QUOTE(Redute20 @ 2010 07 11, 12:37)
sveikutes

as jau 16sav

pirma karta pas daktara nuejau kai man buvo 2-3sav (mano manymu) nekaip jauciausi todel ir ejau zinojau kad anksti dar,, tai po vizito uzkart dave appointment'a pas midwife sake kad reikia pas ja nueit kai bus 8sav. o kai nuejau tai jinai pasake kad jau geros 12 sav. tai va pirma skena darysiusiuos po dvieju savaiciu tik... bet kiek girdejau tai 12 kiti darosi,,, nu man jau taip isejo,, laukiu nesulaukiu

ir midwife ir daktaras buvo tikrai malonus,
dziaugiuosi kad ji bus su manim visa nestuma ir po jo,, kazkaip gerai nuteikia kai tokia maloni
Labukas, sveikinu
per kiekviena vizita bus vis kita MW

mano pirmoji MW irgi buvo labai faina
Papildyta:
QUOTE(maukis2 @ 2010 05 26, 21:05)
mielosios, aciu uz info

as tuos sarasiukus ko reikia turiu 6 skirtingus ir ten isvardyta lb lb daug daiktu, tai galvoju suzinosiu kuri ka imat, kad neprisikraut nereikalingu daiktu

turiu change mats(sake, kad gali prireikti), maternity towels ir disposable maternity briefs, liemenele maitinancioms, speneliu krema, maziukui rubelius ir sauskelnes ir viska kita ko reikia jam. Dar norejau paklausti ar kuri imsit ta daikta i kuri vynioja vaikiuka, kad nesimosikuotu rankom(pamirsau kaip vadinasi, bet rus.kalba ,,pelionka,,)?
kur pirkote change mats?

kam reikia maternity towels ir disposable maternity briefs? atsiprasau, as tik dabar renkuosi indormacija