Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

biggrin.gif taip karsta, kad net i sauna nereikia list ir taip prakaituoju blink.gif
Atsakyti
na pasigirsiu vakar buvau ilindus du kartus, nors buvau sveciuose ir teko valgyt ta ko neleidziu sau, bet uzlipus ant svartykliu, pamaciau kad netekau 300gr blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lukrecij@, kaip suprantu turi Bauer firmos sauna?
pries pora dienu netycia patekom i bauer firmos pristatyma, tai susuko galva ir uzsisakem, mama buvo ilindus pabandyt, jai labai patiko, nekantrauju kada atves, noriu savo kailiu ismegint, kas per stebuklas, alia pinigu tai gaila blush2.gif jei kas turint dar, butinai pasidalinkit ispudziais, baisiai idomu, kokie privalumai, o trukumai?
Atsakyti
4u.gif

Trukumu jokiu, o tik vieni privalumai: stresa nuima, sanarius gydo, reumata gydo, skausma salina, taip pat nuovargi, kraujospudi reguliuoja, padeda zarnyno, skrandzio veiklai, o svarbiausia kg krenta, as kai isisgijau ja tai dabar net pradejau valgyt tai ko anksciau sau neleidau, o kg krenta bigsmile.gif

vienu zodziu puikus daiktas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lukrecij@, a nebusi kokia bauerio atstove? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2007 08 29, 01:54)
Lukrecij@, a nebusi kokia bauerio atstove?  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif to man dar betruktu doh.gif

pries isigyjant, pas drauge ejau ne karta ir stebejau savo ir jos reakcija i si malonuma, po to nete issitraukem info, kad padeda visiems sitiems dalykams tai tikrai, o dar galiu pasakyt paslapti, man kai krenta svoris, traukiasi oda, darosi celiulitas, mes dar turim ir tradicine pirti, man tuo klausimu padedavo, bet cia nepalygint su paprasta, kaip sias problemas sprendzia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukrecij@: 29 rugpjūčio 2007 - 14:08
sveikos merginos,
apie infraraudonuju sauna as irgi galiu pasakyti, kad tai super daigtas thumbup.gif thumbup.gif as i weyergans salona su savo draugu vaikstau i pirti ir esu labai patenkinta biggrin.gif ir celiulutas turiu pasakyt taip pat mazeja. be to man paprastoj pirty yra per karsta as ten dustu ir negaliu kvepuot, o vat sis puikus isradimas tikras issigelbejimas smile.gif prakaituoji bet neperkaisti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(melionine.asara @ 2007 08 30, 09:38)
sveikos merginos,
apie infraraudonuju sauna as irgi galiu pasakyti, kad tai super daigtas  thumbup.gif  thumbup.gif  as i weyergans salona su savo draugu vaikstau i pirti ir esu labai patenkinta  biggrin.gif  ir celiulutas turiu pasakyt taip pat mazeja. be to man paprastoj pirty yra per karsta as ten dustu ir negaliu kvepuot, o vat sis puikus isradimas tikras issigelbejimas smile.gif prakaituoji bet neperkaisti  cool.gif

BUTENT thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na isbandziau ir as ta pirtele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2007 09 05, 17:28)
Na isbandziau ir as ta pirtele  thumbup.gif

NA DALINKIS ISPUDZIAIS KAIP JI TAU?

Tuoj kluna steigsim blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukrecij@: 05 rugsėjo 2007 - 16:40
Pirma karta, tai buvau pusvalandi, tai nelabai spejau ir isprakaituoti, tai nelabai ir patiko schmoll.gif bet nuejusi antra karta, tai buvau 45 min. tai tiek isprakaitavau, prakaitas upeliais bego thumbup.gif kad taip mano riebaliukai tirptu ax.gif isejusi is pirteles jauciausi tokia isivaliusi, lengva, pailsejusi smile.gif rytoj eisiu 3 karta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 05 rugsėjo 2007 - 20:28
QUOTE(laurada @ 2007 09 05, 22:26)
Pirma karta, tai buvau pusvalandi, tai nelabai spejau ir isprakaituoti, tai nelabai ir patiko  schmoll.gif bet nuejusi antra karta, tai buvau 45 min. tai tiek isprakaitavau, prakaitas upeliais bego  thumbup.gif kad taip mano riebaliukai tirptu  ax.gif  isejusi is pirteles jauciausi tokia isivaliusi, lengva, pailsejusi smile.gif rytoj eisiu 3 karta  thumbup.gif

O riebaliukai tirpsta, savaime, nuo jos tai superinis reikialas thumbup.gif
man net veiddo oda lygina
Atsakyti