QUOTE(Daive @ 2006 04 10, 14:17)
Gal kas lankesi infraraudonųjų spindulių pirtyje ? Skaiciau, kad tokia pirtis gerai valo organizma, padeda liekneti. Idomu ar tikrai ?
Lankiausi

Na, man patiko, kadangi dideliam karšty ilgai išbūti negaliu. O ten tik nuėjus didžiulio karščio nepajusi. Toj pirty reikia išsėdėt nemažiau 30 minučių, kad būtų nauda. Bet va, ilgiau pasėdėjus supranti, kad apsigavai. Man asmeniškai darosi labai labai karšta, bet kūnas kažkaip kitaip šyla, iš vidaus kaista. Tikrai panašu į mikrobangų krosnelę

Na, bet tą pusvalandį ištempiu, man visai nieko. Kelis kartus teko Kauno "Hermyje" lankytis tokioj pirty. Viskas būtų gerai, bet tos sėdimos vietos tikrai nepatogios. Kitur, kur lankiausi, tai patogu. Ir viskas buvo be priekaištų.
Apie naudą daug prirašyta: gerina kraujotaką, kraujospūdį, stiprina imuninę sistemą, valo organizmą, ir kažkur skaičiau, kad per vieną seansą sunaudoji tiek kcal, kiek sunaudotum nebėgus 10 kilometrų. Tai jei periodiškai ten vaikščiotum, gal ir padėtų kažkiek. Nors visada tokius dalykus reikia derint su sveika mityba, sportu, etc.