Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

pries savaite ir man teko buti Klaipedos SPA centre bei pasimegauti ta pirtele...
siaip turejau alternatyva pasirinkti tarp triju pirciu
-turkiska
-suomiska
-infraraudonuju spinduliu
tai kaip nuejau i ta infra taip ir neisejau... thumbup.gif man labai patiko... taip gaivu ir nera super karsta, kad net dusti pradedi wink.gif man labai patiko wink.gif
Atsakyti
kadangi lankau sporto kluba, tai irgi turiu galimybe rinktis pirteles arba suomiska, infraraudonuju,arba garine...
Tik nesijuokit, bet garinej pirty, man net akys uzrasoja laugh.gif
Todel renkuosi infraraudonuju! +suomiskoj man lb lb lb karsta, nors cia ir yr avisa paslaptis,kad isprakaituotum, bet kai dusti ciut ne... tai jau negerai! ohmy.gif
Atsakyti
skaiciau kad sioje saunoje per vienas seansa galima netekti iki 1500 kcal.ar tai tiesa.ar tos kurios ten daznai lankosi numeta svorio?ar po saunos neuzina valgymo priepuolis? thumbup.gif
Atsakyti
Mane drauge taip pat tempiasi, keliausiu sia savaite pabandyti. Taciau kas buve tai tik gerus atsiliepimus girdziu. O kaina (bent jau Alytuje) vienam zmogui 12, dviem 18 lt. uz laika- iki 1 val.
Atsakyti
oi geras dalykas ta sauna, ir riebaliukams ir lasinukams gun_bandana.gif frusty.gif
Atsakyti
Kaune infraraudonuju spinduliu sauna yra Neo Kauno pastate, kur soliariumas, tik kainu dar nesusizinojau
Atsakyti
Kowianskos! smile.gif Ka tik skambijau i NEO boulingo kluba, kur soliariumai yra, taigi rezuktatai:)
1 zmogus - 20 lituokliu, 30 minuciu, 2 zmones - 25 lituokliai, 3 - 30 lituokliu, registruotis tipo reikia is anksto, kad ikaitintu pirti.
Ai, telefonas tik mobilus 8-676-09020
Bliamba, kazi ar 5 kg per kelis seansus atsikratyciau? O tai i pernykscius pavasarinius rubus netelpu sad.gif
Stresas, vyras dar pjauna, kad as stora sad.gif
Eisiu skandintis saukste ........smile.gif
Atsakyti
Girdejau, kad Klaipedoje yra kazkokiam Spa centre... Bet neisivaizduoju nei kas tai, nei kur randaisi... Gal dar kazkur yra? mirksiukas.gif
Atsakyti
Maximoj atrodo dar yra pries naujus etus tikrai buvo, turetu but ir dabar ax.gif
Atsakyti
Sveikos, va noriu ir as pasidziaugti ta infraraudonuju spinduliu sauna biggrin.gif , tikrai labai geras dalykas. po jos jautiesi tokia svari ir lengva smile.gif thumbup.gif thumbup.gif , as tai buvau Siauliuose, ten buvo dviviete ta sauna, pats tas:)
Atsakyti
Sveikos,
gal kam teko lankytis infraraudonųjų spindulių saunoje Žirmūnų g.2 esančiame MegaSun soliariume?? ax.gif vakar pamačiau,kad ten ir toks dalykas egzistuoja g.gif norėčiau išbandyti ... tik aišku būtų įdomu sužinoti ir ten jau apsilankiusių nuomonę .
Atsakyti
Na, susidomėjau aš ta infraredine sauna....
žinau, kad ji yra :
Impulse,
Sigmoje,
Vivagyme

g.gif gal kur nors dar? šiaip tai renkuos kur sportuot, ir noriu, kad šita sauna būtų....
Ar turit kas nors ką nors patart?
Atsakyti