Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių galia, kiek tuo tikite?

QUOTE(suntea @ 2009 06 20, 23:10)
Mano prasmė ir paskirtis yra gyventi.

Ai, tai tuo jūs skiriatės nuo žoliapjovės, kad jūsų prasmė ir paskirtis sutampa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 20 birželio 2009 - 22:12
QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 23:12)
Ai, tai tuo jūs skiriatės nuo žoliapjovės, kad jūsų prasmė ir paskirtis sutampa?

Aš nesiskiriu nuo žoliapjovės. Nors, kai nusiprausiu. Arba pasidažau... Aš esu negraži. Bet juk turiu save kažkuo įprasminti.... Ir pagaliau jau norisi sau atsakyt, kokia prasmė? Šūdas, ne?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 06 20, 23:22)
Aš nesiskiriu nuo žoliapjovės.
....
Ir pagaliau jau norisi sau atsakyt, kokia prasmė? Šūdas, ne?

Ne. Nebent manote, kad žoliapjovė suvokia savo prasmę.
Atsakyti
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 20, 22:28)

Mes ir kuriam tas vizualizacijas tam, kad pasiektume pusiausvyrą.

Ne visai supratau...O ar negalima vietoj to, kad kurti vizualizacijas ir dar ten kažką, kad pasiekti harmoniją, tiesiog imti ir pradėti kurti pačią harmoniją ? Škes, laiko ir energijos sutaupytumėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 06 20, 23:22)
Nors, kai nusiprausiu. Arba pasidažau... Aš esu negraži.

Gal reikia nesiprausti ir nesidažyti? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 06 20, 23:31)
Ne visai supratau...O ar negalima vietoj to, kad kurti vizualizacijas ir dar ten kažką, kad pasiekti harmoniją, tiesiog imti ir pradėti kurti pačią harmoniją ?

Aš tai galvoju taip... Ką tai reiškia, jei reikia pozityvumo tam, kad pasiekti harmoniją- pusiausvyrą? Mano supratimu tai reiškia, kad dabar tas žmogus yra žiauriame negatyvume.

Moralas - tos, kurios naudoja pozityvizmo įrankius yra labai negatyvios. Tos, kurios nenaudoja (bet nėra pusiausvyroje - harmonijoje) - pozityvios ir laukia, kai negatyvumas sugražins jas į harmoniją.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 20:54)
1. O jūs bandėte pabėgti? Man keista, kad žmonės skiria tiek jėgų spręsti problemas, vietoje to, kad pasidomėtų ar tai problema.

2. Finansinių nemalonumų taip pat nėra. Manau vien jūsų rūbai verti daugiau, nei kai kurių žmonių metinės pajamos.
Papildyta:

3. Bet jie įtvirtino save per pinigus. Tai ir jūsų tikslas turėtų būti pinigai, jei jau norite sekti šiais vyrais. Nebandėte kažkaip kitaip savęs įtvirtinti? Be jokių pasiekimų?

1. Bandziau kelis kart. ir man isejo nuo problemu (as tai linkusi taip ivertinti) pabegt.
2. na cia yra labai releatyvus dalykas. Man atrodo problema, kai as 3 men nesumoku omniteliui po vargenus 50 LT uz telefona ir man ji atjungia. Ir man atrodo, kad zmogui, kuris turi milijona, tukstantines saskaitos uz telefona nera beda. O tam zmogui, kuris turi ta milijona, 1000LT uz telefona gali buti irgi galvos skausmas.
3. ne, ne pinigai. As turiu hobi, kuris kaitina man krauja vos tik pagalvojus. kalbant konkreciai, tai tokie padarai, kurie yra pas mane avatare biggrin.gif tai vat as noriu tureti nuosavas arklideles. bet pirmiausia tam, kad pasitenkinciau pati. O as manau, kad jei darai tai, kas tau patinka, tai gali susigalvot, kaip is to padaryti pinigus. Bet jei pinigu nepasidarysiu, tai nebus problema, nes turesiu prie namu arklideles su 3 nuostabiais padarais. As manau, kad tai ir yra saves itvirtinimas- pasitenkinimas gyvenimu. Galimybe daryti, tai, kas patinka ir ka geriausiai ismanai. Zinoma, gal but noretusi ir pinigelio pasidaryt is to. bent jau ju paciu islaikymui. Bet jei ne, tai ne
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 20, 21:35)
Na aš savo nuomonę galiu pagrįsti keliomis citatomis:
Tiesiog pažiūrėk, ką turi. Sutelk į tai dėmesį --- nes kam tu skiri savo energijos, tas gyvenime auga.
Nežvelk į trūkumą savo gyvenime. Matyk, ką tu turi. Tada gausa auga.

Biblijoje panasiai parasyta
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 20, 21:52)
O po to nusiraminusi, pabando įsivaizduoti nebegeriantį vyrą, padedantį rūpintis vaikais, kurie namo pareina su vis geresniais pažymiais ir uošvį, išsigydžiusį paralyžių. Ir kuriamosios vizualizacijos būdu užprogramuoja savo mintis.

QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 21:53)
Manau į durchatą išvažiuos po mėnesio.

Butent. ta pati norejau parasyt. Kai isivaizduoja nebegeriantį vyrą, padedantį rūpintis vaikais, kurie namo pareina su vis geresniais pažymiais ir uošvį, išsigydžiusį paralyžių, tai uzsidaro savo svajoniu pasaulyje ir ilgainiui tai virsta sizofrenija.
Is kitos puses tokioje situacijoje Medinis teisus. Ar gi cia problema? geria vyras? tegul geria, vaikai dvejatukininkai- tegul. jei suvoki viska kaip savaime suprantama dalyka, tada tai nera problema. GAL BUT tada ir gyvent pasidaro lengviau, kai i viska ziuri saltai, su melonholija
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 20, 22:21)
Tuomet kam švaistot laiką tyčiodamasi? Tai tokia jūsų "atsipalaidavimo" forma, būdas išlieti per dieną susikaupusią pagiežą bei pyktį?

Asmeniskai man labai patinka forumuose "zibalo papilt i ugni"-pasigincyt biggrin.gif o kas man uzdraus? taip, as taip atsipalaiduoju smile.gif
QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 22:37)
Žmogus - maisto grandinės dalis. Jis valgo ir yra valgomas.

ir dauginasi. o tam, kad sekmingai daugintusi, jis turi valgyti. O dauginasi tam, kad auksciau stovinciam maisto grandines dalyviui irgi butu ka valgyt
QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 22:52)
Ne. Kaip ir niekam kitam. AR būtinai reikalingas pakaitalas?
Ar pusiausvyrai yra būtinas vyras, vaikai, namas su dideliu sodu, kelionės po artimus ir tolimus kraštus, gerai apmokamas darbas, kuriame jus vertina, pinigai?

Vyras gal ir nereikalingas, bet vaikas moterei reikalingas pusiausvyrai, nes tai yra gamtos desnis.
QUOTE(suntea @ 2009 06 20, 23:10)
Nu kodėl. Aš žinau, kad žoliapjovės prasmė yra dūlėt sklepe. Paskirtis- pjauti. Tai? Mano prasmė ir paskirtis yra gyventi. Su visom iš to išplaukiančiom pasekmėmis. Kaip duota likimo. Šašlą raugdama sumąsčiau. Tai va.

O kas tas likimas? Tai to paties bereiksmio "mastymo" ir veiksmu, kurie su juo susije pasekme.
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 06 21, 00:54)
Vyras gal ir nereikalingas, bet vaikas moterei reikalingas pusiausvyrai, nes tai yra gamtos desnis.

Ar jūs turite vyrą? Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 21, 01:03)
Ar jūs turite vyrą? Kodėl?

turiu, nes myliu. o gal del to, kad musu visuomeneje seima- savaime aiskus dalykas. tiksliau per tukstantmecius susiformavo tokia savoka, kaip seima.
Kada atsirado pirmos seimos? tiksliai neprisimenu, kurioje civilizacijoje ji atsirado.. Esme tame, kad vyrai vesdavo moteris tam, kad galetu islaikyti tik santuokoje gimusius palikuonis, o visus nesantuokinius (kuriu buvo nemazai) teisetai galejo neislaikyt. Taip sakant seimos- pinigu taupymo forma.
iki musu dienu isliko tik tai, kad seima tai grupele zmoniu susijusi kazkokiais teisiniais rysiais, kurianti savo buiti. ir jos paskirtis visai ne tokia, kokia buvo is pradziu. Na ir atsirado dar toks dalykas, kaip meile (tik neklauskit, kas yra meile biggrin.gif).
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 06 20, 23:31)
Ne visai supratau...O ar negalima vietoj to, kad kurti vizualizacijas ir dar ten kažką, kad pasiekti harmoniją, tiesiog imti ir pradėti kurti pačią harmoniją ? Škes, laiko ir energijos sutaupytumėt  g.gif

O kaip jūs įsivaizduojat harmonijos kūrimą?
Man harmonija tai vidinė ramybė, tam, kad ją palaikyčiau reikalingas pozityvumas, pozityvios mintys.
Papildyta:
QUOTE(Shatura @ 2009 06 21, 00:54)
Butent. ta pati norejau parasyt. Kai isivaizduoja nebegeriantį vyrą, padedantį rūpintis vaikais, kurie namo pareina su vis geresniais pažymiais ir uošvį, išsigydžiusį paralyžių, tai uzsidaro savo svajoniu pasaulyje ir ilgainiui tai virsta sizofrenija.
Is kitos puses tokioje situacijoje Medinis teisus. Ar gi cia problema? geria vyras? tegul geria, vaikai dvejatukininkai- tegul. jei suvoki viska kaip savaime suprantama dalyka, tada tai nera problema. GAL BUT tada ir gyvent pasidaro lengviau, kai i viska ziuri saltai, su melonholija

Jeigu į viską žiūri šaltai, tampi viskam abjeingas, nebeprisiimi atsakomybės už tai, kas vyksta aplink tave. Kuo prisiimi daugiau atsakomybės, tuo daugiau įgauni jėgos. Vietoj to, kad stengtumeisi užsimerkti ir nematyti, šiuo atžvilgiu, kaip degraduoja tavo šeima, galima imtis priemonių. Be abejo per daug idiliškai ir naiviai pateikiau vizualizacijos pavyzdį, esmė, kad yra sprendimo būdas. Vizualizacijos tai ne svajonės, tai ne troškimai, tai žinojimas, kad savo mintimis kuri savo ateitį, vadinasi gali ją ir pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 21, 12:50)
O kaip jūs įsivaizduojat harmonijos kūrimą?
Man harmonija tai vidinė ramybė, tam, kad ją palaikyčiau reikalingas pozityvumas, pozityvios mintys.

Nežinau, neįsivaizduoju harmonijos kūrimo. Tikriausiai tokio poreikio nėra. Man svarbiausia, kad namai būtų švarūs, tvarkingi, jaukūs, gėlės juose nenuleipę, namiškiai sveiki, pavalgę, nuogom subinėm nelakstantys ir bangų lygioj vietoj nekeliantys. Dar svarbu, kad niekas šeštadienį/sekmadienį septintą ryto į svečius neatsibelstų. Taipogi, kad laiku visi darbai vyktų ir laiku mano sąskaita banke pasipildytų. Psio. Iš esmės to visko užtenkų jūsų minimai vidinei ramybei turėti.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 06 21, 00:10)
Mano prasmė ir paskirtis yra gyventi. Su visom iš to išplaukiančiom pasekmėmis. Kaip duota likimo.

Ką reiškiatas gudrus žodis "gyventi"? Niekaip nesuprantu, ką jis pačioj savo esmėj reiškia unsure.gif
Kada gyvas žmogus gyvena, o kada ne?
Atsakyti
BEskaitant tema, pastebejau, kad MEDINIS niekada nekomentuoja SUNTEA .As tai reiskia, kad 100% sutinka mintys, ar jos mintys yra ignoruojamos? biggrin.gif
Atsakyti