Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių galia, kiek tuo tikite?

QUOTE(be rėmų @ 2009 06 21, 14:16)
Ką reiškiatas gudrus žodis "gyventi"? Niekaip nesuprantu, ką jis pačioj savo esmėj reiškia unsure.gif

Kada gyvas žmogus gyvena, o kada ne?

Atsiverčiat terminų žodyną, ir perskaitot. O esmę žodžiams suteikiate kokią norite. Pati. Neprivaloma aišku.

Jei parodysit konkretų būdą, kaip nustatyti gyvenu ar negyvenu, galima bus atsakyti į jūsų klausima. Kol tokio būdo nėra, man, abu veiksmai, yra lygiavertės sąvokos.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 06 21, 14:16)
Psio. Iš esmės to visko užtenkų jūsų minimai vidinei ramybei turėti.

Na jau, na jau.... jei tau tikrai to užtektų, tokių paveikslų netapytum irnesakyk.gif Tapytum natiurmortus su vazom ir obuoliukais, o ne tai, ką tapai biggrin.gif mastau.gif

QUOTE(suntea @ 2009 06 21, 17:18)
Atsiverčiat terminų žodyną, ir perskaitot. O esmę žodžiams suteikiate kokią norite. Pati. Neprivaloma aišku.

Jei parodysit konkretų būdą, kaip nustatyti gyvenu ar negyvenu, galima bus atsakyti į jūsų klausima. Kol tokio būdo nėra, man, abu veiksmai, yra lygiavertės sąvokos.

Gyventi- būti gyvam, egzistuoti; patirti, išgyventi; būti tam tikroje vietoje, turėti pastogę, prieglaudą.
Šitie paaiškinimai nieko man nepaaiškina. Kodėl tada sakoma: "Eik gyventi gyvenimo, SM nesėdėjusi" Ir kodėl sakoma: "Na, toks čia jau ne gyvenimas"? Išeitų, kad jau gyvas, tai ir gyvena. Juk pati anksčiau rašėt: "Mano prasmė ir paskirtis yra gyventi. Tai kokia prasmė ir paskirtis, jei jau gyva? Nei prasmė, nei paskirtis, nes jei visų gyvųjų tokia prasmė, tai tos prasmės iš viso nėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 21 birželio 2009 - 16:45
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 21, 14:16)
Ką reiškiatas gudrus žodis "gyventi"? Niekaip nesuprantu, ką jis pačioj savo esmėj reiškia unsure.gif
Kada gyvas žmogus gyvena, o kada ne?

o kas yra idiotus vulgaris? Kai gyvas žmogus miršta jis nebegyvena.
Papildyta:
QUOTE(Shatura @ 2009 06 21, 00:54)
ir dauginasi. o tam, kad sekmingai daugintusi, jis turi valgyti. O dauginasi tam, kad auksciau stovinciam maisto grandines dalyviui irgi butu ka valgyt

o kas už visaėdžius stovi aukščiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 21, 17:44)
Tai kokia prasmė ir paskirtis, jei jau gyva? Nei prasmė, nei paskirtis, nes jei visų gyvųjų tokia prasmė, tai tos prasmės iš viso nėra smile.gif

Tai mano prasmė ir mano paskirtis. Būti. Eikite ir susiraskite savąją, jei maniškė Jums netinka.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 06 21, 18:46)
o kas už visaėdžius stovi aukščiau g.gif

tie, kas medzioja tokius. Juk kiaule irgi visaede, bet visgi valgoma
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 06 21, 20:55)
tie, kas medzioja tokius. Juk kiaule irgi visaede, bet visgi valgoma

kaip kaip maistą žmogų ėda tik žmogus. Daugiau medžiojančių žmones- nėra.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 21, 17:44)
Na jau, na jau.... jei tau tikrai to užtektų, tokių paveikslų netapytum irnesakyk.gif Tapytum natiurmortus su vazom ir obuoliukais, o ne tai, ką tapai biggrin.gif  mastau.gif

Tapyti man yra tas pats kas daugumai kalbėti. Tapydama aš apie jokią harmoniją nekalbu ir jos nesiekiu. Jei jaučiuosi nusimušusi nuo savo vidinės ašies, aš einu ir darau tai, kas mano manymu, man padėtų grįžti į tą padėtį. Bet nieko nevizualizuoju. Gal tau ir labai keista bus tai girdėti, bet aš netgi nesvajoju. nelabai suprantu, kaip tai daryti ir kam to reikia. Pats aiškiausias dalykas gyvenime man yra tikslas arba keli tikslai. Gyvenimas be tikslo mane muša iš vėžių, todėl paprastai visada turiu vienokį ar kitokį tikslą. Tikslų pasiekimui vizualizacijos ir kiti gudrūs tos pakraipos dalykai reikalingi nėra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 06 21, 21:51)
Pats aiškiausias dalykas gyvenime man yra tikslas arba keli tikslai. Gyvenimas be tikslo mane muša iš vėžių, todėl paprastai visada turiu vienokį ar kitokį tikslą.

PJ...ar tu kartais ne mano diedas bigsmile.gif bet rimtai - cia jo firminiai zodziai...
as visad jam kontrastuoju - mectat - ne vredno,vredno - ne mectat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 06 21, 21:06)
kaip  kaip maistą žmogų ėda tik žmogus. Daugiau medžiojančių žmones- nėra.

Kaip nera? jei tebedyventume akmes amziuje, tai ir mus medziotu. mes-ypac musu jaunikliai- butu medziojami plesrunu
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 06 21, 23:50)
Kaip nera? jei tebedyventume akmes amziuje, tai ir mus medziotu. mes-ypac musu jaunikliai- butu medziojami plesrunu

gyvenimas taramosios nuosakos neturi.
Akmens amžiuje taip pat žmogų medžiojo tik žmogus.
Ir šiaip žmogus yra įdomus gyvūnas, jis medžioja žmones netik fiziooginiams poreikiams patenkinti, bet ir taip išaukšintiems dvasiniams. Abiem atvejais jis sekia sunaikinti sav auką/as. Fizškai, moraliai, nesvarbu kaip- svarbus pats naikinimo procesas.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 06 22, 08:39)
Ir šiaip žmogus yra įdomus gyvūnas, jis medžioja žmones netik fiziooginiams poreikiams patenkinti, bet ir taip išaukšintiems dvasiniams. Abiem atvejais jis sekia sunaikinti sav auką/as. Fizškai, moraliai, nesvarbu kaip- svarbus pats naikinimo procesas.

Tas pats yra ir pas gyvūnus. Skirtumas tik toks, kad gyvūnai rujoja retai, o žmonės - nuolat.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 22, 10:01)
Tas pats yra ir pas gyvūnus. Skirtumas tik toks, kad gyvūnai rujoja retai, o žmonės - nuolat.

fiziologiniai poreikiai, tai ne tas pats kas instinktai.
Atsakyti