Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

QUOTE(triusiene @ 2010 04 30, 22:14)
maniskis irgi taip sake, bet po to daviau literaturos pasiskaityti, tai siaip ne taip perkalbejau  thumbup.gif  na aisku nebuciau pati norejusi, nebuciau ikalbinejusi  blush2.gif  4u.gif  nors jis sake is pat pradziu po visko jautesi biski negerai nes galvojo kad maziukui pilvelyje tai nepatinka...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vaje, kokie bailiukai jusiskiai blush2.gif maniskis tai nesuprato, kodel is pat pradziu iki 3 men. negalima buvo mums smileysex.gif tai teko aiskint. na, jam gal tos ir baimes nebuvo, nes pastoviai isvaziuoja uzsienin ir grizta tik po 6 savaiciu. dabar irgi tik ant gimdymo gris, bet jau tada tikrai negalima bus nieko daryt, o po to bus namie gal 6-7 savaites, per kurias irgi negalima bus smileysex.gif o po to vel tokiam pat laikui isvaziuos nieko negaves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 04 29, 20:43)
iki 3 men  nestuke.gif  negalima buvo myletis del gresiancio persileidimo. dabar viskas ciki. o ir sausumo tikrai nematyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  neisivaizduoju, kaipo kitoms nesinori. man tai vyras net pasako, kad laaaabaaai jau ten viskas slapia...  blush2.gif

Na va kam sausumo nematyti kam visa nestuma vien sausuma kamavo doh.gif biggrin.gif kosmaras kaio nepatogu ir skaudedavo verysad.gif niekas nepadedavo ir visada isitemps budavau kazkodel g.gif

O kai kuri mamyte kalbejo apie aliejuka tai man net mintis tokia nebutu sovusi bigsmile.gif Reikes kada pabandyti lotuliukas.gif
Atsakyti
As tikriausiai is tu, kur nesinori visai... ax.gif Su pirmaja buvo kitaip, o si karta tiesiog negaliu apie tai pagalvoti.Is pradziu labai saugojom savo pipiriuka, nes ilgai gaudem, po to vis paskaudinedavo, tai jokios kalbos apie seksa...O kai pradejau jaustis gerai, jau visai nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 22, 20:03)
as tai uz tai, kad arba normalus seskas:) arba jei yra kazkokios baimes, tuo laiku susilaikyti..

drinks_cheers.gif Kam save varžyt, jei gerai jautiesi ir plius abipusis noras yra biggrin.gif Jei nėra noro, tai geriau to vengt, nei proceso metu visą laiką galvot, kad tik spėtu ištraukt, kad tik spėtų ištraukt doh.gif

QUOTE(elenuxus @ 2010 05 02, 12:17)
O kai pradejau jaustis gerai, jau visai nenoriu.

O aš į pabaigą noriu, bet vyras neduoda gun_bandana.gif Labai rimtai pasakė, kad saugo lėlytę ax.gif Kai laukėmės pirmo, tai man buvo kačia, nes noro 0, o vyras labai norėjo, o šįkart liepė kentėt. Gerai, kad nebedaug beliko lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mes kol kas mylimės normaliai be baimių tiktai kad man pačiai noras stipriai apmažėjęs ax.gif , o gal greičiau ne noras, bet jėgų iki vakaro neužtenku biggrin.gif į lovą krentu kaip lapas karsta.gif
Atsakyti
Man noras kaip ir yra smileysex.gif bet nestuke.gif pilvukas jau pradeda trukditi verysad.gif
Atsakyti
Man kazkaip noras labai apmazejes - is baimes turbut. O ir MB sako bijo, kad uzgaut leliu gali. Mes gandrus ilgai gaudem, tai dabar abu bijom pakenkti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 05 01, 20:43)
Na va kam sausumo nematyti kam visa nestuma vien sausuma kamavo  doh.gif  biggrin.gif kosmaras kaio nepatogu ir skaudedavo  verysad.gif niekas nepadedavo ir visada isitemps budavau kazkodel  g.gif

O kai kuri mamyte kalbejo apie aliejuka tai man net mintis tokia nebutu sovusi  bigsmile.gif Reikes kada pabandyti  lotuliukas.gif

na, gal lubrikantas irgi gerai tam reikalui.
Papildyta:
QUOTE(irina2t @ 2010 05 04, 18:16)
Man noras kaip ir yra  smileysex.gif  bet  nestuke.gif  pilvukas jau pradeda trukditi  verysad.gif

"sauksto " poza pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti

[/quote]

smile.gif jau pabandem...ir baigem ligonineje su kraujavimu doh.gif pasirode man netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aGucci @ 2010 05 04, 14:20)
drinks_cheers.gif Kam save varžyt, jei gerai jautiesi ir plius abipusis noras yra biggrin.gif Jei nėra noro, tai geriau to vengt, nei proceso metu visą laiką galvot, kad tik spėtu ištraukt, kad tik spėtų ištraukt doh.gif
O aš į pabaigą noriu, bet vyras neduoda gun_bandana.gif Labai rimtai pasakė, kad saugo lėlytę ax.gif Kai laukėmės pirmo, tai man buvo kačia, nes noro 0, o vyras labai norėjo, o šįkart liepė kentėt. Gerai, kad nebedaug beliko lotuliukas.gif

nelabai suratau kam bijot kad "kad tik spėtu ištraukt"??
Atsakyti
[quote=irina2t,2010 05 06, 16:29]
[/quote]
smile.gif jau pabandem...ir baigem ligonineje su kraujavimu doh.gif pasirode man netinka verysad.gif
[/quote]
na, turbut persistenge vyras, nes ko gero per giliai buvo
Atsakyti
[quote=irina2t,2010 05 06, 17:29]
[/quote]
[/quote]
o kaip atrodo ta "sauksto" poza? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti