Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

Niekas nepadėjo: vaikštinėjau daug, ir mylėjomės, ir krūtinę dirginau... doh.gif
Atsakyti
Tikrai nekenkia.Mes irgi bijojom,bet gines paklausiau,ji leido smile.gif
Atsakyti
siaip jei vaikuciui viskas gerai, myletis galima iki pat nestumo pabaigos. bet man kazko noras dinges visai. o be to, per paskutini mylejimasi kazkaip truputi skaudejo. ir kraujo pasirode. kaip veliau suzinojau, cia turbut del netinkamos pozos. o gal del per mazo noro biggrin.gif tad dabar jokio myliu myliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu mazius nenorejo ateiti i si pasauli, delse pora dienu. Tai as ilindau i karsta vonia, tada pasimylejau. Ir ka, ryte 6val. vandenys nubego. Spermoje yra medziagu, kurios minkstina kakleli, del to ir gali pasparteti gimdymo veikla. O gine sake, jei nestumas komplikuotas, tai i lova su vyru negalima. taip pat negalima, jei jau vandenys nubego.
Atsakyti
o mes nrml smileysex.gif tol kol vyras isvaziavo i uzsieni dirbti 4u.gif ir db dar prisiminus savo mylimaji susijaudinu blush2.gif o kai vel ji pamatysiu tai smileysex.gif tol kol busiu pajegi tam ir tai nekels jokiu nesklandumu biggrin.gif
Atsakyti
Jei gydytoja nedraužia, nėštumas sklandus-prašom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2009 09 18, 00:14)
nu o moterei ką, kitaip? aš kažkur per vidurį nėštumo beveik išsikrausčiau iš galvos kaip norėjau jodinėt an diedo doh.gif . iš sexo saitų neišlipdavau, versdavau tarpdury, nespėdavo kelnių nusimaut. ir nieko, vaikai nedaužti gimė. lyg ir g.gif

man panasiai blush2.gif bet po truputi dingsta tas didelis noras blush2.gif
Atsakyti
sveikutes. man tai daktaras iki 3 men.draude myletis, o po to,sake, galima, bet negiliai. mat man buvo pries tai 2 nesivystantys. tad manau, del smileysex.gif kiekvienai individualiai ir geriausia pasiklaust jus priziurincio gydytojo
Atsakyti
Aisku kad galima kada norite lotuliukas.gif ,mano tai antras nestumas,ir per pirma mylejomes visa nestuma,viskas ok,taip kad nebyjokite thumbup.gif nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mylimės su vyru ir bėdos nematome. Net klausimų nekilo galima ar ne. Ir man net neklausius gydytoja sakė, kad galima ir kartais būtina. Pvz 9mėn kai reikia iššaukti gimdymą, tai čia natūralus būdas be vaistų. smile.gif
Atsakyti
na manau cia kiekvienai skirtingai.. vakar pas gyd buvau ir man jau uzdraude doh.gif ,kadangi kaklelis patrumpejes siek tiek...nors jau pries 5 sav ta pati sake,bet tada nepaminejo kad negalima schmoll.gif ir kadangi nieko neminejo,tai mylejomes ir viskas ok thumbup.gif o db jau neva negalima...idomiai cia man g.gif
Atsakyti
Sveikos,
man aiskus dar mazai laiko tik 5 savaiteles nestuke.gif , bet noras smileysex.gif didesnis nei buvo. Manasis kita karta net nebeatlaiko. Bet poto esame patys laimingiausi zmones.
Kai laukiausi sunaus iki paskutines dieneles mylejausi ir viskas buvo tvarkoje. bigsmile.gif
Atsakyti