Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

Kadangi esu patyrusi du persileidimus, tai gydytoja rekomendavo pirmąjį trimestrą nesimylėti....Po 12 savaičių matau , kad mano vyreliui to trūksta, o man vis dar baimės ir noras sumenkęs, bet vistiek pradėjau jį klabinti....o jis bijo, kad kas neatsitiktų ir delsia delsia...kol galu gale išvažiavome į gamtą , ten nebesuvaldėme aistros biggrin.gif ir.....
O vakare grižusi namo pirma karta pajutau leliuko judesiukus thumbup.gif kurių taip laukiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saguze: 04 gegužės 2011 - 19:16
As kai lankausi pas savo gydytoja, ji man visada pasako ar galima smileysex.gif ar ne. del to as esu rami zinau tikrai kada reiketu susilaikyti.
Atsakyti
as irgi susilaikau, bet labai norisi. Kolkas mano brangusis kitoj saly, tai nors lengviau, bet kai ji pagausiu, oi paisdykausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, neseniai mylejomes su vyru ir atsirado kraujo. Issigandome... ar gali buti kazkas blogai musu kudykiui? esu 34savaite nescia.
Atsakyti
as taipat bandziau su draugu paisdykauti iskart pasirode kraujas ,nulekiau i priemima nieko nerado lelius sveikas ,bet kaip kraujas atsirado taip ir dingo.Man deramai nepaaiskino gydytojai bet kaip supratau arterijos kazkaip arciau buna ir jos truksta ,na kaip nosis sausa ir siek tiek pakraujoja. blush2.gif
na gal nusisnekejau bet taip supratau
Atsakyti
QUOTE(Clotilde @ 2009 03 08, 11:13)
Nežinau, ar tokia tema jau yra, bet bent jau neradau rolleyes.gif 
Tai va, skaičiuojam paskutines savaites, pilvas kaip gaublys todėl  smileysex.gif nėra taip lengva blush2.gif  Be to, skaičiau, kad 3-6 savaites iki gimdymo lytiniai santykiai nėra gerai (aišku dar priklauso nuo savijautos). Tokiais malonumais lepinamės jau vis rečiau, bet gal išvis reiktų susilaikyti? Kaip manote/darote jūs? 4u.gif

paskutini karta pasimylejau viena diena pries prasidedant saremiams,jauciu gal ir tai turejo itakos g.gif bet jau kaip ir laikas buvo biggrin.gif nepatogumu jokiu ,tik tinkamos pozos reikia ir noro biggrin.gif
Atsakyti
Nestumo kursuose minejo, kad vyro sperma minkstina gimdos kakleli, todel jie rekomendavo myletis paskutinemis nestumo dienomis, kad gimdos kaklelis greiciau ir lengviau atsidarinetu. Kiek tame tiesos nezinau g.gif
Atsakyti
man tai va del tokio spermos poveikio kyla klausimas - ar nekenkia tada likusiu nestumo metu? Jei jau paskutinem dienom gali paskatinti gimdyma, tai ar negali paskatinti tarkim per anksti?? g.gif
siaip as esu linkusi manyti, kad xx yra naturalus dalykas kaip ir nestuke.gif , tai ner ko parintis ar stresuoti, bet va siaip iskilo toks durnas kl. smile.gif
Atsakyti
Irgi buvau išsigandusi dėl kraujo pasirodymo po santykių, bet nusiraminau. Juk jeigu būtų kas nors blogai, skaudėtų. Vis dėlto tai neskatina labai trokšti mylėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruteciv @ 2011 09 22, 23:29)
ar tiesa, kad po gimdymo, veliau negalima kuri laika net oralinio moteriai daryti? nes gali patekti bakteriju is seiliu ?

taip, per kursus mums irgi taip sake..
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2011 05 01, 20:13)
man i pabaiga noras atsirado, o ir pilvukas netrugdo, bet MB lyg bijo  g.gif
sako,kad geriau gal paskui, o man dabar norisi, net naktim tokius sapnus matau, kad geda  biggrin.gif

pritariu100% sapnai tai nerealus biggrin.gif ,mano vyras ir labai prisibijo kazkas jam darosi. biggrin.gif
Atsakyti
O man ir noro, ir malonumo daugiau, nei nesilaukiant ax.gif
Atsakyti