QUOTE(SimonaV @ 2010 04 27, 22:24)
Ta prasme vaikisku aliejuku, pvz Johnsons Baby (ar kaip jis ten), pasietpi TA VIETA?? ir buna gerai?????

idomiai, reiktu pabandyti...

QUOTE(Dratiene @ 2010 04 28, 08:46)
Ta prasme vaikisku aliejuku, pvz Johnsons Baby (ar kaip jis ten), pasietpi TA VIETA?? ir buna gerai?????

As naudoju vaikiska Babysmile,bet nera skirtumo koki,svarbu vaikiskas,kad butu,nes betkuo netepsi tokios vietos,o vaikiski tai jie skirti vaiku svelniai odytei,nu man tai gerai su juo,nes tada gerai ir slysta,nereikia kankintis nuo sausulio

man visas nestumas buvo idealus, jokiu problemu nebuvo. kai nuejau pas giniu, kai buvo kazkur 5-6sav., jis patare iki kokiu 12sav.stengtis susilaikyti 
Papildyta:
seksas ypac gerai nestumo gale, nors man tai jo visiskai nesinorejo, neteko isbandyt, padeda jis greiciau suskatint gimdymo veikla ar ne

Papildyta:
seksas ypac gerai nestumo gale, nors man tai jo visiskai nesinorejo, neteko isbandyt, padeda jis greiciau suskatint gimdymo veikla ar ne

QUOTE(tauteee @ 2010 04 29, 12:16)
man visas nestumas buvo idealus, jokiu problemu nebuvo. kai nuejau pas giniu, kai buvo kazkur 5-6sav., jis patare iki kokiu 12sav.stengtis susilaikyti 

Labutis.Man tai nieko nedraude gynekol

QUOTE(rasiuxsss @ 2010 04 27, 10:13)
Mano MB tai kaip tik vis nori ir nori, o man atrodo kad vaikeliui gali kas atsitikti, man kazkaip baisoka...
Man taip yra, be lubrikanto nesimylime, ir ypusejus taip pat vel issauseja kartais
, o kartais atvirksciai,
as taip galvoju kad po gimdymo viskas susitvarkys...

Man taip yra, be lubrikanto nesimylime, ir ypusejus taip pat vel issauseja kartais

per nestuma man tai normaliai galiu myletis ir dregmes per akis, bet va jau po gimdimo tai bus jau nekas.nes kai pagimdziau pirma vaikuti tai iki 6 men negalejau normaliai myletis nes nezmoniskai sausa buvo tai be lubrikanto neapseidavau, o pirmus 3men po gimdimo is vyso negalejau myletis nors nebuvo galima nes buvau kirpta. ir islieka tokia baime kai myliesi.
iki 3 men
negalima buvo myletis del gresiancio persileidimo. dabar viskas ciki. o ir sausumo tikrai nematyti
neisivaizduoju, kaipo kitoms nesinori. man tai vyras net pasako, kad laaaabaaai jau ten viskas slapia...

QUOTE(L'aurora @ 2010 04 29, 21:43)
iki 3 men
negalima buvo myletis del gresiancio persileidimo. dabar viskas ciki. o ir sausumo tikrai nematyti
neisivaizduoju, kaipo kitoms nesinori. man tai vyras net pasako, kad laaaabaaai jau ten viskas slapia... 

tai tau gerai, aš ir taip norėčiau kad man vyra spasakytu

QUOTE(rasiuxsss @ 2010 04 30, 14:14)
tai ir pati jauciu

QUOTE(L'aurora @ 2010 04 30, 16:17)
tai ir pati jauciu
o siaip tai su vyru ta tema neturim paslapciu. visada pasakom, kaip ir kas
zodziu, be tabu 

tai kad pasisakote šaunu

mes ir pasišnekame apie viska...

maniskis manes bijo
nes nera jau toks lengvas tas mano nestumas,tai sako kai pagimdysi,kad ir pirma diena,bet dabar as negaliu,nes man baisu

QUOTE(jordan @ 2010 04 30, 18:00)
maniskis manes bijo
nes nera jau toks lengvas tas mano nestumas,tai sako kai pagimdysi,kad ir pirma diena,bet dabar as negaliu,nes man baisu 

maniskis irgi taip sake, bet po to daviau literaturos pasiskaityti, tai siaip ne taip perkalbejau