Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

QUOTE(Daive @ 2006 04 10, 14:17)
Gal kas lankesi infraraudonųjų spindulių pirtyje ? Skaiciau, kad tokia pirtis gerai valo organizma, padeda liekneti. Idomu ar tikrai ?

Na kas megsta tikra pirti tokioje tikrai nusivils (sedi kaip mikrobangu krosneleje biggrin.gif ), o del lieknejimo ir organizmo valymo nieko negaliu pasakyti blink.gif
Atsakyti
Man nelabai patiko. Kažkoks keistas jausmas. Ir nenusakomo lengvumo, kaip po kitokios pirties, nebuvo. Turbūt daugiau neičiau.
Atsakyti
as ir buvau ilindus is smalsumo. norint ka nors pajusti, reikia bent 20 min pasedeti.

bet apskritai pagalvojus: kai kurie zmones net maista bijo sildyti mikrobangeje, o cia pats lendi blink.gif
Atsakyti
Aciu uz atsiliepimus. Visu naujoviu juk neisbandysi. Pirtyse, kur dideli karsciai,
sveikata neleidzia lankytis, o cia prie nedideles temperaturos prakaituoji.
Kazin kaip veikia sveikata? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daive @ 2006 04 10, 14:17)
Gal kas lankesi infraraudonųjų spindulių pirtyje ? Skaiciau, kad tokia pirtis gerai valo organizma, padeda liekneti. Idomu ar tikrai ?

Lankiausi thumbup.gif Na, man patiko, kadangi dideliam karšty ilgai išbūti negaliu. O ten tik nuėjus didžiulio karščio nepajusi. Toj pirty reikia išsėdėt nemažiau 30 minučių, kad būtų nauda. Bet va, ilgiau pasėdėjus supranti, kad apsigavai. Man asmeniškai darosi labai labai karšta, bet kūnas kažkaip kitaip šyla, iš vidaus kaista. Tikrai panašu į mikrobangų krosnelę bigsmile.gif Na, bet tą pusvalandį ištempiu, man visai nieko. Kelis kartus teko Kauno "Hermyje" lankytis tokioj pirty. Viskas būtų gerai, bet tos sėdimos vietos tikrai nepatogios. Kitur, kur lankiausi, tai patogu. Ir viskas buvo be priekaištų.
Apie naudą daug prirašyta: gerina kraujotaką, kraujospūdį, stiprina imuninę sistemą, valo organizmą, ir kažkur skaičiau, kad per vieną seansą sunaudoji tiek kcal, kiek sunaudotum nebėgus 10 kilometrų. Tai jei periodiškai ten vaikščiotum, gal ir padėtų kažkiek. Nors visada tokius dalykus reikia derint su sveika mityba, sportu, etc.
Atsakyti
QUOTE(ievux @ 2006 04 10, 17:34)
Na kas megsta tikra pirti tokioje tikrai nusivils (sedi kaip mikrobangu krosneleje  biggrin.gif ), o del lieknejimo ir organizmo valymo nieko negaliu pasakyti  blink.gif

Is tiesu kas nemegsta karscio, tai liuks. Poveikis nuostabus. Man asmeniskai sunku issedeti 30 min. nieko neveikiant. Dabar jau ipratau zurnala pasiimti ir sulciu uzsisakyt i vidu ir kaifuoju.
Atsakyti
Man nepatiko. Jausmas panasus i karsciavima sergant gripu. Jokio lengvumo nepajutau. Daugiau neisiu.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2006 05 04, 01:26)
Man nepatiko. Jausmas panasus i karsciavima sergant gripu. Jokio lengvumo nepajutau. Daugiau neisiu.

Gal ne infrasaunoje buvai? kai asbuvau jokio karscio, tik maloni siluma. po 15 min. prakaitas upeliais bega.
Atsakyti
Gal gali,kuri tiksliai parašyt, kur tokį malonumą Klaipėdoj rast. Ir tikslu adresiuką, arba tel nr.
Atsakyti
Kiek žmoniu tiek ir nuomoniu. Vienoms labai kitoms nelabai patiko. Vienos sako kenkia , kitos kad padeda g.gif .
Bet betkuriuo atveju nueiti reikia, reikia išbandyti ir ant savo kailio.
Tai ištikruju kiek kartu ten reiketu lankytis, ar užtektu karta i savaite ar dažniau kad kaškokiu rezultatu sulaukus. Gal kas žino ir patars?
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2006 05 12, 15:08)
Kiek žmoniu tiek ir nuomoniu. Vienoms labai kitoms nelabai patiko.  Vienos sako kenkia , kitos kad padeda  g.gif  .
Bet betkuriuo atveju nueiti reikia, reikia išbandyti ir ant savo kailio.
Tai ištikruju kiek kartu ten reiketu lankytis, ar užtektu karta i savaite ar dažniau kad kaškokiu rezultatu sulaukus. Gal kas žino ir patars?

Radau lankstinuka, kur man pries pirti dave. Ten parasyta Gydymo tikslais rekomenduojami 2-3 seansai per sav.Kursas-10 proceduru.Profilaktikai 1 seansas per sav. Kursas 4-6 proceduros. Ir dar ten ligos isvardintos prie kuriu rekomenduoja. smile.gif
Atsakyti
Niekada nebuvau pirciu megeja, bet tokia pirtele - SUPER!!!! Tik butina gerti daug su savim isinesti ir kuo daugiau jo isgerti. Prakaitas zliaugia tiesiog, nors temperatura nedidele - uztat nera diskonforto mirksiukas.gif Kas nebande - rekomenduoju. Sako ypac sveika merginoms nuo celiulito, nes valo slakus - prakaitas isprakaitavus atrodo, kaip aliejum uzpiltas, tiek brudo issivalo thumbup.gif
Atsakyti