Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių galia, kiek tuo tikite?

QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 22:29)
Ar jūs tuo tikra? Ar jūs vizualizuojate pusiausvyrą?

Ne pačią pusiausvyrą, bet dalykus, kurie padeda siekiant jos.
Atsakyti
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 20, 22:32)
Ne pačią pusiausvyrą, bet dalykus, kurie padeda siekiant jos.

Gal galite keleta jų parašyti?
Atsakyti
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 20, 22:21)
Tuomet kam švaistot laiką tyčiodamasi? Tai tokia jūsų "atsipalaidavimo" forma, būdas išlieti per dieną susikaupusią pagiežą bei pyktį?

Paprasto žmogaus, ir malonumai paprasti. Keisčiausia, kad realybėje žmonės mane laiko ramybės įsikūnijimu. Aš nežinau kas yra pyktis, o pagiežą jau seniai pakeičiau sarkazmu. Nes baigiau išdaužyt visus pasoginius servizus. Kai baigiau, tai ir pasikeičiau. Kuo ramiau kalbu su žmonėm, tuo labiau jie siunta. Man patinka susierzinę žmonės. Nesakau, kad jie silpnesni už mane. Aš tiesiog matau, kokia nenoriu būti.

QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 22:22)
Mano medinukas man yra pasakęs - "noriu būti nieku. Juk niekas - tobulas".

Žmonės patys sau susigalvoja tikslus, kokiais būti. Kokia yra žmogaus paskirtis, kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 06 20, 22:35)
Kokia yra žmogaus paskirtis, kaip manote?

Žmogus - maisto grandinės dalis. Jis valgo ir yra valgomas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 22:37)
Žmogus - maisto grandinės dalis. Jis valgo ir yra valgomas.

Aš maniau, kad daugintis. Ar matote šiuo metu pakaitalą žmogui žemėje?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 22:34)
Gal galite keleta jų parašyti?

Šiuo atžvilgiu nekonkretizuosiu. Kiekvienas žmogus sąmoningai ar ne, bet savo gyvenime siekia pusiausvyros, ji būna, kai viduje atsiranda ramybė, ramybę gali sutrikdyti įvairūs dalykai, pasitelkiant vizualizaciją ir panaikinus tuos dalykus ar tiesiog pakeitus į juos požiūrį susigrąžinama ramybė, kuri nulemia pusiausvyrą.
Manau harmoningam žmogui vizualizacijų nereikia, nes jis moka bet kokią neigiamybę priimti, kaip neišvengiamą ir tuom nesukelia neigiamų emocijų. Tuo tarpu žmogui siekienčiam jos, tenka neigiamus dalykus paversti teigiamais ir tam kartais gali padėti vizualizacija.
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2009 06 20, 22:35)
Paprasto žmogaus, ir malonumai paprasti. Keisčiausia, kad realybėje žmonės mane laiko ramybės įsikūnijimu. Aš nežinau kas yra pyktis, o pagiežą jau seniai pakeičiau sarkazmu. Nes baigiau išdaužyt visus pasoginius servizus. Kai baigiau, tai ir pasikeičiau. Kuo ramiau kalbu su žmonėm, tuo labiau jie siunta. Man patinka susierzinę žmonės. Nesakau, kad jie silpnesni už mane. Aš tiesiog matau, kokia nenoriu būti.

Sukeldama neigiamas emocijas kitiems žmonėms jūs įgaunate energijos, ji trumpalaikė, tad siekiate kuo daugiau jos. Tai ką jūs vadinate ramybe aš pavadinčiau emocijų, išgyvenimų, kažkokių praeityje įvykusių sukrėtimų ar neišspręstų problemų užslopinimu.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 06 20, 22:42)
Ar matote šiuo metu pakaitalą žmogui žemėje?

Ne. Kaip ir niekam kitam. AR būtinai reikalingas pakaitalas?

QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 20, 22:48)
Kiekvienas žmogus sąmoningai ar ne, bet savo gyvenime siekia pusiausvyros,

Ar pusiausvyrai yra būtinas vyras, vaikai, namas su dideliu sodu, kelionės po artimus ir tolimus kraštus, gerai apmokamas darbas, kuriame jus vertina, pinigai?
Atsakyti
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 20, 22:48)
Tuo tarpu žmogui siekienčiam jos, tenka neigiamus dalykus paversti teigiamais ir tam kartais gali padėti vizualizacija.
Papildyta:

Sukeldama neigiamas emocijas kitiems žmonėms jūs įgaunate energijos, ji trumpalaikė, tad siekiate kuo daugiau jos.

Tikėjimas tikinčiojo prasmė. O gal būt tikslas.

Už visas kylančias emocijas yra atsakingas pats žmogus. Apie tai šnekėjom praeitoj temoj. Kai man reikia trumpalaikės energijos, aš išgeriu kavos arba parūkau.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 22:52)
Ne. Kaip ir niekam kitam. AR būtinai reikalingas pakaitalas?
Ar pusiausvyrai yra būtinas vyras, vaikai, namas su dideliu sodu, kelionės po artimus ir tolimus kraštus, gerai apmokamas darbas, kuriame jus vertina, pinigai?

Tai labai subjektyvu ir čia pasireiškia kiekvieno gyvenimo prasmės suvokimas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 22:52)
Ne. Kaip ir niekam kitam.

Jei mes negalime būti kitokie, ir mūsų nėra kas pakeičia, tai gal mūsų paskirtis yra gyventi?
Atsakyti
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 20, 22:57)
Tai labai subjektyvu ir čia pasireiškia kiekvieno gyvenimo prasmės suvokimas.

Abejoju, kad šiame pasaulyje būtų vienas procentas žmonių, kurie žinos savo gyvenimo prasmę.

QUOTE(suntea @ 2009 06 20, 23:00)
Jei mes negalime būti kitokie, ir mūsų nėra kas pakeičia, tai gal mūsų paskirtis yra gyventi?

Kai mūsų nebebus, mūsų paskirtis bus nebūti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 23:03)
Abejoju, kad šiame pasaulyje būtų vienas procentas žmonių, kurie žinos savo gyvenimo prasmę.
Kai mūsų nebebus, mūsų paskirtis bus nebūti biggrin.gif

Nu kodėl. Aš žinau, kad žoliapjovės prasmė yra dūlėt sklepe. Paskirtis- pjauti. Tai? Mano prasmė ir paskirtis yra gyventi. Su visom iš to išplaukiančiom pasekmėmis. Kaip duota likimo. Šašlą raugdama sumąsčiau. Tai va.
Atsakyti