Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Anglijoje

sveikutes smile.gif as jau 16sav nestuke.gif pirma karta pas daktara nuejau kai man buvo 2-3sav (mano manymu) nekaip jauciausi todel ir ejau zinojau kad anksti dar,, tai po vizito uzkart dave appointment'a pas midwife sake kad reikia pas ja nueit kai bus 8sav. o kai nuejau tai jinai pasake kad jau geros 12 sav. tai va pirma skena darysiusiuos po dvieju savaiciu tik... bet kiek girdejau tai 12 kiti darosi,,, nu man jau taip isejo,, laukiu nesulaukiu ax.gif ir midwife ir daktaras buvo tikrai malonus, dziaugiuosi kad ji bus su manim visa nestuma ir po jo,, kazkaip gerai nuteikia kai tokia maloni bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redute20 @ 2010 07 11, 12:37)
sveikutes smile.gif  as jau 16sav  nestuke.gif  pirma karta pas daktara nuejau kai man buvo 2-3sav (mano manymu) nekaip jauciausi todel ir ejau zinojau kad anksti dar,, tai po vizito uzkart dave appointment'a pas midwife sake kad reikia pas ja nueit kai bus 8sav. o kai nuejau tai jinai pasake kad jau geros 12 sav. tai va pirma skena darysiusiuos po dvieju savaiciu tik... bet kiek girdejau tai 12 kiti darosi,,, nu man jau taip isejo,, laukiu nesulaukiu  ax.gif  ir midwife ir daktaras buvo tikrai malonus, dziaugiuosi kad ji bus su manim visa nestuma ir po jo,, kazkaip gerai nuteikia kai tokia maloni  bigsmile.gif

Labukas, sveikinu nestuke.gif mirksiukas.gif
per kiekviena vizita bus vis kita MW wink.gif mano pirmoji MW irgi buvo labai faina smile.gif

Papildyta:
QUOTE(maukis2 @ 2010 05 26, 21:05)
mielosios, aciu uz info 4u.gif  as tuos sarasiukus ko reikia turiu 6 skirtingus ir ten isvardyta lb lb daug daiktu, tai galvoju suzinosiu kuri ka imat, kad neprisikraut nereikalingu daiktu blush2.gif  turiu change mats(sake, kad gali prireikti), maternity towels ir disposable maternity briefs, liemenele maitinancioms, speneliu krema, maziukui rubelius ir sauskelnes ir viska kita ko reikia jam. Dar norejau paklausti ar kuri imsit ta daikta i kuri vynioja vaikiuka, kad nesimosikuotu rankom(pamirsau kaip vadinasi, bet rus.kalba ,,pelionka,,)?

kur pirkote change mats? blush2.gif kam reikia maternity towels ir disposable maternity briefs? atsiprasau, as tik dabar renkuosi indormacija blush2.gif
Atsakyti
na ant mano Ante-natal korteles yra jos vardas ir telefono numeris jei kada kartais man jos prireiktu,, sake kad bus su manim visa nestuma ir dar kazkiek po jo,, ta prasme vaikuti priziures,, smile.gif as siaurinej airijoj,, tai gal cia kitaip nei anglijoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Redute20 @ 2010 07 11, 12:37)
o kai nuejau tai jinai pasake kad jau geros 12 sav. tai va pirma skena darysiusiuos po dvieju savaiciu tik... bet kiek girdejau tai 12 kiti darosi,,, nu man jau taip isejo,, laukiu nesulaukiu  ax.gif 

Per skena ir pamatysi tiksliai kiek leliukui laiko wink.gif o tavo mm nereguliaros, kad pati negali pasiskaiciuoti?.,.

Beje, kiek skaiciau, 12sav skenas daromas Dauno sindromo diagnostikai ir paprastai skiriamas 10-12 savaite, veliau jau diagnostika nera tiksli, nes nesimato tos kaklo rauksles, kuria matuoja...
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 11, 23:02)
Per skena ir pamatysi tiksliai kiek leliukui laiko wink.gif o tavo mm nereguliaros, kad pati negali pasiskaiciuoti?.,.

Beje, kiek skaiciau, 12sav skenas daromas Dauno sindromo diagnostikai ir paprastai skiriamas 10-12 savaite, veliau jau diagnostika nera tiksli, nes nesimato tos kaklo rauksles, kuria matuoja...

iki 13 sav6 d. .viska puikiai ismatuoja tiek cia tiek LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2010 07 11, 21:13)
iki 13 sav6 d. .viska puikiai ismatuoja tiek cia tiek LT  4u.gif

Belieka tiketis, kad jai nebus per velu 4u.gif Is kitos puses, vis tiek tas tyrimas nera 100% garantija.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 11, 23:20)
Belieka tiketis, kad jai nebus per velu  4u.gif Is kitos puses, vis tiek tas tyrimas nera 100% garantija.

asmeniskai niekad jo nesidariau nei per viena nestuke.gif i jokias rizikos grupes nei mano, nei vyro gimine nepatenkam, tai man taip dar ramiau 4u.gif nors ka as ismanau kokiu rizikos veiksniu reik be amziaus ir esamu dauno sindroma turinciu ar taip i apsigimimus linkusius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurin22: 12 liepos 2010 - 00:24
QUOTE(laurin22 @ 2010 07 11, 23:20)
asmeniskai niekad jo nesidariau nei per viena  nestuke.gif  i jokias rizikos grupes nei mano, nei vyro gimine nepatenkam, tai man taip dar ramiau  4u.gif  nors ka as ismanau kokiu  rizikos veiksniu reik be amziaus ir esamu dauno sindroma turinciu ar taip i apsigimimus linkusius  blush2.gif

Ka as norejau pasakyti, kad 12kos savaiciu skanas uk yra ne siaip sau paziureti i leliuka ir gauti nuotraukele wink.gif Kai mes atejome i skena, musu paklause, ar zinome, kokiu tikslu jis daromas- Dauno sindromui ir dar dviems genetiniams sindromams nustatyti, bei patikslinti gimdymo termina 4u.gif Kaip kad iseinant mums dave aprasa 22sav skano- vaisiaus vidaus organu vystymuisi patikrinti, o ne lyciai nustatyti biggrin.gif
Atsakyti
zinau kam UK skiriami du skanai, antarsis dazniausiai 20sav. tiesiog norejau parasyt, kad jei jau nespejai ar nesuspesi i pirma skena, nereikia jaudintis, vaikutis jau yra 4u.gif o tiketis kadf kazkas blogai, tas pats kas to savo vaikui linket blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2010 07 12, 08:05)
o tiketis kadf kazkas blogai, tas pats kas to savo vaikui linket  blush2.gif

Manau, kad nei viena nesitiki, kad kazkas gali buti blogai, atvirksciai, kiekviena tikimes geriausio mirksiukas.gif
Atsakyti
dolyte,jei dar neradai info-maternity towels-nes po gimdymo kraujuosi gana stipriai,o jie yra daug daug storesni uz paprastus iklotus.as pirkau su aloe vera,tai jie ir svelnesni.ir nerekomenduojama naudot paprastu iklotu nes jie gali nuslepti infekcija jei kokia kartais kiltu
o disposble maternity briefs-turejau,bet nepatiko-paprastos medvilnines pigios kelnaites tam puikiai tiks-susiteps-ismesi
o del 12 sav scano tai jei nepasakysi kad nori dauno sindromo tyrimo-jie ir nedarys.jis labaiu paziureti ar vaisius vietoj,kaip vystosi,patikslinti nestumo datai
Atsakyti
labas rytas,
norejau paklausti ar yra mamyte,kuri jau gimde ar ruosiasi gimdyti Londono Homerton University Hospital?noreciau info kas ir kaip ten,dekui 4u.gif
Atsakyti