Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

QUOTE(Sie_muska @ 2012 03 10, 23:16)
Man jau 26 nėštumo savaitė, bet kaip ir pirmo nėštumo metu taip ir dabar su vyru abiem kyla klausimas : AR GALI vyras baigti moters viduje?? Ar keliaudama sperma nepaliečia ko neturėtų paliest?  g.gif

atleiskit uz tiesmukiskuma, bet jau per pirma nestuma kylant tokiam klausimui galejot pasiskaityneti literauroje, kas ir kaip, kad numalsinti smalsuma biggrin.gif neisizeiskit tiktais, as cia juoko forma rasau ax.gif
o siaip tai nieko blogo sperma nepadarys ir todel vyras ramiai gali baigti i vidu, kadangi ten viskas ,,uzsandarinta,, iki gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 13, 22:19)
atleiskit uz tiesmukiskuma, bet jau per pirma nestuma kylant tokiam klausimui galejot pasiskaityneti literauroje, kas ir kaip, kad numalsinti smalsuma biggrin.gif  neisizeiskit tiktais, as cia juoko forma rasau ax.gif
o siaip tai nieko blogo sperma nepadarys ir todel vyras ramiai gali baigti i vidu, kadangi ten viskas ,,uzsandarinta,, iki gimdymo thumbup.gif

Labas mergaitės,
Esu naujokė forume, tik vakar užsiregistravau. Laukiuosi vaikelio, tad man irgi labai aktualu seksas nėštumo metu. Štai ką užmačiau delfyje.... būtent šita tema.
Gal ir jums pravers

http://www.delfi.lt/...s.d?id=56349731
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 13, 22:19)

Pilnai su jumis sutinku, neštumas tai pats geriausias laikas džiaugtis be jokios apsaugos ir baimės, sex. ir iki galo mirksiukas.gif 4u.gif Vaikučiui nieko nenutiks, jis yra apsaugotas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole aukselis @ 2012 03 14, 09:20)
Labas mergaitės,
Esu naujokė forume, tik vakar užsiregistravau. Laukiuosi vaikelio, tad man irgi labai aktualu seksas nėštumo metu. Štai ką užmačiau delfyje.... būtent šita tema.
Gal ir jums pravers

http://www.delfi.lt/...s.d?id=56349731

sveikinu suradot tikrai nebloga straipsniuka 4u.gif
o siaip jau kazkurioje is temu nestukei minejau, kad jei kyla kokiu klausimu del galima ar negalima , tai turim gine pas kuria visko galima paklausti ir nesivarzyti. jos darbas atsakyti ir padeti.
o dar straipniuke buvo pazymeta nebloga vieta apie tai, kad nereikia myletis tik todel, kad itikti savo vyrui.
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 14, 13:26)
tai turim gine pas kuria visko galima paklausti ir nesivarzyti. jos darbas atsakyti ir padeti.

Na, aš tai paklausiau ginekologės, pas kurią mane šeimos gydytoja nusiuntė. Ir gavau atsakymą "Galima, bet juk dažnai neismylit?" lotuliukas.gif Tai kažkaip net žodžių pritrūkau, o dabar svarstau, ką ji turėjo omeny sakydama dažnai lotuliukas.gif
Atsakyti
man 12 sav. vyro visiskai nenoriu. manes seip jis pradejo labai netraukt. net kai prisiliecia erzina. kai braukia per plaukus.. kai sako myli as negaliu atsakyt ta pati nes nejauciu nieko. nes jauciu tik kazkoki blogy viduje. kad man jis net pasidare skykstus. ;/ is niekur nieko. o myletis isvis net klausimo ner nenoriu. kiekviena vakara kai jau reikia miegot eit i lova.. toks jaudulys krutinej. nes zinau kad lys.. o as nenoriu.. bunu salta kaip akmuo. net nerehuoju i jo prisilietimus. nors noreciau bet kazkas vidui mane laiko. jauciuosi kaip bejausme kazkokia. per prievarta bandziau vaar "duot"kaip sakant, bet prasidejo mintyse vos ne panikos priepoliai.. psichologines mintys kad jauciausi rimtai kaip kokia prievartaujama. siaubas.. paskui per saura ziauriai skaudet pradejo ir nedaejus iki galo, nors laikaiaus atrod iki paskutiniuju.. sakau bliam skauda.. viskas.. eik salin ...;/
o ka man daryt? jis ne is tu kur kantrus. jis toks dar jauniklis .. kuriam dar /// ir dar.. kur spintose ir plakatu nuogu moteru rast gali ir video. ;/ ir paskui mane klausimais kankint pradeda kam tu su manim.. ar mane myli.. tu nemyli.. tu salta kokia.. bet man cia ryskiai hormonai, nes is niekur nieko taip.
Papildyta:
[quote=Sauluzia,2012 03 20, 20:34]
Na, aš tai paklausiau ginekologės, pas kurią mane šeimos gydytoja nusiuntė. Ir gavau atsakymą "Galima, bet juk dažnai neismylit?" lotuliukas.gif Tai kažkaip net žodžių pritrūkau, o dabar svarstau, ką ji turėjo omeny sakydama dažnai lotuliukas.gif

man irgi butu idomu suzinot kas yra daznai. smile.gif
Atsakyti
Daznai turbut skaitosi 1kartas/d arba 2kartai/d yu.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzia @ 2012 03 20, 22:34)
Na, aš tai paklausiau ginekologės, pas kurią mane šeimos gydytoja nusiuntė. Ir gavau atsakymą "Galima, bet juk dažnai neismylit?"  lotuliukas.gif Tai kažkaip net žodžių pritrūkau, o dabar svarstau, ką ji turėjo omeny sakydama dažnai  lotuliukas.gif

na ka galiu pasakyti..tikrai keistas gines klausymas buvo doh.gif lotuliukas.gif
o ypac keista ta dalis apie daznuma..
Atsakyti
Man šiuo klausimu viskas thumbup.gif Pradžioj man to nereikėjo, o dabar neatsisakau ax.gif Aišku pasitaiko dar dienų, kai kiekvienas prisilietimas varo į ašaras biggrin.gif
Atsakyti
Na gal ir keistai skamba, bet nuo pat pirmod dienos kai suzinojau, jog esu nescia ir iki pat gimdymo sexo su vyru nera ir nebus. As pati nenoriu, mano vyras taip pat kategoriskas, sako iskentesiu. I mane vyras ziuri dabar kaip i vaikucio nesiotoja ir nenori manes suzeisti, uzgauti... Kazkaip siuo klausimu viskas tarp musu gerai... Nestumas jam sventas reikalas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2012 03 27, 14:19)
Na gal ir keistai skamba, bet nuo pat pirmod dienos kai suzinojau, jog esu nescia ir iki pat gimdymo sexo su vyru nera ir nebus. As pati nenoriu, mano vyras taip pat kategoriskas, sako iskentesiu. I mane vyras ziuri dabar kaip i vaikucio nesiotoja ir nenori manes suzeisti, uzgauti... Kazkaip siuo klausimu viskas tarp musu gerai... Nestumas jam sventas reikalas.  wub.gif

na jei jau sekso metu vyras jus uzgauna ar suzeidzia, tai tada tikrai patartina iki gimdymo nesimyleti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 27, 15:14)
na jei jau sekso metu vyras jus uzgauna ar suzeidzia, tai tada tikrai patartina iki gimdymo nesimyleti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kartais buna gi ir netycia paspaus pilva ir pan. ta turejau omenyje
Atsakyti