QUOTE(Eirida @ 2010 02 23, 00:07)
zinai man viskas tas pats, jau 9 sav,pas midwife dar nebuvau, appointmentas tik kovo 5d

pozymiai irgi tie patys nera mm ir jautri krutine. be to siandien pastebejau, kad per liemeni kazkaip suapvalejau

sarvuokis kantrybe
Sveikos busimos mamytes ir esancios,
taigi taigi, sita tema ir man labai aktuali, nes esu 9 savaitele

LT planavom kudikeli, bet niekaip jis mums nesigavo, atvaziavom lapkricio pabaigoje i UK, vyras pradejo dirbti nuo gruodzio 7, o as dar keliom savaitem isskridau atgal i LT, grizau 16 diena, darba pradejau 21 diena, ta diena ir sulaukiau paskutiniu savo menesiniu, kurios buvo labai gausios ir galvoju "nu va, ir vel nepavyko", vel reiks ilgai laukti, bet... sausio pabaigoje nesulaukiau mm, viena diena nuejau nusipirkau nestumo testa ir pamaciau II, pakartojau ir vel pamaciau ta pati vaizda II, po savaites dariau digital testuka, kuris rode 3+ savaites, nes daugiau kaip suprantu nerodo... teko uzsiregistruoti pas GP ir pas ja apsilankyti, taigi, paeme slapimo tyrimuka, pamatavo spaudima, ugi, pasvere ir viskas, liepe laukti laisko su data kada bus paskirta apsilankyti pas MW, tai praejo dvi savaites, laisko jokio dar negavau, siandien nuejau i registratura ir klausiu, kada gausiu laiska pas MW, gal jis kazkur pasimete, tai pasake, kad lauk dar... nu keista sistema, man ziauriai bloga, kiekviena diena jauciu sleikstuli, krutine padidejo, nesiojau C dydi, o dabar D nusipirkau liemenele, kaip ir Eirida, pastebejau kad pilvukas suapvalejo siek tiek, tai panasi situacija kaip ir pas tave... tai lieku vis dar laukti, tikiuosi su jumis laukimas taip neprailgs, beje gyvenu East Kente, nzn cia nieko apie ligonines, galima pasirinkti manau Margate ligonine arba Ashford, bus matyt kaip cia viskas baigsis...

beje, kazin kaip cia bus su tom pasalpelem? darbe tai manau dar nesakysiu tikrai koki menesi, nes dirbu dar tik 2 menesius, tai kazkaip, nors esu anksciau cia dirbusi... nzn ka daryti...