Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Anglijoje

QUOTE(busima mamite @ 2010 04 07, 18:46)
sveikutes. As norejau paklausti kur reikes vaika registruoti kai gyms ar ligoninei pasakis?ir vaikas gaus anglijos pilietibe ar tik po kazkiek laiko?nes girdejau kad nelabai. schmoll.gif

Labukas. Kiek zinau, tai ligonineje israsys lapa kad gime toks ir toks. O patiems reiks zygiuot i jusu vietini metrikacijos biura (ten kur zenijantis susiraso busimi sutuoktiniai) iregistruoti gimima. biggrin.gif O del pilietybes: jei abu tevai lietuviai - vaikas be abejones - lietuvis; o jei vienas is tevu ne lietuvis - tada nezinau. smile.gif
Atsakyti
na jei abu tevai lietuviai..vaiko pilietybe bus tikrai lietuvis..
mano vyras ne lietuvis..tai as vis galvoju gaus vaikas anglijios pilietybe ar ne g.gif
Beje kaip cia UK tartis del gimdymo..as nesuprantu..GP man paskyre ligonine..nusiunte skanams..na ir niekas nieko daugiau nesnekejio..
laukiuosi 23 savaites..gal dar per anksti tartis ? g.gif
Atsakyti
niekas cia del gimdymu nesitare,ir gimdysi tik su mw,jei viskas vyks sklandziai.jei mw iskils kokiu tai itarimu susijusiu su gimdymo eiga,tik tada bus kvieciamas gydytojas.apie 36 sav su mw aptarsi gimdymo plana ir lauksi susitikimo su pilvuko gyventoju
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2010 04 12, 04:47)
niekas cia del gimdymu nesitare,ir gimdysi tik su mw,jei viskas vyks sklandziai.jei mw iskils kokiu tai itarimu susijusiu su gimdymo eiga,tik tada bus kvieciamas gydytojas.apie 36 sav su mw aptarsi gimdymo plana ir lauksi susitikimo su pilvuko gyventoju

hm..o tai taip iseina ,kad gimdyma priimdines ta pati MW is GP?
Negali buti...juk ji nepaliks GP ir neleks pas mane del mano gimdymo..
tai Greiciausiai tada paskirs gimdymo namuose kuri jau paklius.. g.gif
Atsakyti
as pas mw i ligonine vaikstau.kai jau vaziuosi gimdyt i ligonine tai ligonineje esantcios mw rupinsis tavim. tai seip kaip per kursus pasakojo,tai saremiausi faktiskai viena su pasirinktu gimdymo partneriu,mw tik uzsuks paziuret kaip sekasi,o kai jau pats gimdymas-tai tada jau mw bus visa laika salia.
Atsakyti
Brangiosios busimos mamytes, jei nestumas einasi sklandziai ir MW neturi jokiu problemeliu su jumis, gali tekti gimdyti tik su MW ligonineje, taip buvo ir man.Visa laika buvo su mumis tik viena Mw, bet buvo super gera prieziura (southampton'e), labai malonios moterytes ten dirba, tai zodziu man gimdymas praejo thumbup.gif . kai reikejo stumti man biskiuk aten sunkei sekesi, tai mane greitai nuveze i kita skyriu ten kur daktarai jau buvo prie manes (3 daktariukai) ir jie buvo labai pasakiski, labai padejo istumti mergyte savo.Tai tikrai nesijaudinkite jei jau kas tai tikrai bedoje nepaliks, padarys bet ka kad tik padetu jums.
Atsakyti
Sveikos, gal zinot, ar apskritai yra prasme eiti pas ta GP? Gal is karto registruotis pas MW? Nors siaip tai nei tas, nei tas itariu nepapasakos nieko daugiau, tik paklaus, koks testo rezultatas :blink : Ir toliau bus neaisku, esi ar neesi nestuke.gif
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurabalta: 14 balandžio 2010 - 01:00
QUOTE(jurabalta @ 2010 04 14, 10:58)
Sveikos, gal zinot, ar apskritai yra prasme eiti pas ta GP? Gal is karto registruotis pas MW? Nors siaip tai nei tas, nei tas itariu nepapasakos nieko daugiau, tik paklaus, koks testo rezultatas  :blink : Ir toliau bus neaisku, esi ar neesi  nestuke.gif
blush2.gif

na as tai einu pas MW i GP ten .MW paklauso vaiko sirdies plakimo..paima slapimo,kraujio tyrimus..papasakoja apie vaiko vystimasi..duoda paskaityti visokiu ziurnalu,knyguciu apie nestuma ...as manau,kad tikrai verta eiti i GP..

Atsakyti
Laba diena;) Aš turiu laaabai daug klausimų biggrin.gifnestuke.gif 20sav., rugpjūčio gale turiu gimdyti, bet tikriausiai tuo metu busiu UK. Norėjau sužinoti ar rizikuoti ten gimdyti ar ne? Kiek kainuoja tyrimai, gimdymas ir t.t.? ar mokamos kokios pašalpos (vienkartines, ar kaip pas mus tie 97lt) ? Iš anksto ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elita2010 @ 2010 04 17, 19:51)
Laba diena;) Aš turiu laaabai daug klausimų  biggrin.gif  Aš  nestuke.gif  20sav., rugpjūčio gale turiu gimdyti, bet tikriausiai tuo metu busiu UK.  Norėjau sužinoti ar rizikuoti ten gimdyti ar ne? Kiek kainuoja tyrimai, gimdymas ir t.t.? ar mokamos kokios pašalpos (vienkartines, ar kaip pas mus tie 97lt) ? Iš anksto ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

Sveikute,
pirmiausia: ar bet kazkiek dirbai UK nuo nestumo pradzios?
x) ar tetis vaikucio dirba/dirbs cia oficialiai?

O siaip nemazai info gali paskaitineti ,,uzsienio mamytes" skiltyje, ,,ivairios pasalpos UK". mirksiukas.gif
Siaip ar taip, milijonai tai nelaukia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 04 17, 22:16)
Sveikute,
pirmiausia: ar bet kazkiek dirbai UK nuo nestumo pradzios?
x) ar tetis vaikucio dirba/dirbs cia oficialiai?

O siaip nemazai info gali paskaitineti ,,uzsienio mamytes" skiltyje, ,,ivairios pasalpos UK".  mirksiukas.gif
Siaip ar taip, milijonai tai nelaukia...  4u.gif

Ačiū, pažiūrėsiu. nedirbau UK, o tetis dirbs, bet gausis tik apie 3-4 mėn. Tikiu, kad milionų negausiu, tiesiog galvoju ar iš vis ką nors moka blush2.gif nestuke.gif
Atsakyti
sveikutes noreciau prisijungti prie jusu. kita savaite eisiu pas mw ar ji pasius man darytis echo ar dar reiks kazkiek laukti.ir jei as pasiskusciau kad skauda ar dar kazka gal anksciau padarytu nei 12 savaiciu kaip jus manot blush2.gif

QUOTE(Egita_23 @ 2010 03 14, 09:42)
labai gera temele. smile.gif As irgi UK mamyte busiu, ir man 8 savaites, bet man jau padare du skanus ir visus kraujo tyrimus, dabar balandzio menesi eisim skana daryt del dauno simdromo. smile.gif tai turbut ir tau ta pati darys. smile.gif Faina pamatysi savo maziuka jau visa dideli nestuke.gif  thumbup.gif ir nuotraukyte duos. thumbup.gif  mano ligoninej nuotraukyte lyg 5svarai kainuoja... g.gif

ir as taip noriu
QUOTE(zhivute @ 2010 03 15, 13:01)
sveikos
jei galima ir as prisijungsiu, pati is Londono, taip pat priklausau Queen Elizabeth ligoninei smile.gif tikiuos teks susitikt ten biggrin.gif
o jus visos lauket pirmo NHS skano apie 12 sav?  ar daret koki viena privaciai? as galvoju vis kad noreciau isitikint iki 12 sav ar tikrai viskas ok. mum dar tik 6savaite  ax.gif

ir as taip manau kad gerai butu suzinoti anksciau ar viskas gerai
Atsakyti