Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

Mes mylejomes visa nestuma, tik paskutini menesi ne . Kazkur buvau skaiciusi, kad nerekomenduoja, kad neisinestu infekcija.. nestuke.gif
Bet kai suejo gimdymo terminas ir nejauciau jokiu pozymiu tai su vyru nusprendem pabadyti si metoda blush2.gif
Ir jis man suveike, sekancia diena pagimziau 4u.gif
Atsakyti
Na mano daktare iki triju menesiu sake geriau nesimyleti, tuo laikotarpiu kai vaikeliui yra ipatingesni ir zalingesni visi isoriniai poveikiai, kad apsisaugoti nuo persileidimu, nors mano nestumui tas negrese ir esu sveikut sveikuteli,kad del ko nors negaleciau to daryti tai nebuvo. Taciau pasake, jog norime to tuomet galima tik ne intensyviai ir labai atsargiai. Sake leisti viska daryti vyrui, o man nesistengti, nepersistengti ir nepersitemti. smile.gif Tai mes su vyru mylimes taciau taip kaip patare daktare,leidziu viska daryti vyrui smile.gif
Atsakyti
a man db eina 8 savaite. pries pora savaiciu buvau pas gine ir klausiau ar galima atsake "prasom, i sveikata smile.gif " tai db ir mylimes i sveikata biggrin.gif
Atsakyti
jeigu nera jokios nestumo patalogijos, tai prasom i sveikata thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik man kazkaip nebepatogu g.gif blush2.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad kiekviena ginekologe skirtingai sako. Bet mano asmenine nuomone, kad pirmuosius tris menesius reiketu prisisaugoti, kaip mano daktare ir sake. Nes per pirmuosius tris menesius is vis reikia saugotis, nes labai lengvai tas vaikelis bet kada gali pabegti. O jeigu mylintis persistengsi ar persitempsi? g.gif Na myletis galima tik labai atsargiai smile.gif
Atsakyti
man atrodo jei kam neramu, tai geriau pasiklausti gydytojos. man buvo ankstyvas persileidimas, po pirmu mmm pastojau, buvo gresiantis, gulejau ligoninej, tai daktare uzdraude kazkur iki 22 savaites, bet ir patys bijojom. po to jau leido ir kol kas dar sake galima jei pati jauciuosi gerai, tik ne per daznai. blush2.gif vizitas kovo pabaigoj, paziuresiu ka tada sakys. kazkur skaiciau, kad nuo 34 savaites reiketu susilaikyti.
Atsakyti
nestuke.gif jau 25 sav. myletis gine sake galima ir man noresi, bet vyras kaz kodel bijo, sako tern mano vaikas as negaliu... pradziai mylejomes ir viskas buvo gerai..o dabar negaliu ji priversti g.gif net nezinau jau ir ka daryt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2010 03 19, 14:48)
nestuke.gif  jau 25 sav. myletis gine sake galima ir man noresi, bet vyras kaz kodel bijo, sako tern mano vaikas as negaliu... pradziai mylejomes ir viskas buvo gerai..o dabar negaliu ji priversti  g.gif  net nezinau jau ir ka daryt..  unsure.gif

pabandyk ji itikinti, kad jei yra tau gerai, tai ir vaikiukui gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2010 03 19, 22:32)
pabandyk ji itikinti, kad jei yra tau gerai, tai ir vaikiukui gerai mirksiukas.gif

bandziau ikalbinet, sako toks jausmas, kad baidau savo vaika... jau taip viska ima i galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2010 03 19, 23:09)
bandziau ikalbinet, sako toks jausmas, kad baidau savo vaika... jau taip viska ima i galva  biggrin.gif

Tai tegu pasiskaito SM, supras, kad visi taip daro, nieko cia tokio nusikalstamo 4u.gif pasakyk, kad iki vaikiuko dar toli ten jam, o gal bijo kad su koja ispirs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju ax.gif
Atsakyti
O pas mus atvirksciai, as bijau, o vyras nieko nebijo lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai nesuprantu tokiu dalyku.. jei sveikata leidzia, jokio pavojaus nera, tai ir reikia dziaugtis gyvenimu.. o tai po to ir pagimdai, myletis negalima.. ir vis laika praleidi su vaiku, net ir naktimis..juk visko po gimdimo buna..
Atsakyti