Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

nu reiks pabandyt,bet kad man kancia taip ilgai sedet ir nieko neveikt...
Atsakyti
as varau i impulsa ir sedziu toj pirty 25-30 min o kad nuobodu nebutu,pasiemu daug daug vandens ir geriu biggrin.gif ir dar koki zurnala ar knyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 01 12, 21:20)
as varau i impulsa ir sedziu toj pirty 25-30 min o kad nuobodu nebutu,pasiemu daug daug vandens ir geriu biggrin.gif ir dar koki zurnala ar knyga  smile.gif

Na tai kaip ar kaškuo padėjo ši pirtis ?

Vakar ir aš buvau nuėjus pabandyti , tai žinot thumbup.gif . Bet aš sedejau 45min. laikas labai greitai praėjo.
Tik nežinau kaip yra ištikruju ar čia tikrai veiksminga ar daugiau žalinga. Nes nuomonių visokiu prisiklausiau .
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2007 03 08, 16:58)
Na tai kaip ar kaškuo padėjo ši pirtis ?

Vakar ir aš buvau nuėjus pabandyti , tai žinot  thumbup.gif . Bet aš sedejau 45min. laikas labai greitai praėjo.
Tik nežinau kaip yra ištikruju ar čia tikrai veiksminga ar daugiau žalinga. Nes nuomonių visokiu prisiklausiau .

45 minutės perilgai, pilnai užtenka 30 min. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 11, 21:58)
45 minutės perilgai, pilnai užtenka 30 min. mirksiukas.gif

Tai čia taip jau yra. Sumoki 15 lt ir šildais 45 min.

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2004 10 22, 09:41)
Ir dar tos spalvos -kiekvienos jų poveikis skirtingas.Todėl jeigu nori išeiti aktyvi ir energinga daugiau pabūk raudonoj, atsipalaidavus, nuraminus nervus-geltonoj ir t.t.

na, as jokio spalvu poveikio nepajutau, jos net nervit pradejo....
ir siaip , busiu nepopuliari siame skyrelyje, man InfraUV pirtis nepatiko, cia mano asmenine nuomone .
Atsakyti
Pasiskaičiau internete apie infraraudonųjų spindulių sauną, ir labai susidomėjau kas tai per daiktas g.gif . Rašo, kad tai labai tinka žmonėms, metantiems svorį, bei tiems kurie nepakelia karščio pvz. turkiškoje pirtyje. Na sakyčiau man svorio tikrai reiktų numesti ax.gif . Na o paprastose, o ypač turkiškoje pirtyje as išbūnu daugiausia 1-2 min ir sprunku iš ten, nes man trūksta oro, bei būna per karšta. Na o šitoje spindulių saunoje atseit oras nebūna karštas, tas karštis skverbiasi tiesiai į kūną. Ar tai tiesa?Labai norėčiau išbandyti, bet ar verta? Kas bandėte, tai pasidalinkite įspūdžiais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Infroraudonųjų spindulių saunoj buvau Druskininkuose pirčių komplekse. Taip ištikrųjų ten nėra karšta. Bet abejoju ar sėdint saunoje krenta svoris, nes su prakaitu pasišalina vanduo iš organizmo, kuris vėl atsistato kai atsigeri.
Atsakyti
Buvo tokia tema jau anksčiau sukurta, reikėjo pasinaudoti paieška
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2007 05 26, 09:08)
Pasiskaičiau internete apie infraraudonųjų spindulių sauną, ir labai susidomėjau kas tai per daiktas  g.gif . Rašo, kad tai labai tinka žmonėms, metantiems svorį, bei tiems kurie nepakelia karščio pvz. turkiškoje pirtyje. Na sakyčiau man svorio tikrai reiktų numesti ax.gif . Na o paprastose, o ypač turkiškoje pirtyje as išbūnu daugiausia 1-2 min ir sprunku iš ten, nes man trūksta oro, bei būna per karšta. Na o šitoje spindulių saunoje atseit oras nebūna karštas, tas karštis skverbiasi tiesiai į kūną. Ar tai tiesa?Labai norėčiau išbandyti, bet ar verta? Kas bandėte, tai pasidalinkite įspūdžiais  drinks_cheers.gif

Esu bandzius tas infra saunas net keliose vietose ir man jos labai patinka, mat gerai isvalo oda nuo visokiu nesvarumu mirksiukas.gif Po to tokia lygute ir svelnute buna wub.gif O siaip norint kazkokiu rezultatu reikia tokioj pirty pasedet nuo 30 iki 40 minuciu mirksiukas.gif Kad padetu numest svori, tai, deja, nepradziuginsiu - jokiu stebuklingu rezultatu po vieno ar net poros kartu nebus schmoll.gif Na, nebent kiekviena diena eitum, tada gal kokie pora kg ir nukristu g.gif Bet nemanau, kad tai butu sveika blink.gif Del karscio tai ten taip savotiskai: as irgi kol dar nebuvau bandzius labai tikejaus, kad nebus karsta, mat tikrose pirtyse man tiesiog sunku kvepuot blink.gif Is tiesu, vos iejus i ta pirti, karsta nera - tvanku jau greiciau. Taciau kai atsedi nors 10 minuciu tai jau tampa pakankamai normali tikra pirtis mirksiukas.gif Tad tikrai nera taip, kad butu gaivu, taciau visas kunas kaistu rolleyes.gif Jei nori kazko tokio, isbandyk TIKRASIAS turkiskas pirtis - Druskininku vandens parke Hamman vadinas lyg mirksiukas.gif Ten atsiguli ant tokiu pakaitintu marmuro ploksciu ir guli kuri laika.. oras gaivus, patalpa nekarsta, taciau su laiku imi kaisti vien del to gulejimo ant silto pagrindo mirksiukas.gif
Atsakyti
labas perskaiciau jusu rasyta teksta is tikruju del svorio vien pirtys nepades bet kai su kompleksu kaip prie aparatu tai tikrai padeda.istikruju isvalo gerai oda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jeskojau sau irgi kazko tai ir radau reklama apie medicinine kapsule,ten nupesta kad galva neieina o kas man ir svarbiausi buvo paskambinau uzsirasiau ir praejau kursa 10 kartu 1 1proc-30min su vichi dusu. buvau labaaaaiiiiii patenkinta rolleyes.gif siulai pabandyti.....
radau per adresa www.gmcentras.lt
Atsakyti
4u.gif Sveikos,
nors matau kad tema nenauja ir uzmesta i gala, taciau perskaiciau visa, noriu pasakyti, kad kurios raso kad patiko ir patenkintos yra teisios, taip pat tom kurioms nepatiko taip pat teisios g.gif

Kodel? todel kad prie sios kabinos reikia priprast, taip pat ne kiekvienas toleruoja iskart ir garine pirti, prie to taip pat reikia priprast

as prie 3 metus girdejau apie jas, bet neisivaizdavau kas per daiktas, kol mano drauge siemet budama Palangoj, neuzsisake, turiu prisipazinti, kad turiu ir normalia garine pirti, joje taip pat nuostabu, bet sitos nepalyginsi, pas drauge ejau i ja diena is dienos 2 savaites, tikrinau koks poveikis, thumbup.gif , daug geriau nei paprasta pirtis, kadangi meciau svori tai su paprasta pirtim reikejo daug kosmetiniu priemoniu kad oda trauktusi tolygiai, cia nereikia nieko, jei nori, tai losiona po jos, as taip pat isigijau ja , ji kompantiska 90x90, pastaciau balkone, o kadangi jis istiklintas tai thumbup.gif , visi tie teigiami aprasymai tikrai ne is pirsto lauzti, sporto klubuose brangus seansai o kai pirkau siule zmones kurie negali ipirkt, bet nori naudotis paprastai sake vienas seansas neziurint kiek min 15lt, manau tai pigiau nei sporto klubuose, bet dar pati neatsidziaugiu biggrin.gif oda po to net girgzda nuo svaros, idomu tai kad gali nelist po dusu uztenka suriame vandenyje ismirkius ranksluosti itrint gerai kuna ir palikt, tik vakare list praustis, isbandziau viska su ja, kaifas neispasakytas, o pagirias kaip nuima thumbup.gif

bet sakiau jei kas nores galesiu priimt

imetu as jos foto paziurekit kas per daiktas smile.gif

kazkodel neleidzia imest jei kas nores paziuret imesiu i maila
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukrecij@: 20 rugpjūčio 2007 - 10:21