Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

QUOTE(tarataskos @ 2009 06 22, 13:12)
As kiek skaiciau knygose tai negalima, nes sperma gali suminkstinti gimdos kakleli ir gali ivykti persileidimas.

Jei nėštumas normalus - į sveikatą.jei komplikuotas - gydytojas pasakys, kad susilaikyt.
Atsakyti
as tai nedristu net paklausti ginekologes,pati nieko nesako.O draugiu kai paklausiu visos savo nuomone turi.Viena,kad uzskele,kad nuo 5men.nebegalima sako vaikui akis isbadys lotuliukas.gif nu galvoju kaip jam isbadys jeigu jis gimdoje ir placentoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 23 balandžio 2010 - 21:25
Aš taip pat ginės neišdrysau paklausti tai mes su MB tuo truputi apsiribojome, beto man pačiai kažkaip ir noro nebuvo... blush2.gif smile.gif
o dabar kai liko tiek nedaug vis girdžiu daug ką šnekant kad patartina prieš gimdymą mylėtis, sako kad mažiau skaudės per patį gimdymą, ir galimas daiktas kad nesutrukinėsi tai kaip ten yra ištikrūjų? 4u.gif
Atsakyti
Na as girdejau,kad pabaigoje gerai,atseit neuznesioji per ilgai,bet db jau 26sav. nestuke.gif kartais ne nenoriu,jau kai pradeda lysti ir nervai suima,kad neleidzia ramiai paguleti.Dar apibambu,kad svelniau biggrin.gif prigazdinau,kad vaiko galvyte apacioje,tai bijo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 25 balandžio 2010 - 21:56
QUOTE(rasiuxsss @ 2010 04 25, 11:44)
Aš taip pat ginės neišdrysau paklausti tai mes su MB tuo truputi apsiribojome, beto man pačiai kažkaip ir noro nebuvo... blush2.gif  smile.gif
o dabar kai liko tiek nedaug vis girdžiu daug ką šnekant kad patartina prieš gimdymą mylėtis, sako kad mažiau skaudės per patį gimdymą, ir galimas daiktas kad nesutrukinėsi tai kaip ten yra ištikrūjų? 4u.gif

Istikruju spermoje yra prostaglandinu, kurie minkstina kakleli, taigi mylekites i sveikata! 4u.gif be to taigi teigiamos emocijos, malonumas, endorfinai! thumbup.gif Vaikeliui tai tikrai tik i nauda!
Yra laaabai mazai situaciju, kai myletis nestukei draudziama.
pries pat gimdyma tai net patariama kuo dazniau myletis, bet tai reikia laaabai daznai daryt: kasdien! galima ir 2 kartus dienoj! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 04 25, 23:56)
Istikruju spermoje yra prostaglandinu, kurie minkstina kakleli, taigi mylekites i sveikata! 4u.gif  be to taigi teigiamos emocijos, malonumas, endorfinai! thumbup.gif  Vaikeliui tai tikrai tik i nauda!
Yra laaabai mazai situaciju, kai myletis nestukei draudziama.
pries pat gimdyma tai net patariama kuo dazniau myletis, bet tai reikia laaabai daznai daryt: kasdien! galima ir 2 kartus dienoj!  biggrin.gif

nu va smile.gif o man noro visai nera mylėtis biggrin.gif bet reiks perlipti per save kazkaip, juk paciai po to lengviau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxsss @ 2010 04 25, 23:00)
nu va smile.gif o man noro visai nera mylėtis biggrin.gif bet reiks perlipti per save kazkaip, juk paciai po to lengviau bus smile.gif

ne ne, reikia tik su noru biggrin.gif Taigi per prievarta kookios emocijos bus? kad kuo greiciau baigtu? g.gif tongue.gif
Atsakyti
As kadangi laukiuosi dvinuku kazkur skaiciau,kad besilaukiant dvinuku patartina nesimyleti, nes galimas persileidimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 04 26, 00:07)
ne ne, reikia tik su noru  biggrin.gif  Taigi per prievarta kookios emocijos bus? kad kuo greiciau baigtu? g.gif  tongue.gif

tas noras atsiranda ipusėjus, man pati pradzia buna sunki biggrin.gif bet kai laukiuosi vistiek tokios mintys ateina (kad greičiau baigtų) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuxsss: 26 balandžio 2010 - 11:04
O as kazkur 13 savaite viena vakara baigiau ligonineje su kraujavimu verysad.gif
Prisikentejau baimes,bet nieko,greit sustojo kraujot,padare echo,pasake kad viskas tvarkoi ir namo issiunte. Kita diena ejau pas savo daktare,tai ji is kart paklause "ar mylejotes?" ir paaiskino kad gimdos kaklelis yra pripiltas krauju dabar ir labai linkes kraujoti,tai myletis galima bet labai atsargiai( mano brangusis 120 kg sveria, tai daktare is kart suprato kame reikalas blush2.gif ) Nuo to laiko esam labiau atsargus ir viskas tvarkoi thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
vyra palaikyk ant dietos,gal paspaude tau pilva.Man tai sumazejes noras,bet negi eis pas kitu,bet galvoju ir paciai lengviau bus veliau. g.gif
Atsakyti
Dabar jau kartu laikomes dietos smile.gif nes priaugau per daug kilu, bet pastebejau kad kuo dazniau milymes tuo maziau kilai auga man, tai kad wub.gif kuo dazniau smileysex.gif
Atsakyti