QUOTE(mergic @ 2009 11 29, 00:20)
sveikos mamytes,gal kas galit patart apie tikrai gerus soliariumo kremukus apsaugancius ir skatinancius idegi noreciau isigyti (jeigu galite kaina ir kur galima nusipirkti kaune)aciu labai
Apsauganciu kremu nera(na,nebent kazkiek nuo nudegimo,bet ir tai priklauso nuo deginimosi laiko,odos tipo,tamsumo labiau,o ne nuo kremo)
As einu i Labamba, man ten patinka-skiriasi nuo kitu.

QUOTE(agota.gina @ 2009 11 29, 20:55)
kuo skiriasi?

Sveikos
Turiu soliariumo kremuku, tos kurios megsta pasideginti soliariume galite kreiptis
kainos 25-60lt, visi nauji is amerikos. Turiu visa linija ir idegio priemoniu su celiulito naikintojais skirtu ir sviesesniai odai ir tamsiasniai, bei padedanciu islaikyti idegi priemoniu
Esu pati is Alytaus, bet siunciu i visus miestus
I AZ prasom kreiptis

Turiu soliariumo kremuku, tos kurios megsta pasideginti soliariume galite kreiptis

Sveikos merginos
na aš ir kvaila
geriu antibiotikus ir šiandien visai užsimiršusi nuėjau į soliariumą! visiškai pamiršau, kad negalima geriant vaistus
o prisimianiau tik tada, kai pasidarė negera, silpna! tik nzn ar nuo saveikos soliariumo su antibiotikais, ar šiaip nuo ligos... Sakykit, gal jūs kuri gerdama antibiotikus lanketės soliariume? nebuvo jokio šalutinio poveikio? Bet jau toks kvailumas mano, kad negaliu!
taip pykstu ant saves

QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 30, 10:36)
va,as ir noreciau suzinoti kuo skiriasi
Papildyta:
QUOTE(lineta7 @ 2009 12 08, 18:24)
Sveikos merginos
na aš ir kvaila
geriu antibiotikus ir šiandien visai užsimiršusi nuėjau į soliariumą! visiškai pamiršau, kad negalima geriant vaistus
o prisimianiau tik tada, kai pasidarė negera, silpna! tik nzn ar nuo saveikos soliariumo su antibiotikais, ar šiaip nuo ligos... Sakykit, gal jūs kuri gerdama antibiotikus lanketės soliariume? nebuvo jokio šalutinio poveikio? Bet jau toks kvailumas mano, kad negaliu!
taip pykstu ant saves 

siaip tai nerekomenduojama,bet tikrai zinau,jog merginos eina,na,nieko nera atsitike,bet geriau apsidrausti ir neit,galit ne tik silpnuma pajusti,bet gali ir isberti,niezeti
QUOTE(vetruze @ 2009 12 08, 19:44)
va,as ir noreciau suzinoti kuo skiriasi
Papildyta:
siaip tai nerekomenduojama,bet tikrai zinau,jog merginos eina,na,nieko nera atsitike,bet geriau apsidrausti ir neit,galit ne tik silpnuma pajusti,bet gali ir isberti,niezeti
Papildyta:
Na tikiuosi, kad nieko blogo neatsitiks. Vieną kartą nuėjau, gal nebus labai blogai. Bet kaip aš taip nepagalvojau

Na į soliariuma vaikštau, labai patinka, ypač kai nueini sušalus
o einu į Kaune esantį Šv.Gertrūdos gatvei, Turbosoliariumas, ir pigus ir geras.
o niežėjimų berimų jokių, tik nuo nugaros spuogelius buvusius kelis išnaikina

QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 30, 10:36)
As irgi i La Bamba einu

QUOTE(Bijune @ 2009 12 08, 23:04)
As irgi i La Bamba einu
Man asmeniskai ten patinka, nes jauku ir SVARU, ko nepasakyciau apie kita, kuriame karta apsilankius nebegrisiu niekada. Nes kai pamaciau ant kokio pavirsiaus turiu gultis, parodziau darbuotojai ir paprasiau isvalyti. Tai tokia nepatenkinta demonstratyviai pavale ir dar tokiu tonu PRASOM pasake, lyg darytu man paslauga 

as tai pirmadieni nusipirkau abonementa i Kauno akropolio solisun'a.
dabar ten kaledine akcija
pirkau 100min abonementa uz 85lt ir gavau dovanu krema, 5litu kupona soliariumo paslaugoms bei 20proc nuolaida sekanciam abonementui
tai jau naujus metus pasitiksiu grazi visa, ruda