Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

O as matyt frigidiska, nei anksciau norejau nei dabar noriu. Einu i lova kaip i darba. Ar cia vyras per 15 metu pabodo. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 09 27, 12:12)
O as matyt frigidiska, nei anksciau norejau nei dabar noriu. Einu i lova kaip i darba. Ar cia vyras per 15 metu pabodo.  blush2.gif  lotuliukas.gif

su vyru gyvenu trys metai del sekso problemu ikisiol neturejom.dabar laukiuosi trecio vaikelio ir nesuprantu kas pasikeite,bet myletis kaip anksciau nebenoriu ir nenoriu kad vyras mane liestu.tai mane kankina,nes labai ji myliu.gal kai pagimdysiu viskas grys.bent jau tikiuosi.man 30 sav.
Atsakyti
QUOTE(jutoma @ 2011 09 28, 10:52)
su vyru gyvenu trys metai del sekso problemu ikisiol neturejom.dabar laukiuosi trecio vaikelio ir nesuprantu kas pasikeite,bet myletis kaip anksciau nebenoriu ir nenoriu kad vyras mane liestu.tai mane kankina,nes labai ji myliu.gal kai pagimdysiu viskas grys.bent jau tikiuosi.man 30 sav.

man tas pats doh.gif jokio potraukio, jokio noro... o anksciau beveik niekada nebuvo, kad nenoreciau blush2.gif ax.gif man labai nemalonu ir kai mane liecia doh.gif kazkaip labai jautrus ne tik pilvas, bet ir visas kunas... kai tik paliecia mane, iskart kazkaip nemalonu, bloga pasidaro.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gabija**: 28 rugsėjo 2011 - 11:58
QUOTE(**Gabija** @ 2011 09 28, 11:57)
man tas pats  doh.gif jokio potraukio, jokio noro... o anksciau beveik niekada nebuvo, kad nenoreciau blush2.gif  ax.gif man labai nemalonu ir kai mane liecia  doh.gif kazkaip labai jautrus ne tik pilvas, bet ir visas kunas... kai tik paliecia mane, iskart kazkaip nemalonu, bloga pasidaro....  doh.gif

blogiausia yra tai kad nezinai kaip tai paaiskinti savo mylimam zmogui,o per prievarta to daryti nera jokio noro.turi buti nuotaika.labai nenoriu kad musu santykiai atsaltu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jutoma @ 2011 09 28, 15:45)
blogiausia yra tai kad nezinai kaip tai paaiskinti savo mylimam zmogui,o per prievarta to daryti nera jokio noro.turi buti nuotaika.labai nenoriu kad musu santykiai atsaltu schmoll.gif

kad santykiai neatsaltu,reiks pavaidinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti ar gali būti patepliojimai nėštumo metu po pasimylėjimo? 4u.gif
Atsakyti
Gal kam taip buvo? smileysex.gif reikaliuko metu suriete desini sona, kaip kad buna begant krosa sona suriecia. Pradzioj, dar isivaziuojant, viskas labai ok buvo, bet kuo toliau, tuo blogiau blink.gif sugriebe ir antra sona. galvoju, velnias, keiciam vietom, gal kalta padetis ir pilvo raumenys per daug isitempe. Tuo nesibaige, isitaisiau, kaip man patogiau, bet kai jau suspazmavo, nei pajudet, nei sucypt negaliu blink.gif Svarbiausia, kad ir nestumas normalus ir as pati gerai jauciuos, bet kai taip nutiko.... Man 5menesiukas, o ir pas gydytoja dar tik po dvieju sav. Bet kaip savo gyd. geda klaust blush2.gif Ji vienam kabinete su priespensijinio amziaus sesele sedi doh.gif tai kreiptis tokiu intymiu klausimu doh.gif , net nebezinau, kaip reikes suformuluot klausima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aureli777 @ 2012 02 29, 12:41)
Gal kam taip buvo?  smileysex.gif reikaliuko metu suriete desini sona, kaip kad buna begant krosa sona suriecia. Pradzioj, dar isivaziuojant, viskas labai ok buvo, bet kuo toliau, tuo blogiau blink.gif sugriebe ir antra sona. galvoju, velnias, keiciam vietom, gal kalta padetis ir pilvo raumenys per daug isitempe. Tuo nesibaige, isitaisiau, kaip man patogiau, bet kai jau suspazmavo, nei pajudet, nei sucypt negaliu blink.gif Svarbiausia, kad ir nestumas normalus ir as pati gerai jauciuos, bet kai taip nutiko.... Man 5menesiukas, o ir pas gydytoja dar tik po dvieju sav. Bet kaip savo gyd. geda klaust blush2.gif Ji vienam kabinete su priespensijinio amziaus sesele sedi doh.gif  tai kreiptis tokiu intymiu klausimu doh.gif , net nebezinau, kaip reikes suformuluot klausima blush2.gif

visu pirma, tai ginekologe ir yra tam, kad pas ja eitumet su visais klausimais nestumo ir ne nestumo metu kas liecia lytini akta ir ne tik biggrin.gif ir nesvarbu ar sesele sena ar jauna. ju darbas ir pareiga jums padet ir atsakyti i kylancius klausimus.

o sona galejo suspazmuoti del magnio trukumo jei neklystu. antroje nestumo stadijoje vadinamas meslungis yra daznas reiskinys kai sutraukia kojas, rankas ar sonus. tiesiog vienom buna stipriau tas pasireiskia, o kitom ne taip ryskiai.

p.s - pabandykit buti jus virsuje ir gal tada sonu nespazmuos wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juleta @ 2011 10 09, 13:31)
kad santykiai neatsaltu,reiks pavaidinti biggrin.gif

nesamone visiska paraset, koks gali but pavaidinimas jei nenorit? doh.gif
kad santykiai neatsaltu vyras turi buti supratingas, o ne nesciai reik kelti malonumo spektaklius lovoje sekso metu.
toms kurioms nesinori vyro, patariu nuosirdziai pakalbeti su vyru, jei myli, tai tikrai supras ir palauks kol atsiras tas noras, o juolab galima pabandyti ka nors kita nei mylejimasi iprastu budu, gal tada atsirastu noro.

deja daug patarti ngl, nes asmeniskai as turiu toki pati potrauki kaip ir iki nestumo, o gal ir truputi didesni blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 09 27, 13:12)
O as matyt frigidiska, nei anksciau norejau nei dabar noriu. Einu i lova kaip i darba. Ar cia vyras per 15 metu pabodo.  blush2.gif  lotuliukas.gif

15 metu tai daug thumbup.gif gal reiktu kiek paivairinti aplinka ir noras atsirastu 4u.gif
Atsakyti
Man jau 26 nėštumo savaitė, bet kaip ir pirmo nėštumo metu taip ir dabar su vyru abiem kyla klausimas : AR GALI vyras baigti moters viduje?? Ar keliaudama sperma nepaliečia ko neturėtų paliest? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sie_muska @ 2012 03 10, 23:16)
Man jau 26 nėštumo savaitė, bet kaip ir pirmo nėštumo metu taip ir dabar su vyru abiem kyla klausimas : AR GALI vyras baigti moters viduje?? Ar keliaudama sperma nepaliečia ko neturėtų paliest?  g.gif

gali gali biggrin.gif niekur ji nenukeliaus,nes gimdos kaklelį dengia gleivių kamštis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2012 03 11, 15:10)
gali gali  biggrin.gif niekur ji nenukeliaus,nes gimdos kaklelį dengia gleivių kamštis  smile.gif

Aišku, ačiū biggrin.gif O vis kažkaip nedrąsu būdavo, visokių minčių kildavo doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Kiek zinau jeigu moteris jauciasi gerai tai myletis galima iki pat galo smile.gif
Atsakyti