QUOTE(gretux @ 2009 08 18, 17:37)
Dabar nemokamu kursu nebera,galima mokintis koledze,gaunant Tax creditus daromos diiiideles nuolaidos,as jau 2 metus mokinsiuos
Sveikata mano irgi superine
Kaip gerai jau susitvarkei sveikatos reikaliukus,o slapimo nedaro cia,tik krauja? Ir kas tas simfizitas?

Sveikata mano irgi superine

Kaip gerai jau susitvarkei sveikatos reikaliukus,o slapimo nedaro cia,tik krauja? Ir kas tas simfizitas?

jau nebera LearnDirect?bet zinai yra knygos ir visa kita.yra programos LT kur moko anglu per kompa irgi.vienu zodziu jeigu noresi tikrai rasi.
as tikrai zinau,kad sunku pradet,nes ir man paciai buvo sunku nors as LT 7 metus anglu atsimokiau sustiprintoj mokykloj,o atvaziavus i UK negalejau 6men kalbet,nes viskas buvo netaip.o siaip nemokanciam yra daug paprasciau,nes gali prisigaudyt anglu kalbos kaip anglai kalba.
slapima daro,kiekviena kart kai ateini pas MW arba GP,turi atsinest buteliuka ir jie pamirko toki pagaluka ir jis parodo,k per daug,ko normaliai yra.turiu as tokiu pagaliuku namie irgi,tai buna pati pasitikrinu viska.
o siaip tikrai eu laiminga,kad susitvarkiau viska,o dar gavau kuponu,kur gautu pampersu nemokamu ir visokiu meginuku

jei reikes sakyk,uzrasysiu tave i pora klubu nestumo anglisko,arba pasakysiu kur pati uzsirasysi,ten gausi is ju visokiu kopunu,meginuku

del simfizito,tai nzn kaip lietuviskai paaiskint