaliu patvirtinti ax.gif
Atsakyti
Mano nuomone tokia: jeigu plaukai greit auga, tai jei ir ataugs, o jei letai auga, tai augink neauginus...
Ir nereik noreti, kad per pora men jie atraugtu, kantrybes reikia, kantrybes...
Atsakyti
o tas pereinamasis laikotarpis baisiausias, ypac kai pries tai plaukai buvo trumpi ir ima atauginet, tai nei siokie nei tokie..
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 09 14, 14:31)
Mano nuomone tokia: jeigu plaukai greit auga, tai jei ir ataugs, o jei letai auga, tai augink neauginus...
Ir nereik noreti, kad per pora men jie atraugtu, kantrybes reikia, kantrybes...

kantrybes zinoma, kad reikia, taciau tik del jos plaukai sunkiai ar auga biggrin.gif dar reikia visokiu vitaminu, mineralu ir t.t, o butent papilduose ir yra subalansuotos visos medziagos, kurios ir skatina ta procesa cool.gif
Atsakyti
Jei negalima sakot dazyti ir dziovinti, tai kur ta "pereinamaji" laikotarpi pradingti??? Jauciu reikia plaukam kaukiu, vitamonai niekada nemaiso, nu ir glostyti juos glostyti:-))) Auginu ir as tipo...
Atsakyti