Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

na stebuklingai nekrenta, reikia prisiziuret, bet procesui padeda, o su ta kelione tai mane juokas ima, kokiai agenturai pinigus varo, na bet komercija ir lieka komercija blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kad ten lyg pati bauer firma viska organizuoja g.gif o svoris manau krinta toms kurios jo turi per daug, jei neturi antsvorio tai niekas ir nenukris
Atsakyti
na nemanau kad viska organizuoja Bauer, o svoris krenta manau individualiai, man jis krenta, o drauge sveria 110kg, bet valgo pilna burna, tai kaip jis kris, jei kaip parselis prausiama bliuda ant karto isvaro doh.gif
Atsakyti
4u.gif
siandien ypatingai daug prakaitavau, na panos ko neparasot, ar jau kai isigijot pirteles tai kaifuojat, ka?
Atsakyti
4u.gif
matau sis geras daiktas nieko nedomina, o as galiu pasakyt tiek, kad, kai man po kg metimo sukrito veidas pradejau kaitint ir veida, tai nuo tada pradejo lyget rauksles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2007 09 16, 17:56)
sveikutes! as irgi turiu ta pirtele!  thumbup.gif  tik dar mazai pasinaudojau, tai apie svorio kritima nieko negaliu pasakyti. bet, kai per pristatyma pabandziau, tai isejus is jos atrode, kad kazkokia kupra buciau nusimetus, nekalbant, kad oda atrode, kaip silkine! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  taigi susigundziau ir nusipirkau. gavau as ir tas tapkes ,ranksluoscius dovanu, ir ta kelione! aisku, moketi reikia nemazai, bet man tai cia, kaip spyris i uzpakali, nes siaip tai turbut gyvenime i ta turkija nebuciau nuvaziavus! g.gif  o be to vyksta nemazas pazistamu ratas, nes kas pirko ar pas ka pristatinejo, tiems ir keliones siule! o kad nuo virusines slogos ir gerkles padeda, tai jau isitikinau, nes sunus suvirusavo ir po pirmo pasedejimo pirty jam pasidare geriau. ir nosis atsikiso, ir galvos bei gerkles skausmas atlego! taigi , jei dar ir kg krenta, tai isvis liux thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Norejau pqklausti, o kazint ar ne tas pats efektas yra ir tos pirteles is top shop? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 09 06, 11:08)
O riebaliukai tirpsta, savaime, nuo jos tai superinis reikialas thumbup.gif
man net veiddo oda lygina

O kaip dazanai ja galima naudotis, nepadauginsit jus cia biskis, neisvarysit visu mikroelementu, neissekinsit organizmo? g.gif
Atsakyti
4u.gif

as naudojuosi kiekviena diena, is top shop tikrai ne tas pats, mikroelementai ir be pirties valgomi visokiu koncervantu tai ar su pirtim ar be jos as papildau ju atsargas kiekviena diena, dabar rinkoje geriasias bent man Vitironas ir vitaminai ir mikroelementai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 09 22, 16:07)
4u.gif

as naudojuosi kiekviena diena, is top shop tikrai ne tas pats, mikroelementai ir be pirties valgomi visokiu koncervantu tai ar su pirtim ar be jos as papildau ju atsargas kiekviena diena, dabar rinkoje geriasias bent man Vitironas ir vitaminai ir mikroelementai thumbup.gif

Tai taip valgomi bet jei taip daznai naudojiesi pirtimi tai mikroelemetu daugiau turi suvartoti nei paprastai. O kiek jau kaiko kiekviena diena naudojiesi?
Atsakyti
biggrin.gif
trecias menuo thumbup.gif
Atsakyti
man atrodo reiktu daryt pertraukas. beje turetu but isleista knygute apie ta saunariuma, bauer firmoj, reiktu nueit nusipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 09 22, 21:23)
biggrin.gif
trecias menuo thumbup.gif

kiekviena diena tris menesius eini i ta pirtele? g.gif
Papildyta:
As tai galvoju kad tikrai nera gerai kiekviena diena eiti lotuliukas.gif
Atsakyti
kas per daug, tas nesveika! skaiciau, kad gydymo tikslais 2,3 seansai savaiteje. kursas 10 proceduru. profilaktiskai 1 seansas savaiteje. kursas 4,6 proceduros. o as naudojuosi pagal nora ir reikala. jei salta ar kur skauda, tada dazniau, jei profilaktiskai, tada reciau.3men be pertraukos manau yra per daug, nes prakaituojant pasisalina ir daug organizmui reikalingu medziagu, ne vien tik slakai.man atrodo megautis reikia saikingai.
Atsakyti