Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

Jei nedraudzia gydytojas galima, be to sperma minkstina kakleli, tad jei paskutinemis dienomis megausimes TUO gal bus lengviau ir gimdyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesioglaura @ 2009 09 05, 14:17)
norejau pasiteirauti jau gimdziusiu moteru ar nekenkia vaikuciui sexas  paskutinemis nestumo dienomis.?girdejau kad jei vaikutis veluoja tai galima ji taip paspartinti..po apziuros  gine pasake kad  vaikucio galvele jau visai zemai kad ji pati ja paciuopia jau blink.gif tai galvojau sekso metu netraumuosiu  as  savo vaiko jei jau vaikutis jau taip zemai? blink.gif  kokiu dar  budu yra pasapartint  gimdymo pradzia?

jeigu pas tave viskas gerai su nėštumu, tai seksas skatina gimdymą išbandžiau, galiu drasiai sakyti jeigu gydytojai jau sako, kad reikai skatinti gimdu\ymą tai butinai reikia su vyru gerai naktį praleisti ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
na nežinau ar tikrai mylėjimasis skatina gimdymą, nes mes su vyru mylėdavomės kiekvieną dieną, o dukrytę pernešiojau visą savaitėlę, o ir gimdyt teko su skatinamaisiais, nes nenorėjo ji iš mano pilvelio išsikraustyti wub.gif bet čia tikriausiai visoms skirtingai blink.gif
Atsakyti
Na net nezinau ar padeda, bet jei gydytoja leidzai tai kodel gi ne. Mes tai su vyru neribojom tuo klausymu, nestumas lengvas, gydytoja leido... Pagimdziau 38 savaiciu, bet pries tai nakti mylejomes.
Atsakyti
O man apskritai buvo noras tam reikalui isgaraves. blush2.gif Todel veluojanti gimdyma skatinau laipiodama Liskiavos piliakalniu, guledama karstoje vonioje bigsmile.gif Kita diena be jokiu skatinamuju pagimdziau dukriuka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miix: 20 lapkričio 2009 - 17:22
Siaip girdejau,kad sperma minkstina kakleli ir siaip visos mergos pasiruosusios pries gimdyma daugiau uzsiimti sexu biggrin.gif Bet ar padeda nezinau,zinau kelis prietarus,kad ananasas skatina gimdyma,bet ne velnio nepadejo mano sesei schmoll.gif kad kuo daugiau plausit grindys irgi,bet nebandziau smile.gif
Siaip nezinant tavo situacijos negaliu nieko pasakyti,bet pas mane jau 37sav. pries sav. buvau pas gyd. pasake,kad kaklelis atidarytas jau kaip 3 pirstai,tai daugiau negu 3cm...ir ji pilnai apciuopia galvyte,bet patare sexu paskutines dvi sav. nesimyleti,tai ir klausau patarimu nes turesiu planini CP.
Atsakyti
QUOTE(tiesioglaura @ 2009 09 05, 14:17)
norejau pasiteirauti jau gimdziusiu moteru ar nekenkia vaikuciui sexas  paskutinemis nestumo dienomis.?girdejau kad jei vaikutis veluoja tai galima ji taip paspartinti..po apziuros  gine pasake kad  vaikucio galvele jau visai zemai kad ji pati ja paciuopia jau blink.gif tai galvojau sekso metu netraumuosiu  as  savo vaiko jei jau vaikutis jau taip zemai? blink.gif  kokiu dar  budu yra pasapartint  gimdymo pradzia?

vaikutis plaukioja sau vandenyse ir nieko nejaučia, čia gi gamta apie viską pagalvojo, taigi negalvok greičiau gims
Atsakyti
Dėl galėjimo tai tikrai galima, bet pvz pas mane noro buvo nulis ax.gif
Atsakyti
pas mane ir noro visai nebuvo tam reikalui, paskutini menesius net du, nzn kodel, bet apart mylejimosi, kad pagreitintum gimdyma, manau yra keli budai, tik neiaisku ar jie istikruju veikia smile.gif as pvz, apsipyliau karstu vandeniu pilva, kad vandenys nubegtu ir nieko, pernesiojau 12dienu savo maze, net gine apsuko vandenu pusle, ir tai nepadejo, cia kievienai skirtibgai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2009 11 20, 19:32)
Siaip girdejau,kad sperma minkstina kakleli ir siaip visos mergos pasiruosusios pries gimdyma daugiau uzsiimti sexu biggrin.gif Bet ar padeda nezinau,zinau kelis prietarus,kad ananasas skatina gimdyma,bet ne velnio nepadejo mano sesei schmoll.gif kad kuo daugiau plausit grindys irgi,bet nebandziau smile.gif
Siaip nezinant tavo situacijos negaliu nieko pasakyti,bet pas mane jau 37sav. pries sav. buvau pas gyd. pasake,kad kaklelis atidarytas jau kaip 3 pirstai,tai daugiau negu 3cm...ir ji pilnai apciuopia galvyte,bet patare sexu paskutines dvi sav. nesimyleti,tai ir klausau patarimu nes turesiu planini CP.

Cia turbut visom skirtingai, nes as ir grindis plaut bandziau ir laiptais vaiksciojau ir i vonia lindau ir seksu uzsiiminejom.... ir nieko blush2.gif pernesiojau 12 dienu, paskui skatino, o galiausiai CP dare nes maziuke pati nenorejo atiet schmoll.gif
Atsakyti
daug kur teko skaityt kad seksas pries gimdyma gerai,bet kaip bus man tai nzn,kuo toliau tuo labiau pradedu bijot. blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
cia kiekvienas atvejis skirtingas, vyru sperma skirtinga. biggrin.gif mum tai padejo. gimdyti turejau liepos 22 i ligonine isvaziavau 21d. pries 9 daktare sake ka tikrai negimdysiu ir vyra isiunte namo uz valandos ir saremiai prasidejo po po vidurnakcio 55min jau turejau dukryte. si karta nezinau kaip bus, visai nesinori uzsiimti sexu. tai net nzn. smile.gif
Atsakyti