Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

Manajam vyrui nestumas taip pat sventas reikalas, jis bijo uzgaut mane at suzeist, kad tik ko neatsitiktu, bet man pavyzdziui tas noras visada buvo ir jis niekur neisnyko, ir taip pikta, kai kartais I savaite kartelis buna arba I dvi savaites....
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2012 03 28, 12:39)
kartais buna gi ir netycia paspaus pilva ir pan. ta turejau omenyje

Man keista, kaip taip vyras gali manyt. Jeigu komplikuotas nėštumas, tada suprantu, bet jeigu viskas tvarkoj, tai... Nusiveskit vyrą pas ginekologą kartu, išaiškins viską... Galų gale yra internetas ir juk ne viena poza yra, prisitaikyt galima jei kas netinka. Nu užmušk netikiu, kad vyras pasirašo 9 mėn. be smileysex.gif Mano nuomone, arba jis turi kitą, arba jam su sveikata kažkas negerai...
P.S. Nieko nenoriu įžeisti, tai tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forinta: 29 kovo 2012 - 17:59
QUOTE(Forinta @ 2012 03 29, 18:59)
Man keista, kaip taip vyras gali manyt. Jeigu komplikuotas nėštumas, tada suprantu, bet jeigu viskas tvarkoj, tai... Nusiveskit vyrą pas ginekologą kartu, išaiškins viską... Galų gale yra internetas ir juk ne viena poza yra, prisitaikyt galima jei kas netinka. Nu užmušk netikiu, kad vyras pasirašo 9 mėn. be  smileysex.gif Mano nuomone, arba jis turi kitą, arba jam su sveikata kažkas negerai...
P.S. Nieko nenoriu įžeisti, tai tik mano nuomonė ax.gif

Zinau, kad keista, nes dauguma vyru yra neistikimi, kaip benori, jeigu tai vyrui iauge i krauja tai jis ar su zmona mylisi ar ne vis tiek eis pas kitas...
Ir tikrai jis normalus, viskas su juo ten gerai. Man paciai nesinori nei pagalvot apie mylejimasi, o jis gerbia mane ir mano toki apsisprendima... ax.gif
Kol kas tikiu, kad tikrai viskas gerai ir nesuka i jokia „kaire“... As tai galvoju kai myli vienas kita tai nesunku ir palaukti ir pasiaukoti del zmogaus...
O beje, kodel mes visda turime pataikauti vyrams? Ne gi net tokio dalyko negali padaryti del savo moters, tas kuris myli zmona, busima vaika, tai manau tikrai jam nesunku ir palaukti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajone_25: 30 kovo 2012 - 07:54
QUOTE(Svajone_25 @ 2012 03 27, 14:19)
Na gal ir keistai skamba, bet nuo pat pirmod dienos kai suzinojau, jog esu nescia ir iki pat gimdymo sexo su vyru nera ir nebus. As pati nenoriu, mano vyras taip pat kategoriskas, sako iskentesiu. I mane vyras ziuri dabar kaip i vaikucio nesiotoja ir nenori manes suzeisti, uzgauti... Kazkaip siuo klausimu viskas tarp musu gerai... Nestumas jam sventas reikalas.  wub.gif

Tikrai keistai skamba.. unsure.gif as maniau, kad irgi, pastosiu, nebegaus metus laiko.. lotuliukas.gif Bet esame gyvi zmones, nesuprantu kaip to galima nenoreti.. mirksiukas.gif kaip nenoreciau, kad mano vyras i mane ziuretu tik kaip i vaikucio nesiotoja.. visu pirma esame sutuoktiniai, draugai, meiluziai.. wub.gif o tik po to busimi tevai..
manau, kad jums ir po gimdymo vyras i jus ziures tik kaip i vaiko mama, ir seksualinis gyvenimas bus zluges.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 03 30, 12:20)
Tikrai keistai skamba..  unsure.gif as maniau, kad irgi, pastosiu, nebegaus metus laiko..  lotuliukas.gif Bet esame gyvi zmones, nesuprantu kaip to galima nenoreti..  mirksiukas.gif kaip nenoreciau, kad mano vyras i mane ziuretu tik kaip i vaikucio nesiotoja.. visu pirma esame sutuoktiniai, draugai, meiluziai..  wub.gif o tik po to busimi tevai..
manau, kad jums ir po gimdymo vyras i jus ziures tik kaip i vaiko mama, ir seksualinis gyvenimas bus zluges..  doh.gif

skamba ziauriai biggrin.gif , kad tik man taip nebutu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 03 30, 12:20)
Tikrai keistai skamba..  unsure.gif as maniau, kad irgi, pastosiu, nebegaus metus laiko..  lotuliukas.gif Bet esame gyvi zmones, nesuprantu kaip to galima nenoreti..  mirksiukas.gif kaip nenoreciau, kad mano vyras i mane ziuretu tik kaip i vaikucio nesiotoja.. visu pirma esame sutuoktiniai, draugai, meiluziai..  wub.gif o tik po to busimi tevai..
manau, kad jums ir po gimdymo vyras i jus ziures tik kaip i vaiko mama, ir seksualinis gyvenimas bus zluges..  doh.gif

Nesuprantu kodel taip galvojat g.gif Manau kiekvienos poros susitarimas cia yra. Svarbiausia kaip tarpusavyje sutari, kaip mastai ir galvoji apie savo seima, ar kalbiesi tarp pusavyje. Negi as dabar kaip ir visi pulsiu myletis vien todel, kad jus taip pasaket, kad neduok dieve neprarasciau vyro ir nepaisyciau savo noru... juo labiau kai vyras tai supranta... o kiek tokiu poru buna kurios konstatuoja, kad viskas gerai, kad yra sutuoktiniai, draugai, meiluziai, o paskui bac ir vyras iseina pas kita, tikrai ne TO yra prezastis, o tarpusavio supratimas, pagarba, meile, kalbejimasis... jeigu kitam negerai, kodel kita turi prievartauti tai daryti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2012 03 28, 13:39)
kartais buna gi ir netycia paspaus pilva ir pan. ta turejau omenyje

na pas mum irgi buna vyras truputi per daug isiaudrina ar ka, tai primenu, kad pilvukas ne tuscias ir tiek smile.gif
nemanau, kad lb jau kazka jusu vyras uzgautu.juk ne sado-mazo lovoj isdarinejat, kad tiek bijoti. tik pasakysiu jums tiek, kad jei kils didelis noras, tai nesivarzykit. nemanau, kad sekso metu jums ar jusu vyrui protas atsijung tiek, kad ka padarytumet pilvukui.

o kitas dalykas ka pasakysiu, tai dziugu, kad jusu vyras nepries islaukti beveik metus be sekso.dydvyris smile.gif
kiek skaiciau, tai dauguma nestukiu cia is ,,pareigos,, miega su vyru nestumo metu, o jum va sekasi, kad nenorit ir vyras palauks 4u.gif

Atsakyti
o pas mus taip, kad mano vyras saugos, laikos kiek gali ir tik tada prie manes lenda ax.gif kiek pasikalbejom anksciau, tai jis jau nuo beveik ketvirto menesiuko buvo pasiruoses "nebegaut", tik atvirai pasikalbejus ir man paaiskinus, kadangi su nestumu ir su manim yra viskas gerai, tai galima...paciai dziugu, kad maniskis supratingas ir be reikalo, kada jam uzplaukia ant seiles, nelenda, o tik tada, kai baisiai uzspaudzia blush2.gif zodziu, palaikom balansa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 30, 20:03)
na pas mum irgi buna vyras truputi per daug isiaudrina ar ka, tai primenu, kad pilvukas ne tuscias ir tiek smile.gif
nemanau, kad lb jau kazka jusu vyras uzgautu.juk ne sado-mazo lovoj isdarinejat, kad tiek bijoti. tik pasakysiu jums tiek, kad jei kils didelis noras, tai nesivarzykit. nemanau, kad sekso metu jums ar jusu vyrui protas atsijung tiek, kad ka padarytumet pilvukui.

o kitas dalykas ka pasakysiu, tai dziugu, kad jusu vyras nepries islaukti beveik metus be sekso.dydvyris smile.gif
kiek skaiciau, tai dauguma nestukiu cia is ,,pareigos,, miega su vyru nestumo metu, o jum va sekasi, kad nenorit ir vyras palauks 4u.gif

Tikrai mano vyras didvyris, saunuolis... Zinau, kad labai noretu, bet laikosi thumbup.gif Kai dar draugavome, o nebuvome susituoke, jis dirbo Anglijoj 10 menesiu kazkur ir tikrai zinau (is patikimu draugu), kad nenusuko tada i kaire taip pat iskente...
O iskentet manau gales tiek kiek myli savo moteri 4u.gif
ir as pastebejau, kad dauguma is pareigos mylisi nestumo metu, kad vyrui butu gerai, kad jo neprarastu, kad butu pilnaverte zmona... Mano vyras visada paklausia ar as to noriu, ar nesijausiu nejaukiai, tiesiai sviesiai ir pasakau kaip jauciuosi... Manau pirmoje vietoje yra nuosirdumas, kai tu gali nuosirdziai pasikalbeti ir zinai jog tave supras...
Atsakyti
mano vyras 2 savaites nestumo pradzioj kentejo, pats atsisake, po to neiskentejo bet jau koks atsargus buvo, kaip faina buvo po tokios pertraukos, mums tai daugoka, bet siaip man tai norisi jauciuosi gerai nepykina thumbup.gif
Atsakyti
As tai manau, kad myletis yra neblogybe, jei tik noro yra ir viskas sklandu. Man asmeniskai noras isgaravo, kai prasidejo pykinimai... Tai buvom sutare, kad mylesimes kada as noriu. Na su siokiom tokiom isimtim, kad kai jis nores, tai gali pamegint ir man ta nora ipusti, bet jei pasakau griesciau ne, tai ne. Prievartos nebuvo, svento susilaikymo irgi ax.gif
Atsakyti
ir db nesinori, bet jau apsipratau su ta mintim ir i savaite nors karteli "sukrapstom"... o maniskis ir is tu "dar ir dar", bet gan supratingas kolkas man... smile.gif
[/quote]
ir maniskis jau sako,kad jisai labai jau kantrus su manim taigi i menesi karteli nu ziauri esu ir tiek biggrin.gif nu gal veliau ir noras atsiras taigi atsigriebsim lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 27, 13:14)
na jei jau sekso metu vyras jus uzgauna ar suzeidzia, tai tada tikrai patartina iki gimdymo nesimyleti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu prajuokino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ka akrobatika gai jie lovoje uzsiimineja,kad bijo net suzeisti
Atsakyti