Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 4 tema.

QUOTE(laurikee @ 2009 11 10, 19:57)
Merginos gal galite patarti kokie soliariumai geri,kurie butu netoli Siaures miestelio ar Zirmunu?Turejau abonementa kur salia Impuls+ yra,bet nelabai man ten,tai dabar dairausi kito 4u.gif

pripazistu tik la bamba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 11 18, 13:51)
pripazistu tik la bamba smile.gif

drinks_cheers.gif dar man patinka ir Equador, pigiau siek tiek ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lajmut @ 2009 11 12, 14:35)
Sveikos merginos, sumasciau is kazkokios paneles pirkti Tinted Tequila kremuka su maximaliu kiekiu bronzatu, neisivaizduoju kiek yra tas maximalus kiekis  unsure.gif  Oda mano nera labai sviesi, deginuos retkarciais soliariume, bet neramina tas didelis kiekis bronzatu - ar issitepus juo po soliariumo neliksiu kaip zebriukas? doh.gif  smile.gif

zinot,taip nematant sudeties sunku pasakyti,bet ,jei ten tikrai max bronzantu,tai reikia gerai ir lygiai issitepti,ant nupilinguoto kuno,tuos su max bronzantu geriausia naudoti pries kokias nors sventes,kai velkiesi ka nors atviro,nes jie greit nusiplauna
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 11 17, 16:00)
o kiek laiko naudojat beta karotina ir kas kiek laiko einant i soliariuma g.gif

kaip sugalvoju, anksciau karotino pagerdavau nuo kokio geguzes vidurio iki liepos vidurio, bet i soliariumus vasara neidavau. o soliariumui dazniausiai lapkriti-sausi paskirdavau, tai ir karotina gerdavau apie du men. Siaip skaitosi, ji reikia gert pradet menesi pries numatoma buvima sauleje, na arba musu atveju - soliariume. sugeri 30 kapsuliu ir pradek degintis tada,manau bus efektyviausia.mano galva, 2men. karotino, menuo ar du soliariumo
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 18, 16:11)
drinks_cheers.gif  dar man patinka ir Equador, pigiau siek tiek ten  ax.gif

as mandarino Equadoru labai nusivyliau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 11 19, 13:23)

kas buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 11 19, 15:23)

as i ta kur senamiesty yra, eidavau, tai man patiko good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 19 lapkričio 2009 - 16:59
as tai laukiu gruodzio menesio pradzios ir šausiu į Kauno akropolio Solisun biggrin.gif prieš kalėdas ir kitas didžiasias šventes ten būna akcijos thumbup.gif nezinau kaip bus šiemet, bet praitais metas jei perki abonementą ir dovanų gauni kremuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacoladine @ 2009 11 27, 10:23)
as tai laukiu gruodzio menesio pradzios ir šausiu į Kauno akropolio Solisun  biggrin.gif  prieš kalėdas ir kitas didžiasias šventes ten būna akcijos  thumbup.gif  nezinau kaip bus šiemet, bet praitais metas jei perki abonementą ir dovanų gauni kremuka  ax.gif

tokios ar panasios akcijos pries sventes tikriausiai visuose soliariumuose buna, man irgi tas patinka wub.gif
Atsakyti
jei kam aktualu bet sacharoj dabar priklausomai nuo laiko, bet buna -30proc deginimuisi smile.gif
tikrai apsimoka, o sis solikas bent man geriausias... na aisku as buvau tik la bamba, solisan ir sachara tai jis ir geriausias is siu triju biggrin.gif
Atsakyti
Turiu tokį gerą dalyką, kad dabar galiu laisvai gyvent be jokių soliariumų.. wub.gif
Galit mano blog'e (paraše) paskaityti, kam įdomu;)
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 11 19, 14:23)

Kodel unsure.gif ? As ten nueinu, man patinka
Atsakyti