Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 4 tema.

o kaip tie kremukai soslisune? kas bandet. as tai turbut visus australian gold isbandziau, buvo tikrai geru, juos ir naudoju. bet va idomu kaip tie naujieji, jie palyginus labai nebrangus...
Atsakyti
man tai buvo taip keista kad jie tokie pigus ... maniau bus prasti ... turiu su dviem bronzatais smile.gif tai man labai patinka .... o jau kvepia kaip skaniai thumbup.gif bet veido tept nedristu dar biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
stengiuos neit del rauksliu..bet noris
Atsakyti
QUOTE(Atskridus @ 2009 12 11, 00:49)
stengiuos neit del rauksliu..bet noris

As irgi apmazinau vizitus rolleyes.gif apie akis atsirado rauksleliu po intensyvaus lankymosi jame doh.gif
Atsakyti
as tai kai buvau jaunute degindavaus iki rudumo..atsirado apgamu...
dabar po vasaros dar nebuvau , bet jauciu reikes eit nes veidas perbalo..vasara tai labai isideginu , o tai irgi nera gerai, bet negaliu kitaip nes dievinu jura...bet saules idegis sveikesnis uz soliariumo bent tuo guodziuos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacoladine @ 2009 12 10, 20:43)
man tai buvo taip keista kad jie tokie pigus ... maniau bus prasti ... turiu su dviem bronzatais  smile.gif  tai man labai patinka .... o jau kvepia kaip skaniai  thumbup.gif  bet veido tept nedristu dar  biggrin.gif  biggrin.gif

kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 12 11, 08:20)
kokios kainos?

125 ml 37lt su dvim bronzattais. smile.gif be bronzatu iki 30lt o pats tamsiausias 45lt cool.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 12 11, 08:49-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 11, 08:49)
As irgi apmazinau vizitus rolleyes.gif apie akis atsirado rauksleliu po intensyvaus lankymosi jame doh.gif

odos senejimas vyksta del UVA. ty. del saules spinduliu tame tarpe ir del soliarumu. Todel zmones praleide daugiau laiko sauleje ar soliarumuose rauksleliu turi daug daugiau negu vengiantys saules.
Soliarumu zala yra irodyta, nes ati koncetruoti saules spinduliai, kurie neigiamai veikia oda. Yra sveikesniu budu siais laikais kaip igauti grazu idegi.

Atsakyti

QUOTE(Pinacoladine @ 2009 12 10, 16:25)
as tai pirmadieni nusipirkau abonementa i Kauno akropolio solisun'a.  smile.gif  dabar ten kaledine akcija  4u.gif  pirkau 100min abonementa uz 85lt ir gavau dovanu krema, 5litu kupona soliariumo paslaugoms bei 20proc nuolaida sekanciam abonementui  rolleyes.gif  tai jau naujus metus pasitiksiu grazi visa, ruda  thumbup.gif  thumbup.gif

kiek kremo to? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 30, 09:36)
kuo skiriasi? smile.gif

Man patinka -aptarnavimas, patys soliariumai naujesni, aplinka..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 12 12, 13:42)
kiek kremo to? bigsmile.gif

125 ml ax.gif
Atsakyti
Pasisikaitau jusu temuke - taip i soliariuma uzsinori... Ypac dabar kai laike taip salta... unsure.gif Bet vis kazkaip neprisiruosiu doh.gif - nors jau net ir kremukus visus supirkau lotuliukas.gif
Atsakyti