Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

QUOTE(cilija @ 2005 04 14, 20:12)
Sveikos, va noriu ir as pasidziaugti ta infraraudonuju spinduliu sauna  biggrin.gif , tikrai labai geras dalykas. po jos jautiesi tokia svari ir lengva smile.gif thumbup.gif  thumbup.gif , as tai buvau Siauliuose, ten buvo dviviete ta sauna, pats tas:)

Cilija, man kaip tai zirafai - kol per ilga kakla daejo... smile.gif Gal gali pasakyuti, kur Siauliuose yra tokia pirtis? Mielai mama nusivesciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2005 10 05, 10:18)
Cilija, man kaip tai zirafai - kol per ilga kakla daejo... smile.gif Gal gali pasakyuti, kur Siauliuose yra tokia pirtis? Mielai mama nusivesciau  ax.gif

"Lieporės" grožio salone yra, Krymo g-vėje(pietiniame) 4u.gif Mes su mama pernai kursą "atvaikščiojom", šiemet vėl varysim - labai nuotaika pagerėja ir šiaip, faina mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai labai aciu!!! thumbup.gif
Atsakyti
Vakar su mamike atidarėm "infrasaunos sezoną" thumbup.gif Oj, kaip gerai pasikaitinom, atsipalaidavom - gera pradžia sunkiai savaitei wub.gif
Atsakyti
Girdejau, kad si sauna labai stebuklingai veikia, ir svoris krenta ir slakai salinasi ir dar daugybe visokiu pliusu, o kokie minusai?
Atsakyti
jau metus einu i infrapirti fitlife sporto klube. na kad svoris kristu vien nuo jos- nepastebejau:) bet kad ziema jokiais persalimais pirmasyk nesirgau, ir oda paskaistejo zymiai- tai tikra tiesa. man ji patinka tuom, kad optimali temperatura kaitinimuisi yra 50-55 C. instrukcijoje rasoma kad kaitinimosi temp. gali buti nuo 40 iki 60 C- kaip kam patinka. bet kas tikrai suerzina, kad nusistatai sau tinkama temp- o ir siaip ji aukso viduriukas 50, ir ivaro i rubine kokia baba dyzel, ir snai snai nusistato 70 C temp, ir iejusi pradeda dejuoti kad salta jai viduje:) kazkaip neismoko dar kai kurios moterys atskirti kad sauna ir infrapirtis ne tas pats:) tuom jos ir skiriasi- viejoje kunas syla nuo ikaitinto oro(suomiskoje), o kitoje nuo spinduliu kuri prasiskverbia giliai i audinius(infra), o oras aplink islieka komfortiskas kvepavimui ir sirdziai. tai vat kai tokia 'shalanti' moteriske pradeda daryti sauna is infraraudonosios, mano organizamas neatlaiko dvigubo poveikio karscio is isores ir spinduliu i vidu, tenka begti lauk po 10 minuciu. kas yra dar viena moteru klaida- cia esme ne kuo greiciau isprakaituoti kaip saunoje, o isbuti reikiama kieki minuciu- kiek skaiciau apie sias pirtis- vienas seansas- 30 min. po pertraukeles- ramaus pasedejimo, arbatos puodelio-galima kartoti. prirasiau cia, bet tikrai nuo siol i saunas nebeeinu- man komfortiskiau ir sveikiau infraraudonojoj sedeti. arba turkiskoje:)
Atsakyti
O ,,Miraze,, Siauliuose yra?,ir kokios laikosi kainos suo metu?
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2005 10 25, 09:07)
Vakar su mamike atidarėm "infrasaunos sezoną" thumbup.gif  Oj, kaip gerai pasikaitinom, atsipalaidavom - gera pradžia sunkiai savaitei wub.gif

Vilione thumbup.gif Gaila kad as negaliu su mama vaiskcioti, nes gyvenu ne Siauliuose. Tai jus pradejote seanso toje "Lieporeje"? O kiek tai kainuoja? Kiek kartu per savaite einate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 30 spalio 2005 - 12:34
Infrasauna Siauliuose yra Euro gym, vasario 16-osios g.55. Vaiksciojau ten i soliariuma, dabar uzsimaniau pabandyt ta isgirtaja infrasauna. Tik kazin galima vienai eit? Nes nenoreciau toj pirty su kokiu svetimu zmogum sedet. Ir dar, ar i ja einant reikia maudymuko? smile.gif
Atsakyti
o gal kas zino kur rasti turkiska pitri panevezyje?ir kokia kaina butu? biggrin.gif
Atsakyti
buvau Bauer prezentacijoje, ten jie siulo saunariuma, su infra spinduliais, lyginant apyrashus tai viens prie vieno su infrasauna, tik jis ypac mobilus, vienvietis ir kaina 3000 su trupuciu ax.gif galima bute sekmingai naudotis, tiek seimoje, tiek vakareliu metu. gal kas bandet, girdejot, matet? Ar yra alternatyvu namuose tureti, gal kokiu atsiliepimu teko girdeti, esu uzsikepusi, todel noriu neapsishauti ax.gif
Atsakyti
Gal kas lankesi infraraudonųjų spindulių pirtyje ? Skaiciau, kad tokia pirtis gerai valo organizma, padeda liekneti. Idomu ar tikrai ?
Atsakyti