Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

as tai vaikiska aliejuka naudoju,nes kitaip tikrai neprisileisciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SimonaV @ 2010 04 27, 22:24)
as tai vaikiska aliejuka naudoju,nes kitaip tikrai neprisileisciau  biggrin.gif

Ta prasme vaikisku aliejuku, pvz Johnsons Baby (ar kaip jis ten), pasietpi TA VIETA?? ir buna gerai????? blush2.gif 4u.gif
idomiai, reiktu pabandyti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dratiene @ 2010 04 28, 08:46)
Ta prasme vaikisku aliejuku, pvz Johnsons Baby (ar kaip jis ten), pasietpi TA VIETA?? ir buna gerai????? blush2.gif  4u.gif
idomiai, reiktu pabandyti... wub.gif

As naudoju vaikiska Babysmile,bet nera skirtumo koki,svarbu vaikiskas,kad butu,nes betkuo netepsi tokios vietos,o vaikiski tai jie skirti vaiku svelniai odytei,nu man tai gerai su juo,nes tada gerai ir slysta,nereikia kankintis nuo sausulio smile.gif
Atsakyti
man visas nestumas buvo idealus, jokiu problemu nebuvo. kai nuejau pas giniu, kai buvo kazkur 5-6sav., jis patare iki kokiu 12sav.stengtis susilaikyti 4u.gif
Papildyta:
seksas ypac gerai nestumo gale, nors man tai jo visiskai nesinorejo, neteko isbandyt, padeda jis greiciau suskatint gimdymo veikla ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tauteee @ 2010 04 29, 12:16)
man visas nestumas buvo idealus, jokiu problemu nebuvo. kai nuejau pas giniu, kai buvo kazkur 5-6sav., jis patare iki kokiu 12sav.stengtis susilaikyti  4u.gif

Labutis.Man tai nieko nedraude gynekol smile.gif oge,o siand.net uzklausiau,sake galima,nes gimda,viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(rasiuxsss @ 2010 04 27, 10:13)
Mano MB tai kaip tik vis nori ir nori, o man atrodo kad vaikeliui gali kas atsitikti, man kazkaip baisoka... g.gif
Man taip yra, be lubrikanto nesimylime, ir ypusejus taip pat vel issauseja kartais  doh.gif  , o kartais atvirksciai, smile.gif  as taip galvoju kad po gimdymo viskas susitvarkys...

per nestuma man tai normaliai galiu myletis ir dregmes per akis, bet va jau po gimdimo tai bus jau nekas.nes kai pagimdziau pirma vaikuti tai iki 6 men negalejau normaliai myletis nes nezmoniskai sausa buvo tai be lubrikanto neapseidavau, o pirmus 3men po gimdimo is vyso negalejau myletis nors nebuvo galima nes buvau kirpta. ir islieka tokia baime kai myliesi.
Atsakyti
iki 3 men nestuke.gif negalima buvo myletis del gresiancio persileidimo. dabar viskas ciki. o ir sausumo tikrai nematyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif neisivaizduoju, kaipo kitoms nesinori. man tai vyras net pasako, kad laaaabaaai jau ten viskas slapia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 04 29, 21:43)
iki 3 men  nestuke.gif  negalima buvo myletis del gresiancio persileidimo. dabar viskas ciki. o ir sausumo tikrai nematyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  neisivaizduoju, kaipo kitoms nesinori. man tai vyras net pasako, kad laaaabaaai jau ten viskas slapia...  blush2.gif

tai tau gerai, aš ir taip norėčiau kad man vyra spasakytu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxsss @ 2010 04 30, 14:14)
tai tau gerai, aš ir taip norėčiau kad man vyra spasakytu blush2.gif  lotuliukas.gif

tai ir pati jauciu blush2.gif o siaip tai su vyru ta tema neturim paslapciu. visada pasakom, kaip ir kas mirksiukas.gif zodziu, be tabu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 04 30, 16:17)
tai ir pati jauciu  blush2.gif  o siaip tai su vyru ta tema neturim paslapciu. visada pasakom, kaip ir kas  mirksiukas.gif  zodziu, be tabu  biggrin.gif

tai kad pasisakote šaunu thumbup.gif taip ir turi būti mirksiukas.gif
mes ir pasišnekame apie viska... biggrin.gif
Atsakyti
maniskis manes bijo doh.gif nes nera jau toks lengvas tas mano nestumas,tai sako kai pagimdysi,kad ir pirma diena,bet dabar as negaliu,nes man baisu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 04 30, 18:00)
maniskis manes bijo  doh.gif nes nera jau toks lengvas tas mano nestumas,tai sako kai pagimdysi,kad ir pirma diena,bet dabar as negaliu,nes man baisu  blink.gif

maniskis irgi taip sake, bet po to daviau literaturos pasiskaityti, tai siaip ne taip perkalbejau thumbup.gif na aisku nebuciau pati norejusi, nebuciau ikalbinejusi blush2.gif 4u.gif nors jis sake is pat pradziu po visko jautesi biski negerai nes galvojo kad maziukui pilvelyje tai nepatinka... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti