QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 22:34)
Gal galite keleta jų parašyti?
Šiuo atžvilgiu nekonkretizuosiu. Kiekvienas žmogus sąmoningai ar ne, bet savo gyvenime siekia pusiausvyros, ji būna, kai viduje atsiranda ramybė, ramybę gali sutrikdyti įvairūs dalykai, pasitelkiant vizualizaciją ir panaikinus tuos dalykus ar tiesiog pakeitus į juos požiūrį susigrąžinama ramybė, kuri nulemia pusiausvyrą.
Manau harmoningam žmogui vizualizacijų nereikia, nes jis moka bet kokią neigiamybę priimti, kaip neišvengiamą ir tuom nesukelia neigiamų emocijų. Tuo tarpu žmogui siekienčiam jos, tenka neigiamus dalykus paversti teigiamais ir tam kartais gali padėti vizualizacija.
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2009 06 20, 22:35)
Paprasto žmogaus, ir malonumai paprasti. Keisčiausia, kad realybėje žmonės mane laiko ramybės įsikūnijimu. Aš nežinau kas yra pyktis, o pagiežą jau seniai pakeičiau sarkazmu. Nes baigiau išdaužyt visus pasoginius servizus. Kai baigiau, tai ir pasikeičiau. Kuo ramiau kalbu su žmonėm, tuo labiau jie siunta. Man patinka susierzinę žmonės. Nesakau, kad jie silpnesni už mane. Aš tiesiog matau, kokia nenoriu būti.
Sukeldama neigiamas emocijas kitiems žmonėms jūs įgaunate energijos, ji trumpalaikė, tad siekiate kuo daugiau jos. Tai ką jūs vadinate ramybe aš pavadinčiau emocijų, išgyvenimų, kažkokių praeityje įvykusių sukrėtimų ar neišspręstų problemų užslopinimu.