Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

Iš savo vieno hiecintų auginimo sezono praktikos galiu tik tiek pasakyt, jei pamatysit kad per greitai auga o dar žiedų nenorit, tai reikia vėl dėti šaltai tada augimas truputį sulėtėja smile.gif
O aš pasisodinau į vazonėlį 6 hiecintus ir jie man pelyt pradėjo doh.gif doh.gif vienas tai mačiau kad buvo papelijęs kai sodinau, bet kodėl kiti pradėjo doh.gif verysad.gif tai dabar stovi kambary nebe balkone ir beveik nelaistau doh.gif unsure.gif kai gerokai atšals orai keliaus į stiklintą balkoną pasišaldyt biggrin.gif
Atsakyti
Mano dar šaldytuve, irgi norėčiau kvepenčių kalėdų thumbup.gif
Atsakyti
kaip sekasi hiacintų augintojoms? bigsmile.gif
Atsakyti
Kol kas dar šaldytuve, rytoj reikės pasodinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 02, 21:03)
Kol kas dar šaldytuve, rytoj reikės pasodinti smile.gif

as irgi jau sodinsiu ,i kokia zeme geriau butu? g.gif
Atsakyti
Aš pasodinau į vazonėlius, su paprasta sodo žeme, kur augo bulvės, tik nepalaisčiau... Dar palikau sode. Parsinešiu namo šiandien, palaistysiu ir gal balkone palikti? g.gif
Bus pirmas bandymas šiemet pražydint hiacintus.
Atsakyti
Klausimas???Mano hiacintai kai kurie išleido šiek tiek lapelius balkone,tai jei užeis didesni šalčiai manau reiks įnešti?Nes gi nušals lapeliai?O jie įdomu pakankamai gavo jau šalčio????? g.gif
Atsakyti
anksti pavasarį nuvažiavus į sodą[buvo sniego]pamačiau vaizdelį doh.gif hiacintai išleidę lapelius ir aplink sniegas aptirpęs,iškart pagalvojau iškur tos skylės sniege wub.gif po to dar ir šalo,bet visi žydėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutė5 @ 2009 11 03, 15:06)
anksti pavasarį nuvažiavus į sodą[buvo sniego]pamačiau vaizdelį doh.gif hiacintai išleidę lapelius ir aplink sniegas aptirpęs,iškart pagalvojau iškur tos skylės sniege wub.gif po to dar ir šalo,bet visi žydėjo thumbup.gif

Tai, matyt, jie nėra tokie jautrūs šalčiui g.gif Nes kartais būna, kad tulpės per daug anksti pavasarį išlenda ir apšąla.
Papildyta:
QUOTE(Birutė5 @ 2009 11 03, 15:06)

Tai, matyt, jų lapeliai nėra tokie jautrūs šalčiui. g.gif
Atsakyti
Jau du kartus vasario menesiui namie auginau prazydinimui hiacintus . Apie menesi ju svogunus laikau saldytuve , darzoviu skyrelyje . Tada sodinu i durpiu ir sodo zemiu misini . Zememis uzpilu mazdaug tiek , koks svoguno aukstis . Tada jie stipriau laikosi vazone , kai prazysta . Iki zydejimo laikau istiklintame balkone . Ir vasario pabaigoje prazydusius hiacintus padovanoju brangiausiam gimtadienio proga .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2009 11 04, 14:59)
Jau du kartus vasario menesiui namie auginau prazydinimui hiacintus . Apie menesi ju svogunus laikau saldytuve , darzoviu skyrelyje . Tada sodinu i durpiu ir sodo zemiu misini . Zememis uzpilu mazdaug tiek , koks svoguno aukstis . Tada jie stipriau laikosi vazone , kai prazysta . Iki zydejimo laikau istiklintame balkone . Ir vasario pabaigoje prazydusius hiacintus padovanoju brangiausiam gimtadienio proga .

O kad pražystų prieš kiek laiko reikia įnešti į vidų?Jei tarkim norėčiau kalėdoms,kad pražystų? g.gif
Atsakyti
Sveikutės , kaip jūsų hiacintai, pas mane dar vėsiai su vazonėliu, jaučiu parnešiu vidun, kad kalėdom pražystų, ar ne per vėlu schmoll.gif
Atsakyti