Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Anglijoje

QUOTE(brunette1 @ 2010 02 25, 21:24)
merginos as nedirbanti man firma patare ka daryt ir kaip, sumokejau 20svaru ir po vaikelio gimimo dar 60 reikes sumoket nes dar kazka darys, geriau jau as sumokesiu negu nieko negausiu, ir tuolabiau su anglu k. pagrindais tikrai nedristu kazkur eit ir tvarkytis...

na jei darbo nera, kalbos taip pat, ir nieks nepasirupins popieriukais tada suprantu. bet turi gerai pagalvot ar tikrai kito kelio nera, pazystu ne viena tu firmu klienta, nudegusi su tokiais dokumentu tvarkymais..vis delto tavo duomenimis disponuoja svetimi asmenys, niekada nezinai kur tavo duomenys gali nuklysti.. o del kalbos, patarciau eiti i kursus, jei nedirbi,laiko turbut turi, ESOL yra valstybes finansuojami kursai kur gali eit visi norintys, tikrai praverstu igyjant kalbos pagrindus.
Atsakyti
pf pf pf negasdink, na tikiuosi viskas bus gerai, firma lygtais patikima daug pazystamu dokumentus tvarkosi per ja niekam nieko nebuvo nutike, nelabai turejau kita varijanta kai darbo neturi o pagimdzius leliuka norisi kazka gauti tai padare man self employed, tai db dirbanti esu...
Atsakyti
QUOTE(brunette1 @ 2010 02 25, 18:40)
pf pf pf negasdink, na tikiuosi viskas bus gerai, firma lygtais patikima daug pazystamu dokumentus tvarkosi per ja niekam nieko nebuvo nutike, nelabai turejau kita varijanta kai darbo neturi o pagimdzius leliuka norisi kazka gauti tai padare man self employed, tai db dirbanti esu...

Nesigasdink,viskas bus gerai.As irgi tos nuomones,kad geriau mokesiu pinigus zmonem kurie supranta ta reikala ir niekam nei aciu.Ir nukentejusiu del tokiu pasalpeliu nezinau nei vieno.Taip,del mokesciu susigrazinimas tukstanciais yra ne viena sudegines,bet ten jau kita dainele.Taip,kad gyvenk ramiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2010 02 25, 22:34)
Nesigasdink,viskas bus gerai.As irgi tos nuomones,kad geriau mokesiu pinigus zmonem kurie supranta ta reikala ir niekam nei aciu.Ir nukentejusiu del tokiu pasalpeliu nezinau nei vieno.Taip,del mokesciu susigrazinimas tukstanciais yra ne viena sudegines,bet ten jau kita dainele.Taip,kad gyvenk ramiai 4u.gif

Smint, ir tu cia uzklysti retkarciais drinks_cheers.gif mes su mb pasitarem ir nusprendem, kad eisim koncultacijos i firma, nes geriau tiksliai visa informacija gaut, nei kad is nuotrupu nieko nesusirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, reikia Jusu pagalbos....
Gal kazkuri is jusu rinkotes CZ vietoj naturalaus gimdymo UK, vien tik del to, kad pati to norejote... Jei atsirastu tokiu mamyciu, kurios galetu pasidalinti savo patirtimi, nuo ko pradeti kalbeti ir pan, kad tik padarytu CZ buciau labai labai dekinga... Lietuvoje,tai paprasta $$$$$ ikisai ir bus viskas padaryta kaip pageidaujate, o cia g.gif .... Zinau kad atsiras tokiu kurios sakys: kad daro cia problema, visos pagimdo pagimdysi ir tu.... Bet manau visi esame skirtingi ir turim savo nuomone bei nusistatymus, as nuspredziau, kad noriu CZ ir mano nuomones nieks nepakeis, dabar tik reikia ji issikovoti, kazkokiu budu g.gif

Nekantriai lauksiu atsakymo

ACIU LABAI
Atsakyti
QUOTE(asjurgitele @ 2010 02 26, 03:28)
Sveikos mamytes, reikia Jusu pagalbos....
Gal kazkuri is jusu rinkotes CZ  vietoj naturalaus gimdymo UK, vien tik del to, kad pati to norejote... Jei atsirastu tokiu mamyciu, kurios galetu pasidalinti savo patirtimi, nuo ko pradeti kalbeti ir pan, kad  tik padarytu CZ buciau labai labai dekinga...  Lietuvoje,tai paprasta $$$$$ ikisai ir bus viskas padaryta kaip pageidaujate, o cia g.gif  ....  Zinau kad atsiras tokiu kurios sakys: kad daro cia problema, visos pagimdo pagimdysi ir tu....  Bet manau visi esame skirtingi ir turim savo nuomone bei nusistatymus, as nuspredziau, kad noriu CZ ir mano nuomones nieks nepakeis, dabar tik reikia ji issikovoti, kazkokiu budu  g.gif

Nekantriai lauksiu atsakymo 

ACIU LABAI

Sveikute, siuo metu atostogauju lt mano drauge kazkaip irgi norejo cezario ir jai padare jei nieks taves neinformuos as gizus jos paklausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brunette1 @ 2010 02 26, 11:16)
As irgi manau kad bus gerai,bent jau tikiuosi  mirksiukas.gif  dekui  4u.gif gyvenkim ramiai juk mum dabar maziausiai reikia nervuotis  smile.gif

tiesiog zinau pora atveju, kai firma fiktyviai idarbino, sutvarke visus popierius ir pn, o praejus keliems metams vietoj to zmogaus susigrazino jo mokescius- i savo saskaita. Ir nieko nebuvo galima padaryti, kadangi nukentejes netgi nezinojo nei kur, nei kuo visa ta laika 'dirbo'. Sitos istorijos buvo pries 2-3 metus, aisku gal dabar aferistai isnyke..bet aklai pasitiket vistiek sunku.
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2010 02 26, 15:49)
tiesiog zinau pora atveju, kai firma fiktyviai idarbino, sutvarke visus popierius ir pn, o praejus  keliems metams vietoj to zmogaus susigrazino jo mokescius- i savo saskaita. Ir nieko nebuvo galima padaryti, kadangi nukentejes netgi nezinojo nei kur, nei kuo visa ta laika 'dirbo'. Sitos istorijos buvo pries 2-3 metus, aisku gal dabar aferistai isnyke..bet aklai pasitiket vistiek sunku.

na kaip sakoma kiekvienas turim savo nuomone, jei tai butu kazkokia bobele apie kuria zinotu vienas ar tai kitas tai rizika manau yra, bet kai eini i firma kuri kone pirmoji atsidarius londone ir apie kuria jokiu nusiskundimu niekas negirdejes visi tiktai giria nematau problemos(visada aisku gali but pirmas bet...),as manau jie zino ka daro, man nereik sukti galvos nervuotis, oj ka daryt dabar cia vel kazkas neaisku,o cia jokio vargo tau paaiskina pasiulo kelis varijantus tu pasakai kaip nori ir vsio...
Atsakyti
labas
anksciau ir as taip galvojau, kam kankintis jei galima lengvai,(pati bijojau tu skausmu ir visu kanciu kurias kartais patiria moteris) bet atsitiko toks dalykas, pernai turejau negimdini nestuma ir dare operacija kuri praktiskai prilygsta cezario pjuviui. tik tiek kad nepjauta pati gimda. viskas vyko anglijoj tarpkitko, na personalas pasitaike geras, rupinosi, bet skausmais as kankinausi ne kelias valandas kaip buna normalus nestumas o dvi savaites.... ilgas dvi savaites, visiskai pasveikus pasijutau gal tik po dvieju menesiu. dabar laukiuosi ir labiau uz viska noreciau gimdyt pati, nes jau zinau kas yra pooperaciniai skusmai, bet speju teks turet CP nes per mazai laiko praejo po anos operacijos. beto liko didelis randas kuris tikrai nepuosia, negaliu nesioti net zemu liemeniu kelniu nes jis jau matosi, apie sexy maudymukus galiu is vis pasvajot, nebent noreciau kam nors sukelt gailesti. gerai pagalvok ar ne geriau pakentet kelias valandas ir jau kita diena normaliai rupintis kudikiu, nesioti dziaugtis juo ar dvi savaites gulet paslikai lovoj ir laukt kol tau kazkas atnes valgyt gert, ir pasirupins kudikiu. man tai kelia siauba dabar. nes nezinau ar kas bus salia kai reiks paduot kudiky kad pamaitinciau, ar bus kam pakeist sauskelnes, nupraust. ne neisivaizduoji kiek pastangu reikalauja atsikelt ir nueit iki toleto pirmas 5 dienas ar bent jau ant kito sono apsiverst.
ir dar sis tas, nemanau kad CP tau darys cia vien del to kad tu taip nori, cezaris daromas tada kai naturaliai gimdyt yra pavojinga motinos ar vaiko gyvybei, o pinigu cia ne nesiulyk, ne ta sistema....
Atsakyti
QUOTE(brunette1 @ 2010 02 26, 15:44)
na kaip sakoma kiekvienas turim savo nuomone, jei tai butu kazkokia bobele apie kuria zinotu vienas ar tai kitas tai rizika manau yra, bet kai eini i firma kuri kone pirmoji atsidarius londone ir apie kuria jokiu nusiskundimu niekas negirdejes visi tiktai giria nematau problemos(visada aisku gali but pirmas bet...),as manau jie zino ka daro, man nereik sukti galvos nervuotis, oj ka daryt dabar cia vel kazkas neaisku,o cia jokio vargo tau paaiskina pasiulo kelis varijantus tu pasakai kaip nori ir vsio...

As kaip suprantu cia apie EUROFIRMA kalbat, labai blogo negaliu nieko pasakyti, bet si kart jie man tikrai privire koses, dabar tikrina per visus galus, negana to kad puikiai zino kad ju kalte, vistiek uz kiekviena netgi parasyta laiska reikalauja 20 svaru, vis tenka priminti ir gincytis kad cia ju kalte, taip pat mano anytai, paeme pinigus uz pajamu deklaracijos padaryma, (na tos kur kiekvienais metais daryti reikia),2009 geguzes menesi, ataskaita kaip jie sako padare 2009 lapkricio menesi , i ka tai panasu?O kad ataskaita padaryta tik po puses metu suzinojom, nes anyta gavo bauda 100 svaru uz paveluota deklaracija, tai dabar vel pesiojames kas juos mokes? O kaip jum atrodo kas turetu? Tai cia mano asmenine patirtis ir dar neaisku kaip man baigsis, nes tokiu pievu privele doh.gif , na bet nesakau kad jie viska tik blogai daro, nes iki siol jokiu nesamoniu nebuvo, as kai paskutini karta buvau tai maciau kad labai jau daug nauju zmoniu ten pas juos dirba, tai gal ir nesusitvarko doh.gif

O sios istorijos moralas ne tame kad nu nu nu nesikreipkite, bet kad labai atidziai viska darykite, ir butinai, butinai , butinai, pasilikite sau kopijas visu dokumentu, bei nepalikite likimo valiai, o pastoviai skambinkite ir kontroliuokite juos, nes zinokit kai jus nebenoresite naudotis ju paslaugomis jokiu dokumentu jie jums neatiduos, o jei prireiks informacijos tai tooookius pinigus nuples kad ojojoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari14: 27 vasario 2010 - 03:03
QUOTE(jurgitukas1983 @ 2010 02 27, 00:39)
labas
anksciau ir as taip galvojau, kam kankintis jei galima lengvai,(pati bijojau tu skausmu ir visu kanciu kurias kartais patiria moteris) bet atsitiko toks dalykas, pernai turejau negimdini nestuma ir dare operacija kuri praktiskai prilygsta cezario pjuviui. tik tiek kad nepjauta pati gimda. viskas vyko anglijoj tarpkitko, na personalas pasitaike geras, rupinosi, bet skausmais as kankinausi ne kelias valandas kaip buna normalus nestumas o dvi savaites.... ilgas dvi savaites, visiskai pasveikus pasijutau gal tik po dvieju menesiu. dabar laukiuosi ir labiau uz viska noreciau gimdyt pati, nes jau zinau kas yra pooperaciniai skusmai, bet speju teks turet CP nes per mazai laiko praejo po anos operacijos. beto liko didelis randas kuris tikrai nepuosia, negaliu nesioti net zemu liemeniu kelniu nes jis jau matosi, apie sexy maudymukus galiu is vis pasvajot, nebent noreciau kam nors sukelt gailesti. gerai pagalvok ar ne geriau pakentet kelias valandas ir jau kita diena normaliai rupintis kudikiu, nesioti dziaugtis juo ar dvi savaites gulet paslikai lovoj ir laukt kol tau kazkas atnes valgyt gert, ir pasirupins kudikiu. man tai kelia siauba dabar. nes nezinau ar kas bus salia kai reiks paduot kudiky kad pamaitinciau, ar bus kam pakeist sauskelnes, nupraust. ne neisivaizduoji kiek pastangu reikalauja atsikelt ir nueit iki toleto pirmas 5 dienas ar bent jau ant kito sono apsiverst.
ir dar sis tas, nemanau kad CP tau darys cia vien del to kad tu taip nori, cezaris daromas tada kai naturaliai gimdyt yra pavojinga motinos ar vaiko gyvybei, o pinigu cia ne nesiulyk, ne ta sistema....

As nesu Cezario salininke, irgi manau, kad geriau gimdyti naturaliai, bet taip jau nutiko, kad man teko daryti CP. Todel noriu pasakyti, kad su Cezario operacija yra siek tiek kitaip, negu su kitomis operacijomis. Nera taip blogai kaip galvoji. GInekologe man sake, kad organizmas CP paprastai pakelia kur kas lengviau nei kitas operacijas, netgi jei daroma mazesne intervencija ir operuojama laporoskopu (t.y. daromas ne pilnavertis pjuvis, o tik 2 mazos skylutes). Ir jei po apendicito, miomu salinimo ir pan. operaciju tenka gaiveliotis minimum savaite, tai po CP mama, jei nera jokiu komplikaciju, jau antra diena stovi ant koju. Ir stiprus skausmas buna tik pirma diena -ir tai ne visada, nes pvz. LT seseles gali suleisti ketanovo, ar zvakute galima issideti. Svarbu tik viena - pasirinkti gera gydytoja kuris operuos. Lietuvoje sita klausimas sprendziamas kysiais, bet UK kita sistema ir tikriausiai visi gydytojai stengiasi atlikti darba max gerai?
As ant koju atsistojau sekancia diena, skaudejo pirmas kelias valandas, kol apsipratau vaikscioti. Paskui skaudejo ne labiau nei per menesines. Trecia diena isvis nejauciau, kad mane operavo. Gal vos tempe rando vietoje. Randuka uzdengia net kelnes pazemintu liemeniu, o pats randukas tikrai nedidelis - dabar nebedaro kaip anksciau pjuviu per visa pilva.

O kas del naturalaus gimdymo - tai gerai jei jis lengvas, idealus - mama pagimdo greitai, neplysta ir pan. Bet tokiu mazuma. O jei mama plysta ar kerpa - tada isvis juk 2 savaites atsisesti negali. Nekalbu apie "dziaugsmus" einant i toleta. Plius ilgas gimdymas isvargina ir pirmas dienas, kurios sunkiausios, mama jauciasi neissimiegojus, pervargus sad.gif Tos, kurios gimde ir naturaliai, ir su CP, sako kad CP tikrai komfortiskiau. Plius nebera rizikos, kad vaikeli sutraumuos gimdymo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dizaster: 27 vasario 2010 - 16:38
nu nesutinku su tavim kad nera rizikos jog sutraumuos vaikeli CP metu. mano drauges vaikui perreze galvyte CP metu. ir kad CP nedaroma pjuvis o tik dvi mazos skylutes kaip tu sakei, tai ar tu isivaizduoji per kuria skylute istrauks vaika? mano draugui taip apendicita pasalino, bet kirmeline atauga zymiai mazesne uz kudiki, kad vaiksciot kita diena reikia tai tas ne neabejoju, as irgi ejau i toleta kita diena nes su kateteriu neleido but.
nu bet nenoriu gincytis ar ka, tu turi savo nuomone as ja irgi turiu. bet kad darys cezary vien del to kad pati motina prasytu tai nemanau. netikiu tuo. nors niekada nezinai... anglijoj manes jau nieks nestebina.
Atsakyti