Niekas nepadėjo: vaikštinėjau daug, ir mylėjomės, ir krūtinę dirginau...

Tikrai nekenkia.Mes irgi bijojom,bet gines paklausiau,ji leido

siaip jei vaikuciui viskas gerai, myletis galima iki pat nestumo pabaigos. bet man kazko noras dinges visai. o be to, per paskutini mylejimasi kazkaip truputi skaudejo. ir kraujo pasirode. kaip veliau suzinojau, cia turbut del netinkamos pozos. o gal del per mazo noro
tad dabar jokio myliu myliu

Musu mazius nenorejo ateiti i si pasauli, delse pora dienu. Tai as ilindau i karsta vonia, tada pasimylejau. Ir ka, ryte 6val. vandenys nubego. Spermoje yra medziagu, kurios minkstina kakleli, del to ir gali pasparteti gimdymo veikla. O gine sake, jei nestumas komplikuotas, tai i lova su vyru negalima. taip pat negalima, jei jau vandenys nubego.
o mes nrml
tol kol vyras isvaziavo i uzsieni dirbti
ir db dar prisiminus savo mylimaji susijaudinu
o kai vel ji pamatysiu tai
tol kol busiu pajegi tam ir tai nekels jokiu nesklandumu

Jei gydytoja nedraužia, nėštumas sklandus-prašom

QUOTE(rug @ 2009 09 18, 00:14)
nu o moterei ką, kitaip? aš kažkur per vidurį nėštumo beveik išsikrausčiau iš galvos kaip norėjau jodinėt an diedo
. iš sexo saitų neišlipdavau, versdavau tarpdury, nespėdavo kelnių nusimaut. ir nieko, vaikai nedaužti gimė. lyg ir 

man panasiai

sveikutes. man tai daktaras iki 3 men.draude myletis, o po to,sake, galima, bet negiliai. mat man buvo pries tai 2 nesivystantys. tad manau, del
kiekvienai individualiai ir geriausia pasiklaust jus priziurincio gydytojo

Mylimės su vyru ir bėdos nematome. Net klausimų nekilo galima ar ne. Ir man net neklausius gydytoja sakė, kad galima ir kartais būtina. Pvz 9mėn kai reikia iššaukti gimdymą, tai čia natūralus būdas be vaistų.

Sveikos,
man aiskus dar mazai laiko tik 5 savaiteles
, bet noras
didesnis nei buvo. Manasis kita karta net nebeatlaiko. Bet poto esame patys laimingiausi zmones.
Kai laukiausi sunaus iki paskutines dieneles mylejausi ir viskas buvo tvarkoje.
man aiskus dar mazai laiko tik 5 savaiteles

Kai laukiausi sunaus iki paskutines dieneles mylejausi ir viskas buvo tvarkoje.