QUOTE(Lailatina @ 2009 08 17, 20:56)
Aha ziurejau vakar, yra pas mus ligoninej netoli manes. Bet jau uzsiregistravau siandien ryte pas GP ir buvau nuejus jau. Padare nestumo testa, dar nescia (neisivaizduojat koks palengvejimas, vadinasi didelis sansas kad viskas gerai). Sako kad skausmas greiciausiai nieko nereiskia, nes per aukstai skaudejo kad persileidimas butu, bet va del tepimo skanui treciadieni uzrase. Tai isejau laiminga kaip rublis, kad net uzmirsau kitu klausimu paklausti (dar norejau paklaust ar vis dar saugu po tokio nutikimo

, ir ar galiu tenisa zaisti (cia nauja hobi su MB susiradom), ir nuo ko gi mane ten taip suriete pagaliau!
Na bet svarbu skana gavau tai jau ramiau is karto.
Na as zinojau kada pastojau, tai prie tos datos dvi savaites pridejau. Siaip skaiciuoja nuo pirmos paskutiniu MM dienos, tariant kad pastojai 2 savaites po to. Bet mano ciklas ilgas, tai ir GP atmete viena savaite ir gavo ta pati ka ir as. Tai lyg ir teisingai viskas. Jei ka veliau patikslinsiu gimdymo data ir is naujo liniuote ikelsiu, bet daug keistis neturetu...
Gimda - Uterus
Gimdos kaklelis - Cervix
Gimdymas - labour;
Gimdos kaklelio atsidarymas - Cervix dilation
cezaris - caesarian /c-section
cia mazdaug ko prasei ir kas siaip i galva sove. Jei daugiau ko reiks klaust.
Aciu labai uz pagalba. Saugok savo zirniuka,ir tikek kad viskas bus gerai,nes kitaip ir buti negali
QUOTE(vilte78 @ 2009 08 17, 23:39)
Sveikos busimos, ir esamos mamytes,...

as irgi noriu prisijungti prie jusu... mano labai viskas atitnka su Gretux, nes paskutine mmm diena buvo liepos 6d, o pastojau liepos 22d, ir dar toks sutapimas, kad irgi nusipirkau tuos pacius Pregnacare vitaminus

tik juos pasistudijavau, kad rekomenduoja gerti tik po pirmuju 12sav. Tai dabar nusipirkau folio rugsties. Dirbu sunku fizini darba, kalbos nemoku, vyro neturiu, tokios bedos pas mane

pas gydytojus dar nebuvau, nes be kalbos nezinau ka daryti

Siaip savijauta gera, nejauciu jokiu nestumo simptomu, o gal NT melavo... na treciadieni bandysiu eit i poliklinika...
Sveikute

na labai smagu kad pas mus taip viskas atitinka

Tu vitaminu as irgi nutariau nebegert,tik foline. Kalbos as taip pat nelabai moku,uztai ir klausiau tu anglisku terminu,kad zinoti svarbiausius zodzius. Vyro neturi,o draugas busimas tetukas bent yra salia? Jei ne ar turi geru draugiu,giminiu cia kas gales tau padeti? NT nelabai galejo meluoti teigiamo atsakymo,jei abejoji pasidaryk dar viena.
QUOTE(smint @ 2009 08 18, 09:58)
Sveikutes

Mergaites,kaip nueisiu pirmam skenui ar pasakyti,kad geriu dupastona kuri man israse Lietuvoje?Ar nesakyti nieko sugerti tiek kiek man israse ir nesukti sau galvos

Kaip manot?
Gal isgerk ir nieko nesakyk,kiek teko girdeti cia jie nesiima jokiu priemoniu iki 12 savaites,mazdaug jei isliks- tai isliks, ne-tai ne.
QUOTE(voriukas85 @ 2009 08 18, 10:53)
sveikos

as taip pat laukiuosi ir gyvenu londone

tai gal galeciau prie jusu prisijungti

man menesiukas
Labukas,junkis kartu laikas greiciau praeis,pasidalinsim bedelem,dziaugsmukais
acura kaip tau sekasi,kaip sveikatyte??