Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

Mes mylimes,kokia cia problema jei sveikata leidzia,issigalvojimas kazkoks kas vaikeliui ten kazkas kazkur lieciasi ir panasios nesamones doh.gif
Man tik tas kad noro tokio neber verysad.gif O kai vyras komandiruotej buna noriu labai,na bet ner su kuo,tai ir praeina biggrin.gif
Atsakyti
Mums irgi kliuciu kaip ir nera, bet noro tikrai nera...net keista...nei man, nei vyrui....sutariam puikiausiai, o to blush2.gif nera....knygose prirasyta, kad noras sukyla, as dar laukiu biggrin.gif
Atsakyti
O man visiskai noro nera, sunku judeti su arbuziniu pilvu, dar nuolat pilva pucia ir lelius skaudziai ramstosi doh.gif O vyrui tai vos ne ruja prasidejo, mane stebina, kad as jam vis dar tokia patraukli biggrin.gif Ir dziugu del to ir tuo paciu nesmagu, kad jis taip nori, o as vis atsisakau doh.gif
Atsakyti
O as asmeniskai bijau. 13 nestumo savaite po santykiu kraujavau, dabar jau beveik menuo praejes, bet bijau kai velnias kryziaus. Po to lakstau ir lakstau i tuoleta ziureti ar nepradejau kraujuoti. Nors taip visai norisi paisdykauti.
Atsakyti
Na, paisdykauti tai galima ir kitaip blush2.gif Kol dar pilvuzo nebuvo tai wiskas ok, tik wa, pacioj pabaigoj sunku jau ir atsipalaiduot, jaustis patogiai =]
Atsakyti
Svarbiausia, kaip pačios jaučiatės ir jei ginė leidžia, tai tikrai galima, o kartais net ir rekomenduojama wink.gif
Atsakyti
As jau bandau pasiskatinti gimdyma su smileysex.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zara**: 17 balandžio 2011 - 08:09
Kazkur skaiciau, kad nekomplikuoto nestumo metu myletis netgi yra patartina, nes taip treniruojami tarpvietes raumenys maziau nukentes per gimdyma biggrin.gif
Sio nestumo pirma trimestra myletis man buvo kazkas nerealaus - nu tooookie orgazmai budavo blush2.gif biggrin.gif Siuo metu jau jauciuosi nerangi ir retai kada beuzeina noras, bet faina, kad MB vis tiek stengiasi mane suvilioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2011 04 18, 22:03)
Kazkur skaiciau, kad nekomplikuoto nestumo metu myletis netgi yra patartina, nes taip treniruojami tarpvietes raumenys maziau nukentes per gimdyma biggrin.gif

Va del to as ir emiau prisiversdineti. Pagalvojau, kad jei kartais sunkiai gimdyciau ir suplysciau iki ausu, tai pykciau ant saves, kad nestumo metu nesiemiau visu priemoniu gimdymui palengvinti biggrin.gif Ir po keliu kartu, kai prisiverciau pagaliau noras atsirado bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2011 04 18, 20:03)

bigsmile.gif nu ka reikes imtis priemoniu kiekviena naktele lotuliukas.gif thumbup.gif
seip pas amne noras ir nera perdidziausias,bet va kaip sako karta paragaves negali sustot biggrin.gif taip ir yra,pabandziau,ogi ziuriu visai nieko,norisi dar thumbup.gif
Atsakyti
O man tai nea, neber noro visai ant galo nestumo. Laukiu kol atsiras. lotuliukas.gif
Atsakyti
man i pabaiga noras atsirado, o ir pilvukas netrugdo, bet MB lyg bijo g.gif
sako,kad geriau gal paskui, o man dabar norisi, net naktim tokius sapnus matau, kad geda biggrin.gif
Atsakyti