o man gavosi s... kablelis s...
norejau ismest i siuksline, bet vyras neleido... zodziu bulka ten, o ne simtalapis
sake skanu, bet as juo netikiu
O čia maniškis. Ne idealus, bet gavosi skaniai.

Apie mano kančias jį gaminant galima paskaityti čia tinginiai.com
Apie mano kančias jį gaminant galima paskaityti čia tinginiai.com
QUOTE(Pampani @ 2009 11 06, 23:56)
O čia maniškis. Ne idealus, bet gavosi skaniai.

Apie mano kančias jį gaminant galima paskaityti čia tinginiai.com
Apie mano kančias jį gaminant galima paskaityti čia tinginiai.com
Mmmm skaniai atrodo šimtalapis, norėčiau.
Tik jei nesupyksi pagal Cipciuką reikia naudoti 405 D miltus, jie skirti mieliniams kepiniams. Tik pradėjus naudoti 405 D miltus pajutau ką reiškia tikrai gera mielinė tešla, tikrai rekomenduoju pabandyt
QUOTE(miau @ 2009 11 06, 18:41)
Sveikos. Pasiskaičiau šią temą ir ankstesnes, tai net seilės nutyso
Aš šimtalapį visad perku Žirgo g. Vilniuje. Ten viena moteris tuo užsiima, tai per šventes užsakinėju. Nerealiai skanus pyragas. Taip susigundžiau išsikepti, bet dabar mąstau, ar sugebėsiu

Noriu pasmalasaut, kokia kaina perki
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 11 06, 03:24)
sąžiningai ėmiau ir perskaičiau visus vienos temos 50psl ir dar kelis šios temos
maniau akys ištekės.. nu bet susigundžiau.. ir kardinalaii keisiu savo kitos savaitės meniu. gaminsiu šimtalapį iš pusės Cypsiuko normos
tik va dabar svarstau, kaip čia taip gražiai gavosi pas rugiagele26 tas galų suklijavimas?
Kiek mačiau šimtalapių,tai kad ir apvalioj formoj keptas,l ieka du siauručiai galiukai. o čia vos ne visas pyragas-keksas
va ta foto:
tik va dabar svarstau, kaip čia taip gražiai gavosi pas rugiagele26 tas galų suklijavimas?
Kiek mačiau šimtalapių,tai kad ir apvalioj formoj keptas,l ieka du siauručiai galiukai. o čia vos ne visas pyragas-keksas
va ta foto:
as taip pat kepu simtalapius, tikri totoriski jeigu noresite pasmaguriauti kreipkites:)vilnius:)
QUOTE(spanguolia
@ 2009 11 06, 23:44)
Mmmm skaniai atrodo šimtalapis, norėčiau.
Tik jei nesupyksi pagal Cipciuką reikia naudoti 405 D miltus, jie skirti mieliniams kepiniams. Tik pradėjus naudoti 405 D miltus pajutau ką reiškia tikrai gera mielinė tešla, tikrai rekomenduoju pabandyt
Tik jei nesupyksi pagal Cipciuką reikia naudoti 405 D miltus, jie skirti mieliniams kepiniams. Tik pradėjus naudoti 405 D miltus pajutau ką reiškia tikrai gera mielinė tešla, tikrai rekomenduoju pabandyt
O ko čia pykti
Merginos sos patarkit kepiau kelis kartus simtalapi,seip iseina labai skanus,bet vis ta pati problemike labai jau tos aguonos byra neimanoma pjaustyti,gal dar ka darote kad jos taip nebyretu,kazkur girdejau kad deda isplakta baltyma,ar nebandete.Savaitgaliui prisizadejau draugei iskept nesinoretu ,kad butu nevykes
As kai kepu visada i guonas imusu kiausa ir ipilu cukraus, viska gerai ismaisau ir tada kai iskepa niekada niekas nebyra. Nu bet gal cia toks aguonu rosimo budas nesimtalapiskas
, nu nezinau, bet as darau tai taip.
Na aciu reiks pabandyti
Sveikutes
As katik is orkaites istraukiau savo pirmaji simtalapi
Kolkas vaizdelis nekoks
Tikiuosi bus skanu
Merginos o kokioj formoj reiketu kepti,kaip ji atrodo? nes man skardeleje gavosi nutukes, jaunas menulis
As katik is orkaites istraukiau savo pirmaji simtalapi
Merginos o kokioj formoj reiketu kepti,kaip ji atrodo? nes man skardeleje gavosi nutukes, jaunas menulis
QUOTE(audriene @ 2009 11 09, 20:18)
Merginos sos patarkit kepiau kelis kartus simtalapi,seip iseina labai skanus,bet vis ta pati problemike labai jau tos aguonos byra neimanoma pjaustyti,gal dar ka darote kad jos taip nebyretu,kazkur girdejau kad deda isplakta baltyma,ar nebandete.Savaitgaliui prisizadejau draugei iskept nesinoretu ,kad butu nevykes 
Permalk nuplikytas verdanciu vandeniu aguonas. Arba blenderiu sutrink. Mano matyt blenderis nelabai koks - tai as sumalu, kokius 3-5 kartus, tada aguonos neisbyra
Taip ir darau bet kazkaip mesmale nelabai sumala,reiks su blenderiu pabandyti na penktadieni kepsiu bus matyt kas si kart gausis.







