man 12 sav. vyro visiskai nenoriu. manes seip jis pradejo labai netraukt. net kai prisiliecia erzina. kai braukia per plaukus.. kai sako myli as negaliu atsakyt ta pati nes nejauciu nieko. nes jauciu tik kazkoki blogy viduje. kad man jis net pasidare skykstus. ;/ is niekur nieko. o myletis isvis net klausimo ner nenoriu. kiekviena vakara kai jau reikia miegot eit i lova.. toks jaudulys krutinej. nes zinau kad lys.. o as nenoriu.. bunu salta kaip akmuo. net nerehuoju i jo prisilietimus. nors noreciau bet kazkas vidui mane laiko. jauciuosi kaip bejausme kazkokia. per prievarta bandziau vaar "duot"kaip sakant, bet prasidejo mintyse vos ne panikos priepoliai.. psichologines mintys kad jauciausi rimtai kaip kokia prievartaujama. siaubas.. paskui per saura ziauriai skaudet pradejo ir nedaejus iki galo, nors laikaiaus atrod iki paskutiniuju.. sakau bliam skauda.. viskas.. eik salin ...;/
o ka man daryt? jis ne is tu kur kantrus. jis toks dar jauniklis .. kuriam dar /// ir dar.. kur spintose ir plakatu nuogu moteru rast gali ir video. ;/ ir paskui mane klausimais kankint pradeda kam tu su manim.. ar mane myli.. tu nemyli.. tu salta kokia.. bet man cia ryskiai hormonai, nes is niekur nieko taip.
Papildyta:
[quote=Sauluzia,2012 03 20, 20:34]
Na, aš tai paklausiau ginekologės, pas kurią mane šeimos gydytoja nusiuntė. Ir gavau atsakymą "Galima, bet juk dažnai neismylit?"

Tai kažkaip net žodžių pritrūkau, o dabar svarstau, ką ji turėjo omeny sakydama dažnai
man irgi butu idomu suzinot kas yra daznai.