nu reiks pabandyt,bet kad man kancia taip ilgai sedet ir nieko neveikt...
as varau i impulsa ir sedziu toj pirty 25-30 min o kad nuobodu nebutu,pasiemu daug daug vandens ir geriu
ir dar koki zurnala ar knyga

QUOTE(eglincia @ 2007 01 12, 21:20)
as varau i impulsa ir sedziu toj pirty 25-30 min o kad nuobodu nebutu,pasiemu daug daug vandens ir geriu
ir dar koki zurnala ar knyga 

Na tai kaip ar kaškuo padėjo ši pirtis ?
Vakar ir aš buvau nuėjus pabandyti , tai žinot

Tik nežinau kaip yra ištikruju ar čia tikrai veiksminga ar daugiau žalinga. Nes nuomonių visokiu prisiklausiau .
QUOTE(iingri @ 2007 03 08, 16:58)
Na tai kaip ar kaškuo padėjo ši pirtis ?
. Bet aš sedejau 45min. laikas labai greitai praėjo.
Tik nežinau kaip yra ištikruju ar čia tikrai veiksminga ar daugiau žalinga. Nes nuomonių visokiu prisiklausiau .

45 minutės perilgai, pilnai užtenka 30 min.

QUOTE(kristelev @ 2007 03 11, 21:58)
Tai čia taip jau yra. Sumoki 15 lt ir šildais 45 min.
QUOTE(NERA @ 2004 10 22, 09:41)
Ir dar tos spalvos -kiekvienos jų poveikis skirtingas.Todėl jeigu nori išeiti aktyvi ir energinga daugiau pabūk raudonoj, atsipalaidavus, nuraminus nervus-geltonoj ir t.t.
na, as jokio spalvu poveikio nepajutau, jos net nervit pradejo....
ir siaip , busiu nepopuliari siame skyrelyje, man InfraUV pirtis nepatiko, cia mano asmenine nuomone .
Pasiskaičiau internete apie infraraudonųjų spindulių sauną, ir labai susidomėjau kas tai per daiktas
. Rašo, kad tai labai tinka žmonėms, metantiems svorį, bei tiems kurie nepakelia karščio pvz. turkiškoje pirtyje. Na sakyčiau man svorio tikrai reiktų numesti
. Na o paprastose, o ypač turkiškoje pirtyje as išbūnu daugiausia 1-2 min ir sprunku iš ten, nes man trūksta oro, bei būna per karšta. Na o šitoje spindulių saunoje atseit oras nebūna karštas, tas karštis skverbiasi tiesiai į kūną. Ar tai tiesa?Labai norėčiau išbandyti, bet ar verta? Kas bandėte, tai pasidalinkite įspūdžiais

Infroraudonųjų spindulių saunoj buvau Druskininkuose pirčių komplekse. Taip ištikrųjų ten nėra karšta. Bet abejoju ar sėdint saunoje krenta svoris, nes su prakaitu pasišalina vanduo iš organizmo, kuris vėl atsistato kai atsigeri.
QUOTE(devintas dangus @ 2007 05 26, 09:08)
Pasiskaičiau internete apie infraraudonųjų spindulių sauną, ir labai susidomėjau kas tai per daiktas
. Rašo, kad tai labai tinka žmonėms, metantiems svorį, bei tiems kurie nepakelia karščio pvz. turkiškoje pirtyje. Na sakyčiau man svorio tikrai reiktų numesti
. Na o paprastose, o ypač turkiškoje pirtyje as išbūnu daugiausia 1-2 min ir sprunku iš ten, nes man trūksta oro, bei būna per karšta. Na o šitoje spindulių saunoje atseit oras nebūna karštas, tas karštis skverbiasi tiesiai į kūną. Ar tai tiesa?Labai norėčiau išbandyti, bet ar verta? Kas bandėte, tai pasidalinkite įspūdžiais 

Esu bandzius tas infra saunas net keliose vietose ir man jos labai patinka, mat gerai isvalo oda nuo visokiu nesvarumu

labas perskaiciau jusu rasyta teksta is tikruju del svorio vien pirtys nepades bet kai su kompleksu kaip prie aparatu tai tikrai padeda.istikruju isvalo gerai oda
jeskojau sau irgi kazko tai ir radau reklama apie medicinine kapsule,ten nupesta kad galva neieina o kas man ir svarbiausi buvo paskambinau uzsirasiau ir praejau kursa 10 kartu 1 1proc-30min su vichi dusu. buvau labaaaaiiiiii patenkinta
siulai pabandyti.....
radau per adresa www.gmcentras.lt

jeskojau sau irgi kazko tai ir radau reklama apie medicinine kapsule,ten nupesta kad galva neieina o kas man ir svarbiausi buvo paskambinau uzsirasiau ir praejau kursa 10 kartu 1 1proc-30min su vichi dusu. buvau labaaaaiiiiii patenkinta

radau per adresa www.gmcentras.lt

nors matau kad tema nenauja ir uzmesta i gala, taciau perskaiciau visa, noriu pasakyti, kad kurios raso kad patiko ir patenkintos yra teisios, taip pat tom kurioms nepatiko taip pat teisios

Kodel? todel kad prie sios kabinos reikia priprast, taip pat ne kiekvienas toleruoja iskart ir garine pirti, prie to taip pat reikia priprast
as prie 3 metus girdejau apie jas, bet neisivaizdavau kas per daiktas, kol mano drauge siemet budama Palangoj, neuzsisake, turiu prisipazinti, kad turiu ir normalia garine pirti, joje taip pat nuostabu, bet sitos nepalyginsi, pas drauge ejau i ja diena is dienos 2 savaites, tikrinau koks poveikis,

bet sakiau jei kas nores galesiu priimt
imetu as jos foto paziurekit kas per daiktas

kazkodel neleidzia imest jei kas nores paziuret imesiu i maila