Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Anglijoje

QUOTE(Kisieliene @ 2011 09 11, 14:34)
Mes taip pat laukime jau antra diena kai niekas nevyksta, treciadieni mums daris ta sweep'a, tikiuosi kad pades.
O kas per procedura tas sweepas? ko tiketis? smile.gif

kadangi man dare namuose, tai gal tai padejo kazkiek atsipalaiduoti, man tikrai neskaudejo, tik siek tiek nemalonu, bet visas procesas truko gal vos 10 sekundziu
Papildyta:
QUOTE(Terapankė @ 2011 09 11, 14:05)
Mano ir velavo.Padare sweepa.Po daugiau nei paros iseidinet kamstis pradejo, saremiukai.Deja, mano kaklelis neatsidarinejo visiskai ir skatino.Ka darysi, ne visi gimdymai idealus, svarbiausia jog vaikeliai butu sveiki  smile.gif  Grazaus susitikimo  wub.gif

as vis dar viliuos, kad gal kas prasides, bet po biski prarandu vilti, gal vien todel, kad pasake jog vaikelis nera pakankamai zemai, tai turbut viskas savaime ir neprasides sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pastraika23 @ 2011 09 11, 10:59)
as vis dar viliuos, kad gal kas prasides, bet po biski prarandu vilti, gal vien todel, kad pasake jog vaikelis nera pakankamai zemai, tai turbut viskas savaime ir neprasides sad.gif

Nieko tokio tie skatinamieji..Na taip saremiai skaudesni tikriausiai buna, nors as nepajutau didelio skirtumo pries skatinima ir jo metu (12 valandu skatino).
Suprantu as ta laukima ir sunku, ir nekantru wub.gif
Butinai pasipasakokit po visko mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu paklausti, ar yra UK privaciu ginekologu? man reiketu Peterbore, bandziau ieskoti internete, bet nepavyko, gal kas zinote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2011 09 13, 17:12)
noriu paklausti, ar yra UK privaciu ginekologu? man reiketu Peterbore, bandziau ieskoti internete, bet nepavyko, gal kas zinote?  4u.gif

na siaip man neteko girdeti g.gif gyvenam netoli peterborough ir mes...nebent kokiam londone gal ir yra privaciu kliniku... net nzn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tijukas123 @ 2011 09 13, 15:40)
na siaip man neteko girdeti g.gif  gyvenam netoli peterborough ir mes...nebent kokiam londone gal ir yra privaciu kliniku... net nzn smile.gif

dekui, radau viena wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu paklausti ar jums dare, (planuoja daryti) streptokoko B tyrima (BSG SWAP lygtai vadinasi)? Kiek girdejau UK jo neskiria...?Gal kas susidure?
Atsakyti
QUOTE(Dulsija @ 2011 09 16, 19:41)
Sveikos  4u.gif Noriu paklausti ar jums dare, (planuoja daryti) streptokoko B tyrima (BSG SWAP lygtai vadinasi)? Kiek girdejau UK jo neskiria...?Gal kas susidure?

Nedaro cia jo, nebent yra itarimu..
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Suzinojau, kad laukiuosi, nors labai mazuciai mes, bet domina kas gimdete Leeds mieste? Gal galetumete rekomenduoti ligonine ar gydtoja?
Atsakyti
Laba diena,

Norejau mergaites paklausti ir suzinoti kas buna kai nueini pirma karta pas GP, ko ten klausineja? Kada daro tyrimus ir t.t. Papasakokite savo patirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D&R @ 2011 09 20, 18:45)
Laba diena,

Norejau mergaites paklausti ir suzinoti kas buna kai nueini pirma karta pas GP, ko ten klausineja? Kada daro tyrimus ir t.t. Papasakokite savo patirti smile.gif

As kai nuejau pirma karta pas GP tai man galima sakyt nieko nedare, pasakiau, kad testas teigiamas, tai pamatavo kraujo spaudima, paklause kaip jauciuosi ir liepe uzsirasyti pas MW (midwife). O kai pas ja nuejau pirma kart, tai pildem nesciosios kortele, pirma kart tas lb daug laiko uzima, vel matavo spaudima, slapima patikrino ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(D&R @ 2011 09 20, 19:45)
Laba diena,

Veiksmas panasus, kaip ateitum pas seimos gydytoja ir paprasytum siuntimo pas kita gydytoja. Paklaus kaip jautiesi, galbut papasakos ko vengti, ko nevalgyti, pamatuos spaudima ir uzrasys pas MF.
Atsakyti
QUOTE(D&R @ 2011 09 20, 18:45)
Laba diena,

labuka,
na kai as ejau pirma paklause ar nereikes vertejos, nes ten daug klausimu uzpildyti reikes tai, kuri jus priims.po to svere, matavo ten viska.klause ar jau girdisi sirdutes plakimas, po to skyre skana.. nieko ten baisaus nera. tik gal siaip toks jauduliukas, ypac toms, kurios su pirmagimiais eina 4u.gif
Atsakyti